Miranda
Kód: Vybrať všetko
http://www.miranda-im.org/download/index.php?action=display&id=41&sort=dlcount&order=descIcq Smaily
Nějaké smaily od ICQ5 najdeš přímo tady
ovšem nevím jestli to je to co ty hledáš takže jestli ne tak sorry 
Pozor na zive linky precitaj si Pravidla
Upravil Ob3l1x
Kód: Vybrať všetko
http://www.miranda-im.org/download/feed.php?dlfile=1771Pozor na zive linky precitaj si Pravidla
Upravil Ob3l1x
miranda ma strasne vela moznosti rozsirenia, kazdy si ju moze prisposobit sam sebe, a pokial sa nemylim tak nezerie vela ram, ale treba sa s nou pohrat(na co som si nenasiel cas, preto mam trillian) , lebo ked si lamma a nevies si to spravit tak to vizera ubohodubis2 napísal:Hmm v com je miranda lepsia ako trillian? resp. ake ma plusy a minusy? Ja mam trillian a zatial som spokojny ale podla toho ako to tu chvalite by som skusil aj mirandu...
fuu tak na to by som si nenasiel cas ani ja, resp ani by som si nechcel najstmarkus napísal:miranda ma strasne vela moznosti rozsirenia, kazdy si ju moze prisposobit sam sebe, a pokial sa nemylim tak nezerie vela ram, ale treba sa s nou pohrat(na co som si nenasiel cas, preto mam trillian) , lebo ked si lamma a nevies si to spravit tak to vizera uboho
-
Luks
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Miranda - jak na to
Můžeš linky na ty pluginy?Já jsem je nějak nenašellamamba napísal:Takze ako som sluboval tak tu pisem navod jak spravit z mirandy nieco krajsie ako mate teraz)
sorry ze som neodpovedal par ludom ale nechodia mi uz dlhsie maily s upozonenin na pridanu odpoved a na hojka uz tak casto nechodim
niekto sa mam pytal ci pouzivam styleXP - preboha nie
- mam stale temu aku ma XPcko standartne
) - nedavno som len zmenil velkost buttonov clode minimize maximize, a pozadie na novy bliss
pluginy su uploadnute tu na hojkovi - ak si si precital navod tak je na ne odkaz ze su v prilohe spravy
niekto sa mam pytal ci pouzivam styleXP - preboha nie
pluginy su uploadnute tu na hojkovi - ak si si precital navod tak je na ne odkaz ze su v prilohe spravy
a miranda na linuxe - sami autori boli tlaceny k tomu aby spravili mirandu pre linux a ich vyjadrenie bolo take ze miranda bola odzaciatku kodena pod wokna tudis pouziva windowsacka kniznice, APi a pod - ak s tym t0m4s3 nieco spravi budem mu vdacny nielen ja ale aj velka komunita ludi - ale pochybujem :'-(
-
Luks
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Bohužel mi to nejde stáhnoutlamamba napísal:sorry ze som neodpovedal par ludom ale nechodia mi uz dlhsie maily s upozonenin na pridanu odpoved a na hojka uz tak casto nechodim
niekto sa mam pytal ci pouzivam styleXP - preboha nie- mam stale temu aku ma XPcko standartne
) - nedavno som len zmenil velkost buttonov clode minimize maximize, a pozadie na novy bliss
mne to ide stiahnut bez problemov, ale davam to SEM este raz - Plugins.zipAnubis napísal: Bohužel mi to nejde stáhnout
- Prílohy
-
- Plugins.zip
- (91.57 KiB) 176 stiahnutí