Dievca v kostole , ako nanu ? poradte

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Amerigo
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Amerigo »

Ahojte všetci asi po dvojmesačnej pauze som si klikol na toto fórum.
Ako prvá vec ma zaujala táto téma že zas existuje a smeruje dobrým smerom. Mám otázočku na ktorý som si spomenul takže BabySHAQ bol si vtedy na tom lyžiarskom?? Pýtal si sa nás na to a zaujíma ma že ako si sa vtedy rozhodol. Rád sa ešte vyjadrím k tomuto ale najskôr chcem počuť odpoveď na moju otázku :)
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Takze Amerigo .
Predtym lyziarskym som tesne az do jeho zaciatku cakal kym sa prihlasi , ona sa vsa neprihlasila tak som nesiel ani ja . Vsak mna ani ten lyziarsky vobec nelakal :x .
Tak a teraz skus nejak prosim poradit alebo co si o tom vsetkom myslis ?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Chces poradit? 25 stran z tych 33 ti radia vykaslat sa na nu. To je ale fakt dobra rada.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

mi-chau napísal:Chces poradit? 25 stran z tych 33 ti radia vykaslat sa na nu. To je ale fakt dobra rada.
A zvyšných 8 stran je o tom že sa jej nechceš vzdať : :lol:
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Ja si myslim ze tu uz je to na nom ... najlepsie by bolo keby sme tu uz nic nepisali lebo tu bude o mesiac 50 stran ....... mas tu kopu dobrych rad a je uz len na tebe aby ti doslo ze ona ti za to nestoji ... uz by si sa nad tym mal zamysliet mi vieme ze ked sa ti paci tak sa na to pozeras inak ale pozri sa na to triezvou hlavou ved ta stale len taha za nos trapsi sa kvoli nej ako keby bola jedina na svete chlape schop sa aj ty mas svoju hrdost a nenechaj si skakat po hlave .... more je plne ryb :wink: istotne niekde najdes niejaku lepsiu a potom jej vytries zrak ked ta uvidi s inou :wink: .... len uz konocne prestan riesit davno stratenu vec
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Caute , uz mi je to trapne sem prispievat . Aj som si povedal ze pokial sa nestane nieco zvlastne tak tu uz pisat nebudem . Ale predsa este jedna vec . Sice nic prevratne ale chcem nato poznat vas nazor , nazor skusenejsich .
Som sa dnes prihlasil na pokec , a hned som dostal RP . Bola to jej kamoska najlepsia . Tak som ju odzravil a slusne sa opytal ze naco mi pise ked sa ani nepozname . Tak ona zacala ze vsak sa poznas s snou a tak . Proste zacala vyzvedat , ze ci je to pravda ze s nou chcem nieco mat alebo si len z nej robim srandu . Tak ja som jej to narmalne vysvetlil ze co jak bolo ale ze teraz mi ide iba o kamratstvo :oops: . Proste som hovoril aj o tom jak ma ignorovala ale ona zase tvrdila ze ona ma nechcela ignorovat lenze nevedela ako ma reagovat . Tak som sa jej spytal ze co si o mne ona mysli . A ona povedala ze som dobry chalan , kamos . A ja jej ze nech si nevymysla . Ale tvrdila to stale . Potom mi padol net a jak som sa vratil bola uz off.
Este aby som nezabudol tak mi pisala ze nemam jej ( dievcatu z kostola ) hovorit ze mi pisala .

Tak co nato hovorite :?: Naco mi pisala :?: Co tym sleduje :?: Ako mam nato vsetko reagovat :?:

Edit: Este si vypytala icq cislo
THeBaNDiT
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa THeBaNDiT »

2 BabySHAQ: pis si s tou Tvojou dalej, podla mna sa o Tebe (neraz) bavili a ta jej kamoska je zvedava, ako je to z Tvojej strany... (baby su take zvedave a nedockave poniektore) Takze nie je vylucene, ze sa to pohne dobrym smerom... ale na nic netlac, pis si s nou normalne dalej a neomielaj im dokola, ze chces len kamaratstvo, ale nepis ani, ze chces viac... A pripadne mozes komunikovat aj s jej kamoskou, ale daj si pozor, aby si si neprivodil problem. A neber ju hned ako najdoveryhodnejsiu osobu na svete, neprezrad jej vsetko, co mas na srdci, pretoze nevies, co je zac. Mohla by to kdekomu vyklabosit, alebo otocit proti Tebe.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Jednoducho je jej kamaratka zvedava. V takom veku povazuju baby taketo veci za najvacsie senzacie tak ich vyhladavaju, vsimaju si ich, aby mali o com klebetit. Prestan vo vsetkom hladat nieco, vobec Ti to nepomaha.
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

zvedava kamoska ktora strka nos do kamoskinych veci :)
nemusel si jej nic vysvetlovat ak jej "vysvetlis" ze ide o kamaratstvo tak to pravdepodobne posunie na vyssiu uroven :D aspon budu mat o com dalej rozpravat
a k tomu cislu, nemusi to nic znamenat mne osobne sa tiez lepsie pise na nom resp QIP-e ako na pokeci :wink:
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

no jo ta puberta :lol: nebolo to krasne obdobie ? (oslovujem hlavne tych starsich :lol: 8) )trapili nas take malichernosti...
ale k teme.... Bola zvedava ale jednym si mozes byt isty ze na 90% vyrozprava tvoje slova tej tvojej milej.....
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Áno, zvedavosť a myslím, že si to nedokáže nechať pre seba, takže by som jej nič nehovoril, maximálne niečo neutrálne, ak si tú Tvoju "nádejnú" situáciu (:roll:) nechceš ešte viac zhoršiť.

Skús s ňou písať na ICQ, možno očaríš aspoň ju :P
Amerigo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Amerigo »

Aspoň na skok moc toho nepopíšem teda . Takže nemal si sa vôbec vyjadrovať tej jej kamoske. Rozprávať sa ňou Prečo ? Ak to zaujíma ju je to len staranie sa do vaseho kamarátstva .Asi som to napísal dosť nezrozumiteľne ale niečo sa dá na tom pochopiť.
Ak sa jej píše dobre a tebe tiež nevidím problém prečo by ste sa o tom nemohli porozprávať vy dvaja. Píšeš že kecáte 1-2 hodinky denne to je určite dosť .Spomeň jej v rozhovore niečo aj o stretnutí ale nenáhli ju všetko má svoj cas.
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

och joj ked vidim tuto temu :D (sice ja posledny mam co kecat :roll: ) no nic...ako tu bolo spominane vacsina prispevkov ti radi ze sa na to vykasli.... a to by si mal spravit..!!! nemam viac ako k tomuto tu prispet....kasli na to..zmier sa stym ako to je! nic ine ti totizto neostava
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Mam NOVINKU :!: :!: :!: (teda troska ma to potesilo)

Takze vcera vecer som si pisal aj s nou aj s jej kamoskou , ta kamoska mi chcela dat jej icq cislo , no ja som jej povedal ze ho chcem od nej . Tak ona povedala ze si ho mam od nej vypytat , ze mi ho urcite da . Tak ale ja som jej nato ze mi ho nedala uz 4 krat . Ale ona ma stale presviedcala , tak som teda napisal ze ci mi da icq a ona mi ho bez okolkov dala :shock: . Ja som sa potom jej kamosky pytal ze jak to vedela a ona ze oni sa spolu bavili ( a ze ona mi ho aj chcela dat uz ale tyzden ) Tak som sa este jej kamosky spytal ze preco to premna robi ? A ona napisala nieco co ma zarazilo a to toto : Nerobim to len len pre teba , ale aj prenu :). Tak som to nechal tak
A teraz sa dostaneme k tomu zaujimavemu .
Dnes jak som prisiel zo skoly tak som siel narychlo na icq a ona mi napisala prva . Sme troska kecali a nakoniec si vypytala jednu hru ci nemam . Tak a ju som ju mal a sa ma spytala ci by som jej ju nenapalil . Tak ja ze samozrejme . Ona sa spytala ze kolko chces zato ? A ja ze nic .
A ona stale chcela nejake peniaze mi dat , ze vsak to aj nieco stoji a tak . Tak som jej napisal ze to stoji iba cas , a ten si prenu rad najdem . Ona stale vsak chcela nieco zalovat , tak som jej povedal , ze ked tak strasne chces tak ma pozvi na zmrzlinku :) . Tak a nakoniec ona ze v poriadku . Ze jej mam zajtra zavolat a dohodneme sa kedy sa stretneme. :)

Tak co si o tom myslite :?: Myslite si ze som to dobre spravil :?:
Hmm a nemate pocit ze len ona a jej kamoska na mna daco chystaju :?: :cry:
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Jaj boze ja to tak vidim ze toto je uz nekonecny pribeh :roll: .....no k teme myslim ze si na tom nic zle nespravil ... a ci na teba nieco chystaju ?hmm a to mame mi odkial vediet .... naco to stale riesis a chces od toho nieco ked potom tu pises take veci ze co ked na mna nieco chysta tak sa na to uz vyser a ked nie tak potom sa nestazuj co a jak :roll: ........ ja ti prajem bodaj by ti to este vyslo ale podla mna by bolo spravne aby si si uz konecne povedal ze si ma nezasluzi a zacal hladat inde ,ved mas svoju hrdost a ona si robi s tebou co chce jooooj tazke to je s tebou .... ale drzim palce :wink:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

:samovrazda:
Och..toto je fakt nekonečné! Jasné, že si nič zlé neurobil. Normálne tam s ňou choď a buď sám sebou. Radiť ako a čo máš robiť ti nebudem, musíš byť aspo§ rz spontánny a sám sebou bez cudzej pomoci a rád...Hlavne pomaly a neunáhli to...go on!
THeBaNDiT
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa THeBaNDiT »

ano, dobre si sa zachoval... a som velmi zvedavy, ako to dopadne, tak urcite to tu potom rozpis... :) V kazdom pripade, na nic sa nehraj a bud slusny... :wink:
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Gratulujem ti ...zahral si to najlepsie ako to len slo .... spravil si prví krok k tomu aby si vedel pozvat babu niekam bez toho aby si sa jej vtierkal ... to ze si snou niekam si chcel vyjst si zamaskoval za to ze ona ti oplaca službu a tak to začina..... :aasmile29:
časom sa naučis ine sposoby a taktiky... :wink:
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Ahojte . Tak to mam za sebou ( zial ) :)

Jak som prisiel zo skoly tak som jej to napalil , osprchoval som sa , obliekol do cisteho , upravil sa . A zavolal som jej . Tak som povedal ze kto som ja a spytal som sa ze kedy sa stretneme . Ona povedala ze sa ma este dost ucit , ze ale za hodinku sa mam ohlasit . Ale za taku 3/4 hodinu mi napisala sms ze zachvilku bude prsat ( mala pravdu uplne cierna obloha ) . tak ze by isla uz teraz . Tak som jej zavolal a dohodli sme sa ze sa stretneme pri takej krcme blizko pri mne . Za 10 minut sme tam obaja naraz prisli . Popravde bol to taky dost divny pocit jak som k nej blizil :oops: , normalne som sa bal :D . Tak ale pozdravili sme sa , dal som jej to cd . Ona zacala opat s peniazmi nieco riesit . Tak som ju asi na 10 krat prehovoril ze mi nic nemusi davat . Tu zmrzlinu sme nechali tak lebo uz troska pokvapkavalo a ona sa musela ist este ucit . Ale bolo to super . Kecali sme sice len 35 minut , ale tak myslim ze stat na mieste a len sa rozpravat je dost . ( rozpravali sme o skole , sporte , muzike , o zdravotnictve :) ) Potom sa spytala ze kolko je hodin a potom povedala ze uz musi ist , tak sme sli kusok spolu , potom sme sa rozlucili a povedal som jej ze jej drzim palce na tu pisomku :)

Ja viem vy si mozno myslite , booze a co je natom ? Ale pre mna to je strasne vela , natoto som cakal vyse pol roka. A som strasne rad ze sme sa stretli , sa tesim jak maly chlapec(mozno aj nim som) , a som rad ze som to nevzdal , za takyto pocit stastia mi to stalo urcite zato .
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

BabySHAQ napísal:Ahojte . Tak to mam za sebou ( zial ) :)

Jak som prisiel zo skoly tak som jej to napalil , osprchoval som sa , obliekol do cisteho , upravil sa . A zavolal som jej . Tak som povedal ze kto som ja a spytal som sa ze kedy sa stretneme . Ona povedala ze sa ma este dost ucit , ze ale za hodinku sa mam ohlasit . Ale za taku 3/4 hodinu mi napisala sms ze zachvilku bude prsat ( mala pravdu uplne cierna obloha ) . tak ze by isla uz teraz . Tak som jej zavolal a dohodli sme sa ze sa stretneme pri takej krcme blizko pri mne . Za 10 minut sme tam obaja naraz prisli . Popravde bol to taky dost divny pocit jak som k nej blizil :oops: , normalne som sa bal :D . Tak ale pozdravili sme sa , dal som jej to cd . Ona zacala opat s peniazmi nieco riesit . Tak som ju asi na 10 krat prehovoril ze mi nic nemusi davat . Tu zmrzlinu sme nechali tak lebo uz troska pokvapkavalo a ona sa musela ist este ucit . Ale bolo to super . Kecali sme sice len 35 minut , ale tak myslim ze stat na mieste a len sa rozpravat je dost . ( rozpravali sme o skole , sporte , muzike , o zdravotnictve :) ) Potom sa spytala ze kolko je hodin a potom povedala ze uz musi ist , tak sme sli kusok spolu , potom sme sa rozlucili a povedal som jej ze jej drzim palce na tu pisomku :)

Ja viem vy si mozno myslite , booze a co je natom ? Ale pre mna to je strasne vela , natoto som cakal vyse pol roka. A som strasne rad ze sme sa stretli , sa tesim jak maly chlapec(mozno aj nim som) , a som rad ze som to nevzdal , za takyto pocit stastia mi to stalo urcite zato .
Ja mam stale za to...Vidite ako malo stasi cloveku aby bol stastny? 35 min stat vonka s babou a rozpravat sa :)
Napísať odpoveď