Windows Xp&2000
Windows Xp&2000
Mam nainstalovane tieto dva windowsi. Ako prvy bol nainstalovany Windows XP a ako druhy 2000. Teraz je 2000 na disku D: kde bol predtym XP a XP je na disku E:. Neviem, ako sa to prehodilo, ale potrebujem sa zbavit Windowsu 2000 a vratit sa k XP (pri xp ostalo vsetko a ostali veci aj na C). Problem je v tom, ze neviem otvorit Win XP, pise nejaku chybu s 2000. Ako na to?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Vobec nechapem co chces, napisal si to neskutocne nezrozumitelne. Skus to napisat este raz a snaz sa to lepsie vysvetlit.
Podla toho co som ciastocne pochopil, tak by mohol byt problem pri bootovani, skus sem dat obcas suboru boot.ini (zrejme z disku C, pripadne D), ale pozor, ma atributy ako skryty subor!!! Mimochodom co za error ti pise???
Podla toho co som ciastocne pochopil, tak by mohol byt problem pri bootovani, skus sem dat obcas suboru boot.ini (zrejme z disku C, pripadne D), ale pozor, ma atributy ako skryty subor!!! Mimochodom co za error ti pise???
neskor to sfotim na digitale, dufam, ze to bude vidiet.
proste problem - mal som Windows XP na disku C
- nainstaloval som Windows 2000 na Disk E
- po instalacii sa Windows 2000 objavil na disku D (neviem preco a na disku D)
- teraz mam na disku C XP, na disku D 2000 a na disku E veci z, ktore som mal na XP na disku D. proste sa to nejako prehodilo.
a kde najdem ten boot.ini?
proste problem - mal som Windows XP na disku C
- nainstaloval som Windows 2000 na Disk E
- po instalacii sa Windows 2000 objavil na disku D (neviem preco a na disku D)
- teraz mam na disku C XP, na disku D 2000 a na disku E veci z, ktore som mal na XP na disku D. proste sa to nejako prehodilo.
a kde najdem ten boot.ini?
-
vladino001
Light Professional
inak píšeš ako "Maďar" lebo som ťa moc nepochopil tak neviem či je chyba vomne alebo vtebe
veď to čo si mal pri XP-čku si presuň znova k XP tam de je ta 2000-ka to zformatni a data nahod na to formatnute a zformatni nepotrebne udaje na tom 3 disku. NO 2000-ka možno NO PROBLEM
ps: dufam že si ma pochopil lepšie ako ja teba
veď to čo si mal pri XP-čku si presuň znova k XP tam de je ta 2000-ka to zformatni a data nahod na to formatnute a zformatni nepotrebne udaje na tom 3 disku. NO 2000-ka možno NO PROBLEM
ps: dufam že si ma pochopil lepšie ako ja teba
-
vladino001
Light Professional
-
vladino001
Light Professional
jednoducho daj nabootovať CD windowsu a tam je možnosť naformatovať. (ja osobne by som jednu partýciu naformatoval a dal tam nový windows a potom cezeň by som si presunul potrebne data a postupne sformatoval aj tie druhe disky) dôvod prečo by som to spravil je : keďže je je to XP nepristupne možno ho ani nezprístupniš a asi to nieje jedinná chyba čo sa tam mohla stať.sirmisoturbo napísal:ako ho mam prosimta sformatovat? ved nemozem ho formatovat ked som "v nom". alebo da sa nejako cez bios or tak nejako? diq a mas odomna k+ a este idem sfotit tu chybu.
-
Šu-Do
Redeemer
pretoze monitor mu robil blbosti tak xcel zistit ci je to WINOMINDIGOcorp. napísal:inak smiem sa spytat na co mas win 2000 a aj xp ? nic nechcem sa hadat len zo zaujimavosti kebyze win 98 a xp chapem ale 2000 a xp no je to velmi podobna vec xp je na 2000 stavane takze nejaky vacsi zmysel mat oba nieje alebo as mylim ?
-
vladino001
Light Professional
To nastavíš aj vlastnoti systému / spresnenie / spúštanie a obnovenie a tam to nastavyš (vlastnosti sys = win+break)sirmisoturbo napísal:Ok vyriesene reinstallom XP, este jedna otazka, ten boot.ini neviem nikde najst, nevie niekto pomoct? potrebujem, totizto pri starte pc mi este stale dava do ponuky WinXP a Win2000
// sirmisoturbo : nebud lama maš tu už 2 možnosti a jednu z toho Hojko píše už 3x
hojko, su-do-vi som vcera pisal, ze aj ked mam zobrazovanie skrytych suborov zapnute, nezobrazuje mi. v msconfig to mam a je tam aj ten prikaz, ako na zobrazenie Win-u 2000, ako ho zmazem?
edit - uz to je opravene, spustil som msconfig a dal Kontrola vsetkych ciest spusteni, ci ako sa to pise a odstranilo to. diq hojko k+ (aj ked ju asi nepotrebuje) a temu mozte lock-nut.
edit - uz to je opravene, spustil som msconfig a dal Kontrola vsetkych ciest spusteni, ci ako sa to pise a odstranilo to. diq hojko k+ (aj ked ju asi nepotrebuje) a temu mozte lock-nut.
-
Traktorista
Guru