Potrebujem nejaky soft na kreslenie spominanych vykresov!
Mam AllPlan FT15 a aj AutoCAD 2006 ale potreboval by som nejaky ORIGINAL stavebny prog., lebov kazdom z tychto som nasiel nejaku tu muchu a skratka potrebujem to jak vzduch!
Jednoznacne ten Autocad. Vsak to je specialne vyvynuty program na stavebnictvo. Samozrejme ze to ma chyby, a ktory nema. Ked si tam nasiel daku chybu tak skus mozno Autocad 2007 tam uz mozno nebude
diky vam, ale asi ostanem pri acade! predsalen tje to asi best co sa da zohnat! len mi neboli jasne nejake veci, ale uz je to okay
EDIT:
Otazka: Ked robim vykres v acade v mirke 1:1 a ze potom ho xem vytlacit napr. 1:50 taq musim v tej mierke zvacsit aj popis a koty, alebo to ostane rovnake ako mam na vykrese?
jednoznacne pre stavebnictvo je specializovany AllPlan(skus 2006tku), vypocita objemy stavebnych materialov,projektuje 2D a 3D, dokonca ma aj celkom slusny render. Autocad je projekcny soft, na ktory existuje vela nastavieb, ale prevažne je zamerany na strojarstvo a v 2D projekciu v stavebnictve. Acad 2007 mi svojim rozhranim priponina nieco ako Cinemu 4D.
po dlhsom skumani som prisiel na to ze acad je uplna spicka podla mna. mystique neda sa niekde najst tato nadstavba ako warez? nechcem link len odpoved ano/nie. ake vies o niecoo PLS napis mi SS