Zdar viete niekto pls poradit, ako obmedzit rychlost downloadu zo servera alebo odsledovanie toho kto prave stahuje akou rychlostou atd... Robim projekt do skoly nieco na sposob rapidsharu a neviem si rady v tomto smere. Diky moc za kazdu radu.
t0m4s3 napísal:Tak nabuduce napis co si myslis, pretoze do hlavy ti nikto nevidi
ja som to pochopil aj z toho (asi vysiela na rovnakej vlnovej dlzke ako ja). btw mohol by si napisat ako si to vyriesil. mozno ostatnym sa to zide. a mozno aj mne. chcem urobit take maly rapidshare pre nasu triedu, kde budeme menit poznamky a materialy co je male, tak ide ako priloha (phpbb zvladne), ale taky 100MB subor je uz problem
pri vacsich suboroch bude mozno problem na servery kde mozu byt obmedzenia pre maximalnu velkost suboru. A ten script na obmedzenie downloadu som nasiel tu
vvTF napísal:1. Tema -> programovanie
2. Napisal som ze robim nieco na sposob rapidshare tak ked to sklbis s tou temou tak mi do hlavy ani vidiet nepotrebujes.
Na takúto vec asi php nie je najlepšia voľba (hlavne pri väčších súboroch). Určite by bolo vhodnejšie použiť napr. perl alebo python.
chrono napísal:Na takúto vec asi php nie je najlepšia voľba (hlavne pri väčších súboroch). Určite by bolo vhodnejšie použiť napr. perl alebo python.
No v pythone ovladam zatial len trivialne veci tak php je pre mna v tomto pripade najlepsie, ale ak sam odporucas nejaky dobry tutorial tak mozes nadhodit