ked je borovicka a rum v sacku, preco nemoze byt v prasku?
dobry slogan, nie
ale TT: ked uz detiska sexuju v 13tich preco im nedovolit zakonne chlastat? ak by sa to ujalo bolo by to dost na nic
...Booz2GO zmieša s vodou, vznikne sýtený farebný nápoj s trojpercentným obsahom alkoholu.
3%? Tak to si musis kupit aspon 10 balickov aby si z toho nieco mal. A neviem ci by potom nebolo rozumnejsie kupit si ceu flasku.
Skoda ze tam nepise kolko nasobne to znici pocen v porovnani s klasickym alkoholom. Ved to musi byt cista chemia (chemikalie).
pHysIQ napísal:...Booz2GO zmieša s vodou, vznikne sýtený farebný nápoj s trojpercentným obsahom alkoholu.
3%? Tak to si musis kupit aspon 10 balickov aby si z toho nieco mal.
tak ale zas ako si to zoberies.. take pivo 12ka ma okolo 4% alkoholu.. jedno pivo je priblizne alkoholom ekvivalentne k jednemu poldeci tvrdeho.. teoreticky, imho, ked to zmiesas s vodou v mensom pomere ako je uvedene, mozes dostat "napoj" alkoholovo taky ako pivo, resp. to poldeci a neviem ci musis vypit aspon 10 piv alebo 10 poldeci aby si z toho vobec nieco mal...?
makaveli dobre ja sa nehadam. Ale je tam akurat uvedene ze to stoji od 1-1.5 eura ale pravda je aj ta ze tam nebolo uvedene ci to treba rozmiesat v 1 deci litre alebo v 5l bandaske.
pinacolada napísal:taka vec existuje ! videl som to asi pred dvoam rokmi v bedni.vymysleli to rusi ale nejak to nenaslo uplatnenie
rusi vymysleli aj najtenší drôt na svete a japonci im ho prevrtali
Never všetkému čo vidíš v telke, samozrejme že z toho prášku dostaneš vodu keď to vodou zalievaš
audiotrack napísal:rusi vymysleli aj najtenší drôt na svete a japonci im ho prevrtali
Never všetkému čo vidíš v telke, samozrejme že z toho prášku dostaneš vodu keď to vodou zalievaš
audiotrack napísal:rusi vymysleli aj najtenší drôt na svete a japonci im ho prevrtali
instantna voda bola v scenke v relacii telecvoking alebo ako sa to voalo, proste ta relacia kde boli skrucany,noga a spol
zaujimave...pred par rokmi chodila akoze funny reklama dvaja rusi v iglu: vodka dosla! Objavi sa treti s usmevom: vodka tabletnaja... no a uz je to realita! Nech zije chemicky priemysel...
makaveli napísal:tak ale zas ako si to zoberies.. take pivo 12ka ma okolo 4% alkoholu.. jedno pivo je priblizne alkoholom ekvivalentne k jednemu poldeci tvrdeho.. teoreticky, imho, ked to zmiesas s vodou v mensom pomere ako je uvedene, mozes dostat "napoj" alkoholovo taky ako pivo, resp. to poldeci a neviem ci musis vypit aspon 10 piv alebo 10 poldeci aby si z toho vobec nieco mal...?
Ocividne si este nebol na vysokoskolskom internate