CSS
CSS
Mam jeden problem. Robim stranku a chcem dat po bokoch ramy. Hodil som to na http://dd22222.ic.cz/alpha. Si mozete vsimnut, ze boky su stiahnute. Neviete. ako ich roztiahnut? CSSko je v http://dd22222.ic.cz/alpha/files/style.css
Nemáš tam nastavenú výškumusíš tomu dať presné rozmery, keďže to neobsahuje kontajner, podľa ktorého by sa to natiahlo automatický.
Kód: Vybrať všetko
#leftframe
{
background: url(../imgs/l_border.png) repeat-y;
width: 20px;
vertical-align: middle;
height: auto;
}Nastav si parametre width a height a umiestni si to ako a kde chceš pomocou CSS Position: absolute.
Napríklad:
Ak som ti nepomohol tak navštív túto stránku:www.jakpsatweb.cz
Napríklad:
Kód: Vybrať všetko
<div style="position: absolute(alebo relative); left: (Kolko pixelov od lavého boku stránky)px; top: (kolko pixelov od vrchu stránky)px">sem dáš tú vec do tvojej stránky</div>Ak som ti nepomohol tak navštív túto stránku:www.jakpsatweb.cz
inu cisto CSS2 nepodporuje automaticke vertikalne roztiahnutie kontajnera na vysku kontajnera nadradeneho.tiez uz som na tom parkrat pohorel a hladal som vselico mozne co sa viacstlpcoveho stlpcoveho layoutu tykalo, ale nepodarilo sa mi najst stopercentne riesenie. Boli niekde navrhy ako to sklbit aj s javascriptom nejak, pripadne ze sa stanovi defaultna vyska stranky napevno (ale pri roznorodom obsahu je to dost brzda ze ano...) Takze v tvojom pripade by bolo mozno lepsie pouzit tabulkovy layout, aj ked uz to dneska nie je v mode, alebo si graficky navrhnut stranku nejak inak 
napriklad ako jednostlpcovy vycentrovany layout. Hlavny kontajner by mal nastavene pozadie o sirke hlavneho kontajnera (staci 1px vyska - malo to zaberie) a po rohoch boxu by si mal umiestnene tie obluky ako obrazky.. Skus sa s tym vyhrat takto
napriklad ako jednostlpcovy vycentrovany layout. Hlavny kontajner by mal nastavene pozadie o sirke hlavneho kontajnera (staci 1px vyska - malo to zaberie) a po rohoch boxu by si mal umiestnene tie obluky ako obrazky.. Skus sa s tym vyhrat takto