greenpeac-ak nie som

len neviem ci by ti vyhovovalo zit pri haldach z nejakych hut.
V prahe bolo tak malo slovakov, ze aj keby hlasovali proti, cesi by ich prehlasovali, a politika sa robila v UV vtedy a tam bolo malo slovakov. (rozhodovalo sa o nas s 2 nasincami

)
s tou obilnicou som to prehnal, ale ti si robis vtip s tym, ze nas zivili cesi, ktory mali strasne malo tazkeho priemyslu u seba. (lepsie asi by bolo hut)
na otazku odkial sa to malo riadit len jedna odpoved Konfederacia

.
A čím myslíš že je spôsobený ? žeby tým že slovensko je strašná diera ktorá zo strategického hľadiska nemá v európe ani existovať a tobôž to že tu je veľký počet nekvalifikovaných zamestnancov ? Fabriky musí pre tvoje info aj niekto riadiť nie len pracovať a po rozdelení sa tu zo západu firmy nehrnuli ako dneska ...s tým ste však ako slováci museli počítať.
Tomuto nechápem
A opäť sa asi opakujem na Slovensku nikdy nič nebolo ale keď sme samý tak si na to našporíme pomalšie ako keď sme dokopy ...nechápem ináč čo si tym chcel povedať a to hneď z nikeľkých dovodov . Bratislava je umelo vystavané mesto komunistami ktorý postavili petržalku a nahrnuli tam ohromné kvantá populácie . V česku bola infraštruktúra už vtedy keď sme mi tu na slovensku objavili tajomstvo parného stroja . Naco by si staval metro v takej dedine ako je blava ? Vieš mi to vysvetliť ? Aby sa tam previezlo pár sedliakov nejakých sto metrov a potom vystúpilo ? Určite je to výhodnejsie postavit v Blave ako v prahe ...veď čo je to praha však ? Mesto ktoré uz za cias karola veľkého bolo svotovo známe mesto cekých králov a univerzity ktorá je najlepsia v strednej europe .pamiatky ani nepočítam určite sa ale nemôže zrovnať s Šlovenskou bratislavou .
asi preto nic nebolo,lebo za Rakúsko-Uhorska (marie terezie) sa rozhodlo ze Uhry budu obilnicou R-U a Rakusaci s Cechmi budu mat fabriky

nakoniec sa tu postavilo par podnikov, no neviem preco vravis ze tu nikdy nic nebolo? zeby sme len teraz odhodili krompace a prilakali nejakych investorov?
Dalsia svanda, s Dopravou. Cez nase uzemie viedla jantarova cesta, cize asi boli sme o nieco lepsie infrastrukturne vybaveny. a tato tema suvisi s priemyselnovanym ciech za cias R-U.Naco by si staval metro v takej dedine ako je blava ? Vieš mi to vysvetliť ? Aby sa tam previezlo pár sedliakov nejakých sto metrov a potom vystúpilo ? Určite je to výhodnejsie postavit v Blave ako v prahe ...veď čo je to praha však ?
Naco by si staval metro v takej dedine ako je blava ? Vieš mi to vysvetliť ? Aby sa tam previezlo pár sedliakov nejakých sto metrov a potom vystúpilo ? Určite je to výhodnejsie postavit v Blave ako v prahe ...veď čo je to praha však ?
Mohla sa za to postavit lanovka v tatrach alebo inak investovat.