no aku by ste poradili ? mate skusenosti ? mala by : byt taka ze hu vlozim namiesto disketovky , mala by citat co najviac kariet a musi citat MSPD a moze aj m2. takze ? videli ste niekde neaku ? alebo mate skusenost ? dakujem
Jacoolbo napísal:no aku by ste poradili ? mate skusenosti ? mala by : byt taka ze hu vlozim namiesto disketovky , mala by citat co najviac kariet a musi citat MSPD a moze aj m2. takze ? videli ste niekde neaku ? alebo mate skusenost ? dakujem
ci si ju kupis za 150 korun alebo 3000 je to jedno v podstate, vacsina cita vsetko. a namiesto diketovky ju vymenis uplne v pohode.
skusenosti s alkoholom su a kupis predsa v potravinach (aka otazka, taka odpoved)
Mozes si kludne pozriet hociktory shop na nete a pozries sa ake formaty podporuju citacky (vsetky su na jedno kopyto) a samozreje aj ze su velkosti FDD alebo externe na USB. Staci ?
on tu chce normalny nazor kto to ma, ci je s tym spokojny atd atd....nekeho kto to ma...tak sa pls ti ktori sa o tento normalny nazor newiete podelit sa zdrzte komentaru a nespamujte !
ja citacku mam, no pouzil som to asi 3 krat v priebehu posledneho roka..pre mna zbytocnost, ked to vyuzijes, v pohode..
mam uplne obycajnu ciernu Apacer, zapaja sa to niekam na dosku, uz si presne nepamatam..a funguje bez problemov..
nechápeš že je jedno kde si kúpi a ku si kupi ? stačí predavačovi povedat že chce aby mu čítala taký a taký formát, a ak nieje úplne mentálne retardovaný tak mu to pozrie, a potom predá. to nieje operácia mozgu.