vekovy ideal roznych situacii

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ja som nemal na mysli to, ked si ozrany, ako doga a nadrzany na vsetko, co ma 2 prsia a medzi nohami nema vtaka.
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

islanzadi napísal:Musim ti oponovat. Ty si este asi nezazil nejaku pyzamovu party ci flasu ked sa bozkavas s kamaratkou alebo kamaratom a mozem ti odprisahat ze ziadne city tam neboli, proste bohapuste bozkavanie podporene kvapkou vina :oops:
ty si paru trosicku nepochopil.. on pisal ze city su vtedy ked si zalubeni a mas moznost ako jej tu lasku dokazat ? ako ? jedine cez francuzak :)..

a k tym "vydlackim" akciam heh ja tieto akcie milujem ze na druhy den si nic nepamatam..
luto
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa luto »

18 sa ti zda neskoro ?? Vek v tomto pripade naozaj nerozhoduje, Ja mam 24 a len zacitam nadvezovat vztah. :oops:
TOMIAW
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TOMIAW »

presne tak hlavne to netreba silit ono to pride samo u niekoho skorej u niekoho neskorej
matushka16
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matushka16 »

neboj sa,vzdy musi byt vsetko po prvykrat..bud skor alebo neskor,ono to pride,len to chces cas..a to,ze mas 18 a si panic? a co,ja mam 18 dajme tomu,ze za pol roka a som panna tiez ece stale.. a nehanbim sa za to.. 8)
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Opak napísal:svätá pravda...pouvažujte nad sebou trochu tý čo majú už za sebou aj strednú a pomaly by mohly mať aj vysokú školu....keby ste stále nesedeli za kompom možno by ste mali o čosi viac zážitkou :? nič proti ale 20rokov a nesexovať...proti rozumu :wink:
edit: asi si proti sebe poštvem polku uživateľou hojka ale je to tak
Taketo prispevky mam rad ... hned zaskatulkovat vsetkych co sem pisu do skupiny pocitacovych maniakov a pritom si niekto moze pomysliet to iste o tebe, takze nabuduce pouvazuj ked taketo veci vypustis . Na tomto fore som si vsimol ze takych 90% ludi su uplne normalni, taky ako hocikto iny. Kazdy ma nejake svoje problemy, ktore nevie riesit a mozno sa pohybuje v takych skupinach ludi, kde mu ani nema kto poradit a prave aj na to je toto forum. Urcite to nieje prijemne ked niekto kooli nejakemu problemu zacne zhadzovat dňtoho druheho a tvarit sa , ze je majster sveta :roll:
a teraz k teme mam 18 a tiez som nemal ani dievca ani francuzak ani sex a opredsa mi to nepripada ze je to proti rozumu... Nesedim len za compom, normalne chodim von do mesta, obcas chodim k jazeru, s kamosmi na rozne akcie ... zazitkov mam viac nez dost . A aj tak mam nazor, ze radsej so ziadnym dievcatom ako s dievcatom ktore nelubim. Urcite nie nejaku opitu ku*vu na diskoteke, v bare ... Za to ze som panic sa vobec nehambim, ani za to, ze som este so ziadnou nechodil. A 20 rokov nemat sex nieje chore , ale je to uplne normalne ked este nestretol tu pravu, nie kazdemu staci "zasunut" aby bol spokojny :roll:
daBoss123
Novice
Novice

Príspevok od používateľa daBoss123 »

mas svatu pravdu miki ... ani ja nenavidim tych ludi co miesto pomoce zacnu druhych kritizovat ... :prdel:
...inac je to tu fakt take pestre .. jeden ma vztah v 13, druhy este ani v 22 (nemyslim nikoho konkretne) .... ale thx za super nazory, vazim si toho :aasmile1:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Opak napísal:svätá pravda...pouvažujte nad sebou trochu tý čo majú už za sebou aj strednú a pomaly by mohly mať aj vysokú školu....keby ste stále nesedeli za kompom možno by ste mali o čosi viac zážitkou :? nič proti ale 20rokov a nesexovať...proti rozumu :wink:
edit: asi si proti sebe poštvem polku uživateľou hojka ale je to tak
pocuj opak ....nesuhlasim :) skatulkuj si....vrav co chces tvoj nazor ti brat nebudem...ked ma niekdo aj 22 a nesexoval..sak to je jeho vec...preco by si mal OMGOVAT nad tym...je to jeho/jej vec kedy s tym zacne...nemusi sedet cele dni za PC ..proste sa neciti ..hotovo..nemusis koli tomu "odsudzovat" takych ludi len koli tomu ze ty si namiesto nahanania kacerov nahanal ..... (censored)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Tak tak to ze ma 22 a je panic ... O chutnaj M oj G ulas
No a?? Caka na pravu ... nema potrebu ist do dopleru ozrat tam nejaku babu a potom ju prefiknut ...
To robia len pravy "Coool" Sedlaci a potom sa tym chvalia na skole jaky su oni "je.aci" a potom sa nafuknu a chodia vzdy na full pluca ...
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

no v dopleri je to zaujimave co ti tam da 16 za odprevadenie domov?.. to co kur*a za 3 litre..opak zije v takom svete jak ja.. kde kok trha blanu :) tak by som to nazval..
Lenze ono sa to deli na dve skupiny : ti co beru vsetko do radu
a ti co cakaju na to prave orechove..vela ludi mi to povedalo ze prvy krat z lasky je to inak.. z lasky som to este nemal tak vam nemozem povedat..

Patrim do tej prvej skupiny nezabite ma :)
Sagittarius
Guru
Guru

Re: vekovy ideal roznych situacii

Príspevok od používateľa Sagittarius »

daBoss123 napísal:...
No ja:

bozk: neviem, ako to mam ratat :D
francuzak: 17 (skoro 18 )...keby sme neboli obaja napity, tak by nic nebolo
rande: pred 2 tyzdna (nevyslo :D )
sex: nemal

pre porovnanie mam 19 a pol.
Matushka16 napísal: neboj sa,vzdy musi byt vsetko po prvykrat..bud skor alebo neskor,ono to pride,len to chces cas..a to,ze mas 18 a si panic? a co,ja mam 18 dajme tomu,ze za pol roka a som panna tiez ece stale.. a nehanbim sa za to.. 8)
PANNY SI NAOZAJ VÁŽIM. :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

MurphY napísal:no v dopleri je to zaujimave co ti tam da 16 za odprevadenie domov?.. to co kur*a za 3 litre..opak zije v takom svete jak ja.. kde kok trha blanu :)
Zas tak nie ... len obrazne povedane ... ale je to mozne ... Ale poznam par Playboyov zo sidliska raz za mesiac si nasetria take 2 litre idu do Podniku tam si vychitita nejaku 15-16 ozeru ... a o 2:00-3:00 ich vidim jak si odprevadzaju nejaku tazko ozratu Mladu neplnoletu slecnu domov ... Uz par krat si ich tam niekdo pred branou pockal ... jeden chalan odviedol babu ... a zvysny tich je*acov zmlatili :twisted:
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

MurphY napísal:vela ludi mi to povedalo ze prvy krat z lasky je to inak.. z lasky som to este nemal tak vam nemozem povedat..

Patrim do tej prvej skupiny nezabite ma :)
No prví krat to u mna nebolo uplne z lasky skor to bolo z velmi velkej vašne ... čo sa dalo dost porovnavat s laskou ...
Ale sobne si nemyslim a ani necitim ze by v sexe z laskou a bez lasky nejaky väčší rozdiel bol mozno trocha ale to su iba moje subjektivne pocity..... :wink:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

no... po sexe bez lasky sa vacsinou obleciem a idem domov
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

mi-chau napísal:no... po sexe bez lasky sa vacsinou obleciem a idem domov
ono to skor bolo myslene tak ze počas samotneho aktu :lol: nie čo potom ....
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

s laskou mi to pride viac nezne, bez viac vasnive, ale ked sa to da sklbit do jedneho :roll: a nemyslim tym zamilovat sa do neznamej osoby a pri podavani ruk na zoznamenie ju predklonit
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

mi-chau napísal: neznamej osoby a pri podavani ruk na zoznamenie ju predklonit
Trochu dost hrubo povedane ale povedzme..... ja aspon osobne vzdy do toho vkladam vašen tužbu a maznanie a vyberam si partnerky tiež podla takychto hodnou ze tiez do toho vkladaju"dušu" ale zaroven vedia odlišit lasku a sex .... :wink:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

mi-chau napísal:pri podavani ruk na zoznamenie ju predklonit
:lol:
Tak takto som sa este nezasmial ... Ak sa mam priznat tak 1. Sex bol prave zo spoluziackou ... len sme to chceli skusit ... nic nas nespajalo ...
No poviem ti ... ze by ma to nejako nadchlo ... :? ee ani na to niesom pysny ...
Ale potom z laskou ... to bolo to najkrajsie co som mohol zazit ... Po akte sme este 2h kecali ... pri svieckach ... a pri romantikus hudbe .... to bolo nieco prenadherne ... :(
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

ale si zoberte ze ak chlapec poje**** pol mesta tak je borec, ked sa dievca vyspi napr s piatimi tak je kur*a... :D
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Pezzo napísal:ale si zoberte ze ak chlapec poje**** pol mesta tak je borec, ked sa dievca vyspi napr s piatimi tak je kur*a... :D
evoluce :lol:
ale ne mne je jedno kto koho poje**** a koho nie ak je kkt ...
nesudim ludi podla partnerov ale vacsinou je to priama umera cim viac partnerov tym vacsia nachylnost ku kktstvu ..aspon u chalanov ..a ked sa baby šlampia tak to tiez nemam rad ale jasne su vynimky

twotopic: podla mna skatulkovat situacie na vek je blbost ale to tu bolo stokrat rozobrane ...
Napísať odpoveď