Potreboval by som niejaky navod ako by som si mohol vytvorit vlastny ftp server mam zvysne starsie pc s win 98 a chcel by som ho vyuzivatz len ako ftp server na zdielanie suborov prosim poradte
Ak mas staticku tak si to jednoducho urobis cez RaidenFTP alebo Serv-U. Takych programov je dost. Ak mys dynamicku tak postup tu uz bol niekolko krat napisany. Skus pohladat.
pHysIQ napísal:jeep18 mas staticku alebo dynamicku IP?
Ak mas staticku tak si to jednoducho urobis cez RaidenFTP alebo Serv-U. Takych programov je dost. Ak mys dynamicku tak postup tu uz bol niekolko krat napisany. Skus pohladat.
ja mam staticku na apcku ale ja sa pripajam este cez router a tam mam nastavene dinamicke IP-cky a uz som hladal ale akosi bezvysledne
Z toho co si napisal som vydedukoval ze nemas verejnu IP, dynamicku (z ap do routera a odtial do pc) cize cez DHCP. Cize pravdepodobne nemas verejnu IP a ftp by mohlo sluzit len na lokalnej sieti.
pe3x napísal:Z toho co si napisal som vydedukoval ze nemas verejnu IP, dynamicku (z ap do routera a odtial do pc) cize cez DHCP. Cize pravdepodobne nemas verejnu IP a ftp by mohlo sluzit len na lokalnej sieti.