Hra s najlepším príbehom
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
Commandos 2 : Men of Courage
Commandos 3 : Destination Berlin
Commandos : Strike Force
--------------------------------------------------
Medal Of Honor : Alied Assault
Medal Of Honor : Pacific Assault
Return To Castle Wolfenstein
Doom 3
Stalker : Shadow Of Chernobyl
Commandos 3 : Destination Berlin
Commandos : Strike Force
Medal Of Honor : Alied Assault
Medal Of Honor : Pacific Assault
Return To Castle Wolfenstein
Doom 3
Stalker : Shadow Of Chernobyl
-
tomo.za
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
heh no hlavne nechcem tu flamovat ale neda mi to
lol ludia GTA a pribeh? wtf?
a pribeh vo FPS? hehe to iste...
ked chcete pribeh musi na to byt hra... tazko hladat nejaky pribeh v hre ktoru dohrate po 2 dnoch. ked pribeh tak by som skor hladal medzi RPG a este lepsie MMORPG... tam ste sucastou pribehu a mozte ho do istej miery sami tvorit. ty co napr hrate/hrali ste WoW(+cela historia uz od jednotky), everquest, oblivion etc... tam su pribehy ze by sa o nich dala v pohode napisat kniha... tie hry maju celu historiu a nie ze ste zrazu hodeni do deja a mate hrat... btw pribehy ako ze nejaky ujo diktator obsadil ostrov a vy ho musite oslobodit, popripade ste sa zrazu zobudili v meste plnom zombikov a musite sa prestrielat von su fakt drsne
lol ludia GTA a pribeh? wtf?
a pribeh vo FPS? hehe to iste...
ked chcete pribeh musi na to byt hra... tazko hladat nejaky pribeh v hre ktoru dohrate po 2 dnoch. ked pribeh tak by som skor hladal medzi RPG a este lepsie MMORPG... tam ste sucastou pribehu a mozte ho do istej miery sami tvorit. ty co napr hrate/hrali ste WoW(+cela historia uz od jednotky), everquest, oblivion etc... tam su pribehy ze by sa o nich dala v pohode napisat kniha... tie hry maju celu historiu a nie ze ste zrazu hodeni do deja a mate hrat... btw pribehy ako ze nejaky ujo diktator obsadil ostrov a vy ho musite oslobodit, popripade ste sa zrazu zobudili v meste plnom zombikov a musite sa prestrielat von su fakt drsne
Mas celkom pravdu az na jednu vec, pribeh v MMORPG? Ukaz mi aky je pribeh vo wow-kutomo.za napísal:...
Su-Do: Samozrejme ze aj FPS maju pribeh, skoro kazda hra ma nejaky pribeh, ale kazdy kto do tejto temy napise hocijake FPS nevie co slovo pribeh znamena
-
tomo.za
Light Star
mno take wow navezuje na celu seriu warcraftu uz od jednotky a na udalosti predtym... kedysi som niekde videl nejaku stranku s celou historiou ale nechce sa mi hladatpiton napísal:Mas celkom pravdu az na jednu vec, pribeh v MMORPG? Ukaz mi aky je pribeh vo wow-kuV ziadnom MMORPG nie je dobry pribeh...
Su-Do: Samozrejme ze aj FPS maju pribeh, skoro kazda hra ma nejaky pribeh, ale kazdy kto do tejto temy napise hocijake FPS nevie co slovo pribeh znamenaPorovnavat pribeh v FPS a RPG je hriech
-
Spagetyno
Amateur
zeby bola kniha DOOM? zeby ich bolo viac?eMPiko napísal:pribehy jak svina tu davate
Doom3, CoD,
Normalne tam je toho na knizku
aj cod ma pribeh lebo opisuje pribehy vojakov, vojnu
len sa mi mari alebo pred kazdou misiou pri nacitavani bolo nieco napisane?
vascsina hier ci uz su to rpg, akcne, adventury alebo len hopsacky maju svoj pribeh (aj ked vacsinou chaby)
podla mna to je seria gothic, the elders scrolls (aj ked tu to bolo skor o volnosti), max payne
Navazuje, ale iba prostredim, pribeh sa tam nenachadza... Mne nemusis vysvetlovat pribeh warcraftu, precital som skoro vsetky knihytomo.za napísal:mno take wow navezuje na celu seriu warcraftu uz od jednotky a na udalosti predtym... kedysi som niekde videl nejaku stranku s celou historiou ale nechce sa mi hladatako vysvetlovat ti tu pribeh nema cenu to by bolo na stranky keby to chcel clovek vypisat... ale tusim to vyslo aj knizne tak pohladaj ak ta to zaujima. opytam sa takto hral si nejaky warcraft? najlepsie trojku tam bol ten pribeh jasny... pretoze wow presne nadvezuje na udalosti W3 a pokracuje v deji tam kde skoncil frozen throne...