Dakujem za pomoc
Ovladace na laptop
Ovladace na laptop
Daju sa niekde stiahnut nove ovladace na laptop? Ak ano tak kde? A podla coho sa mam orientovat?
Dakujem za pomoc
Dakujem za pomoc
-
dair
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ovladace na laptop
skusal si sa uz orientovat podla toho aky NOTAS vlastne mas?spanoo napísal:Daju sa niekde stiahnut nove ovladace na laptop? Ak ano tak kde? A podla coho sa mam orientovat?
Dakujem za pomoc
chod na ich stranku, najdi si service a podporu a tam ovladace na 100 pro budu a presne k tvojmu modelu....
No ja mam k tomu take cd..na ktorom je jeden install program a ten obsahuje vsetko...Mam nieco take hladat ja na webe alebo mam hladat na kazde HW osobitne?
Moj model je ASUS L3000 series L3C/S
Na stranke www.asus.com som nasiel toho dost, ale neviem covsetko potrebujem
Moj model je ASUS L3000 series L3C/S
Na stranke www.asus.com som nasiel toho dost, ale neviem covsetko potrebujem
Takze, okrem biosu, to nechaj tak, pokial nemas ziadny HW problem. Inak si stiahni vsetko vzdy pre svoj OS. Z Utilities si stiahni len tie co budes potrebovat, alebo ich vyskusaj trebars aj vsetky. Su tam programy na flash biosu z prostredia win, na setrenie baterie a pod. takze si vyber. Hocikedy ich mozes dat samozrejme prec. Inak stiahni vsetky polozky okrem biosu, manual /to je tiez na tebe:)/ a utilities--tieto su na tebe, či chces alebo nie. Ostatne potrebujes, aby ti vsetko fungovalo ako ma.