Ako sa zbavit stresu?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
kupo
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kupo »

spanoo napísal:A ako sa vyrovnat so stresom v skutocnom zivote?? Lebo toto su len maturity...Najvacsi zabijak tejto doby je stres...tak co snim???
a naco sa chces vyrovnavat zo stresom, nebude jednoduchsie vobec nestresovat? :)
riad sa tymto pravidlom: "bud pripraveny na to najhorsie, ale mysli na to najlepsie" a mas to bez stresu :)
a ked takto stresujes z obycajnych maturit tak ani nechod na vysoku skolu lebo tam budes mat taketo "matury" kazdy semester (2x za rok)
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

inak pod stresom ludia vedia zo seba vydat aj 200% zo svojho maxima. dokazu tak urobit ovela viac ako su schopnejsi... niekto umelo vyvolava stresove situacie (ja = neucim sa a pritom mam kopec volneho casu a na poslednu chvilu sa ucim a nejak mi to pomaha) som zacal so slovencinou v utorok o 10 vecer a skoncil o 4 rano a mal som 1 z odpovede. ti poviem taky stres som este nezazil... pred odpovedou som tamad doslova lietal po chodbe a snazil sa vtrepat aj co i len posledne slovo do hlavy...
cize stres je niekedy velmi napomocny..
ak stresujes teraz a tak velmi, tak nechcem vediet aky budes ked pojdes o 1 minutu maturovat...
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Nenapisal si niekde, ze by si hcel zmaturovat na ciste? Tusim hej a potom sa necuduj, ze si z matur v strese. A ked nezmaturujes na jednotky, tak co? Svet sa nezruti. Ked budes vsetko takto prezivat, tak sa necuduj, ze si v strese. Akoze sry, ale vsetci sme, proste, nikdy sa ho nezbavis, tak sa o to nepokusaj. Stres je prirodzeny, len sa nauc rozlisovat medzi tym, co paralyzuje a nie si schopny racionalne uvazovat a stresom, ktory pohana k lepsim vysledkom.
spanoo
Star
Star

Príspevok od používateľa spanoo »

bolek napísal:Nenapisal si niekde, ze by si hcel zmaturovat na ciste? Tusim hej a potom sa necuduj, ze si z matur v strese. A ked nezmaturujes na jednotky, tak co? Svet sa nezruti.
hmmmm. idem na vysko do zahranicia..a do mojho maturitneho vysvedcenia zavisi stipendium :cry:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

spanoo napísal:hmmmm. idem na vysko do zahranicia..a do mojho maturitneho vysvedcenia zavisi stipendium :cry:
Ved ja chapem...vsetci by sme chceli zmaturovat co najlepsie. Len si uvedom, ci ti to za takuto cenu - tolke stresy - stoji.
tomo.za
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomo.za »

kup si zbran a zacni chodit strielat na strelnicu... najlepsi relax 8) alebo si ju tam len pozicaj to je jedno :wink:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

...alebo si zagambli CSko,alebo v GTAcku vystrielaj cele mesto :wink: to pomoze :smt067
spanoo
Star
Star

Príspevok od používateľa spanoo »

jackb napísal:...alebo si zagambli CSko,alebo v GTAcku vystrielaj cele mesto :wink: to pomoze :smt067
:lol: :lol: Tak tomu ver...
Toto je pre mna asi najlepsia metoda...este keby som si tam mohol dat ludi, ktorych by som postrielal najradsej...Astalavista porota :lol:
tibet
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa tibet »

Najlepsie ako sa vyrovnat so stresom je sa mu neustale vystavovat. Pisanie o strese este nikomu nepomohlo zbavit sa ho, ale skor sa clovek pri tom este viac zostresuje.:wink:
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

jackb napísal:...alebo si zagambli CSko,alebo v GTAcku vystrielaj cele mesto :wink: to pomoze :smt067
hehe ja prave koli tomu teraz stahujem diablo2 :D
*LENKA*
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa *LENKA* »

odosobniť sa od toho, tváriť sa, že o nič nejde ... a nakoniec naozaj o nič nejde: zmaturuje aj tak vždy každý ...
počkaj na vysokej :shock:
marcus-16
Star
Star

Príspevok od používateľa marcus-16 »

zapal si :twisted:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Ja som si za posledné dva roky vytvorila dva svojské uvoľňováky stresu:
1. Poplačem si. To sa netýka len stresu, ale celkovo vypätých situácií a veľkých emócií. Asi to znie zvláštne, ale u mňa to funguje priam zázračne. Niekedy to na mňa príde hneď po danej situácii, keď je to dlhodobý celodňový stres na po celom dni. Asi to vyzerá dosť divne, keď večer pozerám TV a zrazu mi začnú tiecť slzy a neviem vlastne prečo. Inak celkom dobrá metóda. Tak ako sa niekto potrebuje vykričať, zadrtiť hru na compe, zapáliť si, mne stačí papierový kapesník a už to ide. Nikomu tým vlastne neškodím.
2. Vozenie sa v aute. Ale keď šoféruje niekto iný a najmä niekto, komu dôverujem a viem, že neskončíme v jarku. Tá ubiehajúca cesta a hudba majú priam terapeutický efekt. :)
Napísať odpoveď