Bol si uz na zettore? Paci sa ti tam? A preco tam neostanes? Je vela homemade trackerov. SK-CZ je zamerany na scenove release a tak to aj ostane.BEGGAR napísal:ved tiez to mohli spravit jednoduchsie aby tam ludia mohli davat svoje funkcne sk/cz hry, filmy... neviem na co vsetky tie pravidla sceny ked tie veci by aj tak fungovali ... bolo by tam veci jak nas******* a potom by tam bola radost chodit...
cz/sk torrent tracker..prosím o pozvánku
-
BEGGAR
sak ja tiez netvrdim ze to chcem zmenitlama2d napísal:Bol si uz na zettore? Paci sa ti tam? A preco tam neostanes? Je vela homemade trackerov. SK-CZ je zamerany na scenove release a tak to aj ostane.
Pusto ako pre koho. Pre znalca scenovych releasov tam pusto nie je. Kazdy kto sa do toho trochu vyzna vie, ze scenove release nerastu na stromoch.BEGGAR napísal:sak ja tiez netvrdim ze to chcem zmenitje vela ciest ako sa dostat k pozadovanemu filmu alebo hre... ja len ze tam je pusto a preco tot vse...
-
BEGGAR
nj to mas asi pravdu ja si nepotrpim na mene ripera filmu pre mna je dolezitejsi ten film videt... kazdy ma na to svoj pohlad tu by sme sa asi nezhodlilama2d napísal:Pusto ako pre koho. Pre znalca scenovych releasov tam pusto nie je. Kazdy kto sa do toho trochu vyzna vie, ze scenove release nerastu na stromoch.
-
Supersonic
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
p4ra
Redeemer
Nejde o meno rippera. Ide skor o to, ze vzdy viem, co taham.BEGGAR napísal:nj to mas asi pravdu ja si nepotrpim na mene ripera filmu pre mna je dolezitejsi ten film videt... kazdy ma na to svoj pohlad tu by sme sa asi nezhodli
SK-CZ big respect! Konecne sa mi podarilo vymakat ratio.
Stale som ochotny pomoct s pozvankami, kriterium je dobre ratio na inych trackeroch.
mas ju v SS 
//edit: pozvanky sa pominali. keby niekto nieco, tak o 24 hodin mozem riesit znovu test
takze potom mozem poslat dalsie. btw vyplnenie testu trva tak 2 minuty 
//edit2: dalsia pozvanka na svete. kto chce, nech sa hlasi. idealne by bolo keby niekto napisal aj nejake proxy ako anonymouse.org. nieco tiez tak funkcne a rychle
cim viac proxy, tym viac pozvanok 
//edit: pozvanky sa pominali. keby niekto nieco, tak o 24 hodin mozem riesit znovu test
//edit2: dalsia pozvanka na svete. kto chce, nech sa hlasi. idealne by bolo keby niekto napisal aj nejake proxy ako anonymouse.org. nieco tiez tak funkcne a rychle
-
tom.tom11
Star
Mozete mi niekto poslat pozvanku na Zettora? [email protected]
ked tak rozdavas...mozes aj mne jednu poslat a neboj sa na kazdom trackeri sa snazim vypracovat na power usera
mail: [email protected]
-
gego
Light Professional
som na zettore a vymenim jednu pozvanku na ten cz-sk tracker ... ratio moc nemusim mat som tam vip ale snazim sa tam davat nove veci co tam niesu ako reuplodovat ked vecinu veci hned palim a mazem z diskup4ra napísal:Som ochotny pomoct niekomu a poslat pozvanku v pripade, ze sa preukaze dobrym ratiom z osvedcenych trackerov.