Pracovna deformacia

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Pracovna deformacia

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Mam otazku stalo sa vam niečo take ako pracovna deformacia ale v zabavnom slova zmysle ?
Lebo mne sa stalo ze som pracoval na PC pristala mi na obrazovke mucha a ja jaq divi som začal jazdit po ploche a snazil som sa ju odohnat kurzorom myši na obrazovke no mucha akosi nejaq nechcela odletiet asi nebola IT vzdelana... :lol:
a az za chvilku som si to uvedomil a začal sa brutalne kčovat... kolegovci na mna pozerali jaq divi a ked som im to porozpraval tak aj oni ...
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Mne zatial priamo nie, aspon nic take masivne, co by stalo za zmienku... (Pokial nepocitam bezne IT hlasky, ked nefunguje nieco, co s IT vobec nesuvisi... napr. ked nejde kavovar = mas zle ovladace a podobne hlasky..)

Ale kamos trpel minule leto masivnou prepinackou... Robil operatora v T-COMe (hladal telefonne cisla), tam mu za den volalo tak 200-300 ludi... A tam mal naucenu vetu, ktoru musel povedat, ked mu prepojili hovor... Prdel bola, ked po par tyzdnoch zacal dvihat sukromny mobil so slovami... "Zakaznicke centrum T-COM, Informacie... pri telefone xy, ako Vam mozem pomoct?" :D

A este sa mi stala ina prihoda, ked som riesil nejaky detail v banke a slecne neslo nieco do pocitaca vlozit, tak som uplne podvedome zatrusil nieco v zmysle "asi na to treba roota"... Sa na mna pozrela jak jezko na banan.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

no ze vahas, vsetci od nas z brandze to maju - pridu na koncert a pozeraju ze ako to svieti, ako to hra, ze je zle nastaveny zvuk... minule som aj ja pozeral na orf odbodu bailanda a pozeram ze preco maju moderatori na hlave nasadenu fajku a este k tomu v ruke handku, doma zo mna nechapali :lol:

edit:/ este pre vystvetlenie - fajka (alebo madona) je mikrofon nasadeny na hlave ako maju vo vilomeninach alebo v divadlach a handka je klasicky mikrofon do ruky keby niekto nevedel :wink:
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

taketo bezne hlasky sa stavu casto (downloadni mi prosim pitie z automatu,atd). nedavno som robil jeden web projekt s kamosom a bolo to ohladne bytov atd. kamos mi raz v eline zacal hovorit ako urobi rozmiestnenie ked bude 64 bytov a ako ked ich bude viac ci menej. no nieco v tom zmysle. ja som sa zamyslal ako taky magor a snazil sa ziskat cas aby som pochopil o co mu ide. potom som to nevydrzal a tak sa pytam: "pocuj, ja vazne neviem, ale co ma CPU spolocne s rozlozenim prvkov na stranke? ved aj na 64 bit CPU je taky isty FF, IE, konqueror, ...".
on mi na to : "mmm ako vidim, diagnoza server pozitiv. ja hovorim o bytoch s tvrdym Y"
ja som sa sulal :D skoda ze to tvrde ci makke i/y nebolo pocut :D
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

uz som sa parkrat predstavoval do sukromneho mobilu menom firmy...
alebo ked som bol mladsi a hraval som letecke simuatory a lietadlo sa pomaly otacalo, tak som sa naklanal za roh monitora s nadejou ze tam uvidim viac :D samozrejme bullshit

alebo ked namiesto mysky chytim vedlaleziaci mobil a chvilku snim jazdim po stole a cudujem sa ze kurzor nic nerobi :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

raz ked som bol fesne unaveny a kukal som na tv som chcel prepnut program a upne spontanne ma napadlo ze kde mam mys do prdele ? ... ved na stoliku neni ? .. ako kliknem na START / odhlasit ? ... ale som sa v zlomku sekundy uvedomil :-) ... takze len take flashe :-) ...

edit:// .. STENKY .. s tym mobiom to je klasika, alebo s kalkulackou ... to sa proste stava :-) ... to je jedna bezna vec ...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

pravidelne sa mi stava, ked hladam nieco v knihe, vzdy mam chut stlacit ctrl + f pripadne F3 :) . Potom si len poriadne ponadavam ,rpeco to nemohol niekdo vynajst. :lol:
masino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa masino »

neviem, ci je to pracovna deformacia, ale teraz ked som sa ucil na anglinu maturitne otazky som si po nich zobral do ruky dejepis, ze sa idem ucit...
a zacal som sa ucit dejepis, ale po anglicky :D normalne som si to uvedomil az na konci otazky, ze som sa to naucil po anglicky :D matrix
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

kukiak napísal:pravidelne sa mi stava, ked hladam nieco v knihe, vzdy mam chut stlacit ctrl + f pripadne F3 :) . Potom si len poriadne ponadavam ,rpeco to nemohol niekdo vynajst. :lol:
Mne tak isto... A este raz ked som prepisoval nejaky kratsi text, tak mi napadlo stlacit ctrl+c,v a asi 2 sec. som rozmyslal kde je klavesnica :lol:
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Dávnejšie... prečo si nemôžem život uložiť ? (herný úspech)
Prečo v aute nemáme speedbreaker ? (NfS:MW)
Prečo si nemôžem otočiť pohľad ? (nevidel som v škole na učitela)

A už spomenuté Ctrl + F / Ctrl + F3
Tripmaster
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tripmaster »

raz som bol s otcom u neho v kancli, len tak sa previest lebo potreboval nieco napalit z compu. uz sme sa vracali a sadali do auta ked si spomenul, ze musi niekomu zavolat, sahol do naprsneho vrecka a vybral odtial mysku (bola bezdrotova) :D to len na margo tych problemov s myskami
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Jasné, stáva sa. Pracujem v marketingu a zistila som, že sa neviem už vyjadrovať ako normálny človek a tak sa mi stalo napr. že som sestre povedala namiesto "nákupný zoznam" - "zoznam produktov, ktoré treba kúpiť" alebo bežne dvíham súkromný telefón s predstavením, menom firmy a poprianím dobrého dňa... a takisto neviem už ani napísať normálny email, častokrát musím hľadať familiárnejšie slová...

a ďalšia taká vec - ale to súvisí len s prácou na PC, že keď v bežnom živote niečo urobím alebo poviem a potom by som to chcela vziať späť, tak hľadám kombináciu CTRL+Z (undo).
Ale inak som celkom normálna :oops:
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

v praci mam tendenciu okrem ludi sa prihovarat aj k nezivym veciam. hlavne vtedy ak nefunguju ako maju :oops: (a to je dost casto). najcastejsie pouzijem vetu:
kamarat mas cas, ved si v robote. ale ja mam o druhej, desiatej, siestej (v zavislosti na prac. zmene) fajront. tak sa opri!
telefon ma nedonutili ani po deviatich rokoch (aj napriek natlaku) prijat s inym oslovenim ako "prosim".
ale doma som normal, teda aspon dufam :P
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

kukiak napísal:pravidelne sa mi stava, ked hladam nieco v knihe, vzdy mam chut stlacit ctrl + f pripadne F3 :) . Potom si len poriadne ponadavam ,rpeco to nemohol niekdo vynajst. :lol:
jj, to sa mi stava tiez :D
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

zuzkazuzka napísal:a ďalšia taká vec - ale to súvisí len s prácou na PC, že keď v bežnom živote niečo urobím alebo poviem a potom by som to chcela vziať späť, tak hľadám kombináciu CTRL+Z (undo).
Ale inak som celkom normálna :oops:
Niečo podobne aj mne často krát zbehne na rozum. Najnovšie som robil záhradku a na taký biely štrk sa mi nešťastne nahrnula taká bahnová zemina a už som tápal, že späť, uplne prirodzene mi to prišlo. :lol:

-Alebo nepracovná príhoda - mám zakorenený podvedomý nejaký reflex, že ak necítim na lavom vačku telefon (mimo domu) tak hneď tam šaham rukou, že či som ho nestratil.
A raz som takto telefonoval, zrazu mi zoplo, že vačok odlahčený, ruka do vačku a už som sa priatelky pýtal "Hi! Kde mám mobil!?" Ona len rehot :lol: takže stava sa..
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

nuz pravda, ja tiez kolkokrat ked citam nieco v papierovej podobe, by som rad stlacil ctrl+f, a ked mam nieco opisat, tak copy-paste, to asi kazdemu hned napadne...
a ked sa mi podarilo rozbit pohar, tak som hladal tlacidlo Undo :oops:
a tiez mam taky reflex casto si kontrolovat, ci mam vsetko, ci som nic nestratil (karticku na autobus, kluce a mobil) :D
Letaky, co nam chodia do schranky, nazyvam SPAM. Je to predsa nevyziadana posta, ta ne? :)
A v skole sa podaktori oslovujeme svojimi nickmi, co pouzivame na nete... sranda 8)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Mne osobne strasne chyba copy&paste na beznom papieri a takisto ctrl+f pri citani textu :-D

edit: takze som na tom takisto ako Mek pozeram
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

raz som cakal na CDcka linuxu (shipit) a rozhovor na icq:
ja: mmnt idem kuknut schranku ci neprislo nieco zaujimave
kamos: ok, potom napis ked prides
ja: uz som tu
kamos: prislo nieco?
ja: len samy spam...

ale koniec koncov aj to v schranke je spam, tak neviem co je na tom divne. tiez je to nevyziadana posta :D len tam nefunguje ziadny filter...
Napísať odpoveď