Zapnem PC a nejde mys, po restarte nejde klavesnica
Zapnem PC a nejde mys, po restarte nejde klavesnica
Normalne zapnem pc a nejde mys tak dam reset nejde klavesnica, idu az po tom, ako vzadu v pc vyberem koncovku a zasuniem naspat, co je za problem?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
neviem to ma ujo problem predtym mu to nerobilo len nedavno kupil novu klavesnicu ale neviem ako dlho mu to robi, so starou mu to nerobilo, skusim mu doniest moju mysku ci mu to bude robitnordkapp_pb napísal:niekto je bohaty na USB porty... mozes skusit aj taku skvelu funkciu ze vratit driver ... alebo oprava systemu ...
ja mam problemik tiez... mam bezdratovu klaesnicu logitech EX110 a dovcera ficala bezchybne, len zrazu vcera pisem na icq a zrazu nepisem.. tak som myslel ze to je v baterkach, dal som ich nabit no aj tak nejde, uz som aj drivery preinstaloval, vsetko mozne co sa s nou dalo robit... moze klavesnica co ma cca 5 mesiacov zrazu len tak odist?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
... heh myslis ze preco som verny poctivemu putu menom kabel ? .. ked som mal volit prijimac z ciny a kabel z ciny tak som zvolil radsej tu druhu moznostMaki napísal:ja mam problemik tiez... mam bezdratovu klaesnicu logitech EX110 a dovcera ficala bezchybne, len zrazu vcera pisem na icq a zrazu nepisem.. tak som myslel ze to je v baterkach, dal som ich nabit no aj tak nejde, uz som aj drivery preinstaloval, vsetko mozne co sa s nou dalo robit... moze klavesnica co ma cca 5 mesiacov zrazu len tak odist?
... btw.: prispevok nadomnou : ... poznam tie rozbocovace ( tzv. HUB ) .. ale ono ten USB port jeden stiha akoze naraz aj klavesnicu aj mys tahat cez jedeno to zdrojove ( rozbocovane ) USB ? ... kolizia dat atd nic ? ... ale inak som videl zatim taky de fungovalo naraz iba jedno zariadenie .. ostatne boli offline ... takze navim .. a ja tomu moc neverim, kedze vlastne tolko tych porotv nepotrebujem ... klacvesnica + mys = PS/2 .. USB = tlaciaren a predlzovacka pre kluc, prehravac, fotak proste co pride ...