Akú máte myš
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
vladino001
Light Professional
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
kukiak : Uz druhy rok Genius, taku istu jak ukazal -=wolf=-. Funguje, nie som ziadny HC hrac... Mys podla mna nie je cast PC do ktrej by sa mali investovat tazke prachy.
tak to si na omyle... odkedy mam svoju Logitech mx-518 a podlozku Steelpad S&S (SK Edition) tak na ostatne sracky geniusove, hama, atd... nemozem pozerat, skratka "šmece" ...
a taky designer napriklad by tiez nemohol pracovat na šmejde... vie to dost nasrat ked kreslis presne ciary a zrazu sa ti drbne ukazovatel niekde do rohu... profesionalni hraci alebo obycajni ale skusenejsi hraci tiez nemozu hrat s takou myskou ktora pri rychlejsom pohybe sa "skrúti" ...
je tisice sposobou preco mat poriadnu mysku... musis skusit aj ty niekedy poriadne mysky + poriadna podlozka a zistis ze bez poriadnej mysi to je na figu ...
tak to si na omyle... odkedy mam svoju Logitech mx-518 a podlozku Steelpad S&S (SK Edition) tak na ostatne sracky geniusove, hama, atd... nemozem pozerat, skratka "šmece" ...
a taky designer napriklad by tiez nemohol pracovat na šmejde... vie to dost nasrat ked kreslis presne ciary a zrazu sa ti drbne ukazovatel niekde do rohu... profesionalni hraci alebo obycajni ale skusenejsi hraci tiez nemozu hrat s takou myskou ktora pri rychlejsom pohybe sa "skrúti" ...
je tisice sposobou preco mat poriadnu mysku... musis skusit aj ty niekedy poriadne mysky + poriadna podlozka a zistis ze bez poriadnej mysi to je na figu ...
-
kukiak
Addict
fruxo mozo mas pravdu. Niky som nedrzal v ruke mys za 2K na gelovej podlozke, to je pravda, ale pre mna obycajneho browsera a prilezitostneho hraca je takato vymozenost na nic
. Dokonca ani ziaden z tych tvojich "bugov" som nezaregistroval. Nuz, ale mozno si to vazne len neuvedomujem ze som nemal v ruke nieco drahsie.
-
S.p.i.r.i.T ®
Medium Expert
-
TOMOO
Medium Star
Re: Akú máte myš
Ja ju mám tiež ako set z klávesnicou MX5000 a som s ňou veľmi spokojný. Jednoducho veľmi dobrá kúpa. I keď dosť drahá, ale vyplatilo sa.ob3l1x napísal:Ja mám momentálne Logitech MX1000 a som s ňou veľmi spokojný.
Má 8 tlačidiel + scroll (hore, dole, doprava, doľava) Je to rádiová laserová.
-
chipp12
Light Star
Ja mam mys Logitech G5
• Rozlíšenie senzora: 2000/800/400 dpi (user selectable)
• Rýchlosť spracovania: 6.4 megapixels/second
• Max. zrýchlenie: 20g
• Max. rýchlosť: 45—65 inches/s (záleží od povrchu)
• USB dátový formát: 16 bits/axis
• USB Report Rate: 500 reports/second
• Sleep Mode: Disabled
a tuto podlozku:
a tuto podlozku:
Kód: Vybrať všetko
http://www.progamingshop.sk/steelpad-5l-p-2105.html-
Waper
Amateur
myslim si ze dat 1300,- Sk za podlozku na mys nie je celkom normalnechipp12 napísal:Ja mam mys Logitech G5
a tuto podlozku:
Kód: Vybrať všetko
http://www.progamingshop.sk/steelpad-5l-p-2105.html