Tablaaaaa
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Nepotrebuje nad tym kazdy onanovatzelovoc napísal:povedal by som ze to co som videl tohto roku ma sklamalo, absolutne bez napadu, ziaden humor, nic. fotky nicim vynimocne. mastermind hod sem nase.
// EDIT: zelovoc: skutocne, ked vidim vase tablo na dalsej stranke, musim poznamenat ze je neskutocne napadite, originalne, farebne ale hlavne, neuveritelne vtipne
uuuu to by som necela....Martin44 napísal:No ja neviem ale podla mna su pekne....teda urcite krajsie nez nase ktore stalo fakt za hovno...nemam bohuzial(alebo nastastie) fotku ale mali sme tam len oranzovy krepovy papier a nase fotky. Skratka tak to dopadlo ked do toho nemohli kecat chalani ale robila to len mala skupinka bab.
wtf? to jake tablo maju deviataci?Smoake napísal:nam dnes ucitelka rozdavala koncorocne tabla (9. rocnik ZŠ) a ked som to vide tak ma skoro porazilo po 1, fotky su uple zle a nezhoduju sa so skutocnostou a po 2, je cele tablo len vytlacene na obycajnej kanc. tlaciarni, no proste vyzera to hrozdne, ak budem mat cas dam sem aj foto
Inac, nase tablo je strasne, hambim sa
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tyzden pred rozluckou sa ti zda neskoro ? my sme nase robili den pred rozluckou, vsetko co sme vo stvrtok rano mali bola doska a fotky a aj nejake napady, ale nakoniec presiel uplne taky necakany, proste bolo to uplne takto spravme a bolo ... ked zozeniem foto tak to sem urcite hodim, necakajte nejake velke umelecke dielo, ale jednoznacne mozte cakat originalitubolek napísal:Nech to vyznie ako chce, ja som z naseho tabla nadsena. Totiz, tyzden pre rozluckou, ze hop, ake bude tablo???Tak sa toho niekto ujal a vzislo z toho taketo nieco...
vidim ze tento rok je to nestandardnosti 
//mam problem so zobrazovanim fotky vlozenej ako prilohu, preto to musim dat na imageshack

ospravedlnte kvalitu - fotene mobilom
btw: tie vase tabla su "oficialne" (budu visiet v skole), alebo su len "neoficialne" (budu len vo vyklade)? lebo to nase je to oficialne, ine nemame
//este chcem doplnit: aj toto tablo vznikalo posledny tyzden... mali sme plany na ofic: pieskova duna s odfukovanym prachom, daky citat z Pisma (sme katolicke gymnazium) a dako posadene nase fotky, ale nepodarilo sa vygooglit fotku v potrebnom rozliseni... a neoficialne malo byt vazenske (mali sme take oznamko a aj sme sa fotili vo "vazenskych" handrach) ale nenasiel sa nik na zrealizovanie.
//mam problem so zobrazovanim fotky vlozenej ako prilohu, preto to musim dat na imageshack

ospravedlnte kvalitu - fotene mobilom
btw: tie vase tabla su "oficialne" (budu visiet v skole), alebo su len "neoficialne" (budu len vo vyklade)? lebo to nase je to oficialne, ine nemame
//este chcem doplnit: aj toto tablo vznikalo posledny tyzden... mali sme plany na ofic: pieskova duna s odfukovanym prachom, daky citat z Pisma (sme katolicke gymnazium) a dako posadene nase fotky, ale nepodarilo sa vygooglit fotku v potrebnom rozliseni... a neoficialne malo byt vazenske (mali sme take oznamko a aj sme sa fotili vo "vazenskych" handrach) ale nenasiel sa nik na zrealizovanie.