rande na slepo

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
recberko
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

hmm no rande na slepo, ja som mal asi len jedno ale nedopadlo nejak skvele... ale záleží na osobe či sa dokáže s tebou ako "neznámim" normálne porozprávať alebo bude ticho prikyvovať všetkému čo povieš... It´s very individual ;-)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

urcite nie....(ze by som si take "rande" nikdy nedal)
Harlequin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Harlequin »

midnight_man napísal:urcite nie....(ze by som si take "rande" nikdy nedal)
ja si dal a nieje to ono, nechci to... je to ... hmm no zalezi od osoby... mal som vlastne viac a jedno bolo fajn dhuhe hnus... 8)
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Tak ja poynam iba taketo stretavania a vobec mi nevadia kazde nove stretnutie je nova vyzva ako pisal krija a tak sa mi to pači ....s kamaratkou ktoru poznam už povedzme dlhsiu dobu si neviem predstavit ze by som si niečo začal lebo by som pokazil kamaradstvo .....Tak radsej vsetko alebo nič ,než niečo a potom vsetko alebo nič......
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Ja mam teraz taky problem respektive len problemik malicky :D .... no proste niejake dievca z pokecu ma taha von , akoze nie rande asi len tak kamaracky no nema foto o to az tak nejde ja tiez nemam na pokeci foto len proste ma ist tiez je to v podstate tak ze o nej do kopy nic neviem iba raz som s nou pisal to bude dajaka divoka baba :D ked hned uz von ma taha ... ta ja len co by ste urobili na mojom mieste ?? asi mam ist nee ?? sak co sa moze stat ked to nevijde abo si nebudeme sympaticky ta svet sa nezruti ved i tak o nej nic do kopy neviem ... neee
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

slavo120 napísal:Ja mam teraz taky problem respektive len problemik malicky :D .... no proste niejake dievca z pokecu ma taha von , akoze nie rande asi len tak kamaracky no nema foto o to az tak nejde ja tiez nemam na pokeci foto len proste ma ist tiez je to v podstate tak ze o nej do kopy nic neviem iba raz som s nou pisal to bude dajaka divoka baba :D ked hned uz von ma taha ... ta ja len co by ste urobili na mojom mieste ?? asi mam ist nee ?? sak co sa moze stat ked to nevijde abo si nebudeme sympaticky ta svet sa nezruti ved i tak o nej nic do kopy neviem ... neee
Odpovedal si si sám, ak si nebudete sympatický tak aspoň niekoho nového spoznáš :)
slavo120
Professional
Professional

P3Bo napísal:Odpovedal si si sám, ak si nebudete sympatický tak aspoň niekoho nového spoznáš :)
jasne dik ... len som sa chcel ubezpecit :D ... ale odpoved som asi uz vedel heh
Eidos
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eidos »

Pomerne dostkrat som sa takto stretla.
Najhorsie stretka na slepo su ked sa ide na kavicku - cize posediet. Na to som vyslovene alergicka. Ale ked sa "slepi" dohodnu, ze pojdu spolu korculovat, na motokary, hadzat sipky, behat po lese, na hokej, na kurz jazdenia na koni... tak vtedy su tie "stretka" dost zaujimave.
Dolezite je aby si siel bez predsudkov a s tym, ze sa ides stretnut akoby s kamoskou z detstva.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

podla mna pohoda.. má to svoje + ale aj -
Eidos napísal:Pomerne dostkrat som sa takto stretla.
Najhorsie stretka na slepo su ked sa ide na kavicku - cize posediet. Na to som vyslovene alergicka. Ale ked sa "slepi" dohodnu, ze pojdu spolu korculovat, na motokary, hadzat sipky, behat po lese, na hokej, na kurz jazdenia na koni... tak vtedy su tie "stretka" dost zaujimave.
Dolezite je aby si siel bez predsudkov a s tym, ze sa ides stretnut akoby s kamoskou z detstva.
ja to zvyknem riešiť prechádzkou s mojím psíkom
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

no ja som dnes napísal jednej babe na pokeci poštu a pozval som ju na kávu... hned, len tak z fleku... :)Ona nepojde, ale zábava musí byť, nie?
bukelo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa bukelo »

Te-wei napísal:no ja som dnes napísal jednej babe na pokeci poštu a pozval som ju na kávu... hned, len tak z fleku... :)Ona nepojde, ale zábava musí byť, nie?
http://www.hojko.com/post623224.html#623224 ty prase :), za vydatou beha, nevie sa pozdravit, a este aj pozyva nezname baby na kavicku :)....sila :))) neber to vzlom , len som natrafil na dva tvoje prispevky, ktore sa mi akosi protirecia...ale tak zabava musi byyyt :) hehhe
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Jedno som mal zažiť ale akosi sa na mňa to dievča vykašlalo. Bol som z toho tak confused že keb nebolo to dievča na chate( nie to isté ale iné a krajšie ) tak by ma to normálne ešte aj trápilo. (btw. tamto dievča to "zrušilo" asi dve dni pred stretkom tak že sa ani neozvala)
dew6
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

Absolvovala som takýto pokus a myslím, že je to riskantné, lebo nikdy nevieš, s kým sa stretneš-môže to byť skvelé, no môže sa stať, že sa toho človeka už nezbavíš..... :D Mne to našťastie dopadlo fajn-trvalo asi 4 hodinky a nenudili sme sa... 8)
slavo120
Professional
Professional

Ta ja uz som si vybavil na piatok ta uvidime jak to bude :D ..... za pokus nic nedam a jeden vecer to niejak vydrzim aj keby to bola bieda
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Proste taketo niečo ma v sebe čaro i ked si nemusite padnut do oka je to proste adrenalin s očakavania a z toho tajomna :oops:
Napísať odpoveď