Pls help. FORMATOVANIE BATERIE

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
N.1
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Pls help. FORMATOVANIE BATERIE

Príspevok od používateľa N.1 »

Neviete ako dlho sa to robí ? V návode som to nenasiel (mám nokiu 6300)
luki999
Expert
Expert

Re: Pls help. FORMATOVANIE BATERIE

Príspevok od používateľa luki999 »

N.1 napísal:Neviete ako dlho sa to robí ? V návode som to nenasiel (mám nokiu 6300)
tam by mala byt baterka Li-Ion a tie uz netreba formatovat, lebo nemaju pamatovy efekt ako Ni-MH
qwerty-xyz

Re: Pls help. FORMATOVANIE BATERIE

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

luki999 napísal:tam by mala byt baterka Li-Ion a tie uz netreba formatovat, lebo nemaju pamatovy efekt ako Ni-MH
pre istotu nech to aj tak robi ako mu povedia v ORANGE aby ked sa mu daco dokaka aby z neho nerobili blbecka lebo to oni radi. :lol:
U mna vsak maju smolu lebo je to opacne,ja robim z nich...
olusko
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa olusko »

ale vyprdkaj sa na cele to "formatovanie",tiez mam N6300 prve 3 dni sa baterke velmo nekcelo,ale potom sa rozbehala a drzi cca 3 dni pri normalnom pouzivani(3x volanie do 2 min,prezvananie so zenou :) a zo 2 hod na icq - jimm)
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

formatovanie baterky znamena ze uplne vybijes baterku a potom ju uplne nabijes cyklus sa opakuje myslim niekolko krat, ale ako uz bolo povedae robilo sa to pri starych baterkach nove uz pamatovy efekt nemaju
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

ob3l1x napísal:formatovanie baterky znamena ze uplne vybijes baterku a potom ju uplne nabijes cyklus sa opakuje myslim niekolko krat, ale ako uz bolo povedae robilo sa to pri starych baterkach nove uz pamatovy efekt nemaju
no nemaju to mas pravdu ale vysvetluj tetam v ORANGE ktore su svoj DEBILNY text naucene naspamät furt dookola :lol:
majlo01
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majlo01 »

a kvoli comu im to chces vysvetlovat prides zoberies fon vypocujes si to a mas to u p*** to neznamena,ze to musi robit....
N.1
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa N.1 »

No mne v T-Mobile nič nepovedali až sa mi to čudné zdalo :D ale radšej som to dal aspon na jednu noc nabiť. Inak phonik je dobrý. A diky za odpovede. 8)
Napísať odpoveď