Zmizla mi plocha
Zmizla mi plocha
Mam taky probem Win.Xp.Cz+SP2 a z nicoho nic po vypnuti a zapnuti PC mi zmizla plocha a namiesto nej sa mi zobrazuje na ploche veci z C:\ ale plocha existuje normalne v C:\Documents and settings\Moj profil\ tam su vsetky povodne veci... Neviete nekto poradit ? som uz zufaly. Nic som predtym neinstaloval, virus by to nemal byt, aj explorer.exe nabehne pekne, takze jadro bezi

Bavime sa o windowse - operacnom systeme s neobmedzenym mnozstvom prekvapeni, takze to ber skorej ako celkom komicku udalost ktora sa len tak kazdy den nevidi (vlastne mozes byt aj stastny ze si to prave ty
)
skusit mozes nasledovne:
vytvorit noveho uzivatela - ak to tam bude v poriadku, jednoducho si data z predchadzajuceho uctu presun pod novy a stary zmazes.
Obnovenie systemu - ak nepatris k tym "chytrejsim" ktori restorepoint povazuju za zbytocnost a nevypol si si to, tak mas moznost vratit sa k stavu predchadzajucemu
a spustu dalsich dobrych rad si casom urcite najdes podomnou
skusit mozes nasledovne:
vytvorit noveho uzivatela - ak to tam bude v poriadku, jednoducho si data z predchadzajuceho uctu presun pod novy a stary zmazes.
Obnovenie systemu - ak nepatris k tym "chytrejsim" ktori restorepoint povazuju za zbytocnost a nevypol si si to, tak mas moznost vratit sa k stavu predchadzajucemu
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ece ze nepatrim k tym nechytrejsim... bo restore point mi zachranil reinstal uz zopar krat...KoCi napísal:Obnovenie systemu - ak nepatris k tym "chytrejsim" ktori restorepoint povazuju za zbytocnost a nevypol si si to, tak mas moznost vratit sa k stavu predchadzajucemu
nic v zlom
EDIT:
KoCi no vidis...
Uz ma to napadlo, kedze mam pomerne starsi PC, a malo miesta na HDD, tak restorepoints mam vypnuteKoCi napísal:Bavime sa o windowse - operacnom systeme s neobmedzenym mnozstvom prekvapeni, takze to ber skorej ako celkom komicku udalost ktora sa len tak kazdy den nevidi (vlastne mozes byt aj stastny ze si to prave ty)
skusit mozes nasledovne:
Ale kedze este skusim ten novy profil a presnuun veci do noveho profilu...
BTW: Mal som tam uz aj nejaky ten cas UBUNTU Linux,ale kedze nevidim zmysel v tom, aby som kazdu stiahnutu vec pre Win musel v linuxe emulovat pre , tak som sa vratil k XP.
VdAka ta pomoc, skusim, kedze momentalne nesom doma, tak sa s tym pohrajem, ked pridem. AK pojde KARMA +