Najkrajsie mesto na Slovensku
-
derriL
Expert
- Kontaktovať používateľa:
No som z Trnavy, namestie nam skaredi ta betonova drba co tam postavili komunusti, inac celkom pekne mesto. Martin je tiez pekny ale to milenium mi do takehoto mesta vobec nepasuje. U mna je najkrajsia Banska Stiavnica, naozaj nadherne mesto, ale ti ludia co tam ziju, to je zevraj fakt brutal. A najhorsie je jednoznacne Blava, zo srdca to mesto nenavidim.
-
kj37
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
ale hlavne ze mas avatare chlapcov z eNeS stojacich pred bratislavskym hradomderriL napísal:No som z Trnavy, namestie nam skaredi ta betonova drba co tam postavili komunusti, inac celkom pekne mesto. Martin je tiez pekny ale to milenium mi do takehoto mesta vobec nepasuje. U mna je najkrajsia Banska Stiavnica, naozaj nadherne mesto, ale ti ludia co tam ziju, to je zevraj fakt brutal. A najhorsie je jednoznacne Blava, zo srdca to mesto nenavidim.
inak dla mna Bratislava, co moze byt ina odpoved ked som odtial?
pre vacsinu ludi je to jeho mesto v ktorom vyrasta asi to najkrajsie, ale ved koneckoncov slovensko je nadherna krajina a v kazdom meste je nieco specificke. ja zijem v nitre a paci sa mi asi najviac, je tu harmociky rozvinuty priemysel, priroda, nieje priliz velke, co je vyhoda niekedy v noci, ked sa potrebujes dostat domov. Poznam tu uz "milion" ludi, takze inam by som sa nerad stahoval, ale klobuk dole pred pesou v kosiciach 
SVIDNIK
Svidník je najkrajsie mesto!
1. su tu tanky
2. pomnik sovietskym hrdinom
3. skanzen
4. Nova pesia zona , ktoru dal postavit nami "milovany" pan primator a spolus kostolom to tam vyzera jak v komunizme 21. storocia
5. niekedy su to koncerty co su dva na slovensku z toho jeden vo Svidniku a druhy v nejakej inej riti
6. Krcma u Vasila... No kto nevidel Vasila, nemoze este zomriet, to je proste daco neopisatelne,neuveritelne (ale kusa sa podoba na barmana z hry MAFIA)
to su moje body preco svidnik, ked tak nad rozmyslam asi nie je najkrajsie ale je to mesto ktore sa oplati ist pozriet urcite.
1. su tu tanky
2. pomnik sovietskym hrdinom
3. skanzen
4. Nova pesia zona , ktoru dal postavit nami "milovany" pan primator a spolus kostolom to tam vyzera jak v komunizme 21. storocia
5. niekedy su to koncerty co su dva na slovensku z toho jeden vo Svidniku a druhy v nejakej inej riti
6. Krcma u Vasila... No kto nevidel Vasila, nemoze este zomriet, to je proste daco neopisatelne,neuveritelne (ale kusa sa podoba na barmana z hry MAFIA)
to su moje body preco svidnik, ked tak nad rozmyslam asi nie je najkrajsie ale je to mesto ktore sa oplati ist pozriet urcite.