USA
...
ale prosim vas, naozaj ste takovy zaslepeny?
ad1, pchaju svoju nechutne velku prdel tam kde ich nikto nepotrebuje.
ad2, ich degenerovany prezidenti su na smiech pre cely svet.
ad3, v kazdom filme sa pysia svojim patrionizmom, pritom jediny raz ked sa na ich uzemi v modernych dejinach konal utok, behali po plazach pearl harbor ako splasene deti a nie vojaci.
ad4, pise sa tu, ze su velmi puritansky a pritom najmorbidnejsie a najkomentovanisie, v oblasti nasilia, filmy su prave tu natocene.
ad5, zabili winetoua!
ad6, su neuveritelne stupidny, pritom propaguju neuveritelne svoje skolstvo ... sutaze deti na zakladnych skolach spocivaju v HLASKOVANI SLOV, nepripada vam to stupidne? AMERIKA ... A - M - E - R - I - K - A
ad7, polovicka odsudzuje imigrantov a pritom su to vsetci oni ...
// dodatok k ad2 prave v radiu vraveli, ze Bush pri navsteve v Albansku bol okradnuty o svoje hodinky, pri podavani ruk s davom .) no co dodat ...
ad1, pchaju svoju nechutne velku prdel tam kde ich nikto nepotrebuje.
ad2, ich degenerovany prezidenti su na smiech pre cely svet.
ad3, v kazdom filme sa pysia svojim patrionizmom, pritom jediny raz ked sa na ich uzemi v modernych dejinach konal utok, behali po plazach pearl harbor ako splasene deti a nie vojaci.
ad4, pise sa tu, ze su velmi puritansky a pritom najmorbidnejsie a najkomentovanisie, v oblasti nasilia, filmy su prave tu natocene.
ad5, zabili winetoua!
ad6, su neuveritelne stupidny, pritom propaguju neuveritelne svoje skolstvo ... sutaze deti na zakladnych skolach spocivaju v HLASKOVANI SLOV, nepripada vam to stupidne? AMERIKA ... A - M - E - R - I - K - A
ad7, polovicka odsudzuje imigrantov a pritom su to vsetci oni ...
// dodatok k ad2 prave v radiu vraveli, ze Bush pri navsteve v Albansku bol okradnuty o svoje hodinky, pri podavani ruk s davom .) no co dodat ...
Re: ...
Tu je video : )rannquell napísal:... Bush pri navsteve v Albansku bol okradnuty o svoje hodinky, pri podavani ruk s davom .) no co dodat ...
-
recberko
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
myslím, že tak ako v amerike aj všade inde sa nájdu ľudia ktorí vám "sadnú" a ktorích nemusíte, je len otázka na akých máte šťastie, všade na svete sa nájde banda tupcov... američania ich majú možno viac a asi majú smolu v tom že to vidí celý svet pretože si ich "udržujú" na verejnosti ( to na margo tých blbých prezidentov etc..) ale niektoré názory majú fakt divné a najviac nenávidím keď si nejaký amík myslí, že everybody wants to be american... btw. na uváženie je len fakt ako mohli zvoliť za prezidenta také dementa ako je bush..
-
pinacolada
Guru wannabe
amerika to je zbierka najvacsieho ludskeho odpadu - tucny ludia,sprosty ludia,negri,hispanci,zidia,milon inych ras ale aj tak tito ludia tvoria najuspesnejsi stat aky a svete momentalne existuje.
odhliadnuc od ludi tak krajina je to nadherna a raz by som sa chcel urcite pozriet do rocky mountains,k velkym jazeram,do yellowstonu,do smithonovho institutu (neviem ci je to spravny preklad),do death valley,na floridu,do tenesee do new orleans,las vegas hej a tiez na tie sochy prezidentov do kamena.neviem jak sa to vola kua
odhliadnuc od ludi tak krajina je to nadherna a raz by som sa chcel urcite pozriet do rocky mountains,k velkym jazeram,do yellowstonu,do smithonovho institutu (neviem ci je to spravny preklad),do death valley,na floridu,do tenesee do new orleans,las vegas hej a tiez na tie sochy prezidentov do kamena.neviem jak sa to vola kua
kazdy tu skatulkuje... v USA zije 301 620 000 ludi (zdroj wikipedia), tak je logicke, ze mozno 100 000 000 ludi je obeznych, dalsich 500 000 je sprostych atd.. ale to je v kazdej krajine... aj na slovensku mame hmotnostne extremy, aj tu mame riadnych hlupakov, ktori nevedia ake i/y sa pise v slove auto... nuz v USA je tych ludi trosku viac, tak maju aj vacsiu sancu sa "ukazat".. aj tu mame zidov, negrov, vietnamcov atd. sice v mensom pocte, ale predsa. a preco je ich v USA viac? lebo tam maju dobre podmienky na zivot, maju tam kvalitne univerzity, kde vyucuju to, co potrebujes a nie omacky, ktore su ti na dve veci. (ved kolko uspesnych ludi existuje v USA, takze tam nie je len spodina)
kazdy tu vravi, ze su policajti sveta. ano su, ale zato moze ich predstavitel pan bush. kopu ludi je proti jeho krokom, lebo je to jeden zloduch. (pink - dear mr. president). ale tiez nam aj v minulosti pomohli. kde by sme boli bez nich bez podpory napr. v 2. svetovej vojne? iste, nesli do toho preto, aby nam pomohli, akokeby boli anjeli, ale mali tam aj vlastne zaujmy. no a co? tazili sme z toho? tazili.
a tiez mi pripada komicke, ze 90% tu ludi hovori vsetko podrobne o americanoch a pritom vsetko co vie o amerike sa naucil v 7. triede na zakladnej skole, popripade to cital v nejakom regionalnom denniku
kazdy tu vravi, ze su policajti sveta. ano su, ale zato moze ich predstavitel pan bush. kopu ludi je proti jeho krokom, lebo je to jeden zloduch. (pink - dear mr. president). ale tiez nam aj v minulosti pomohli. kde by sme boli bez nich bez podpory napr. v 2. svetovej vojne? iste, nesli do toho preto, aby nam pomohli, akokeby boli anjeli, ale mali tam aj vlastne zaujmy. no a co? tazili sme z toho? tazili.
a tiez mi pripada komicke, ze 90% tu ludi hovori vsetko podrobne o americanoch a pritom vsetko co vie o amerike sa naucil v 7. triede na zakladnej skole, popripade to cital v nejakom regionalnom denniku
-
pinacolada
Guru wannabe
joj stale sa najde niekto kto chyta za slovicka/vyroky.povedal som co si myslim o usa a hotovo tymto konci.nebudem to rozvadzat lebo stale by ste ma mohli za daco chytit (hojko napísal:pinacolada: Mam pocit, ze si menoval hociktory stat, napriklad aj Slovensko. Predsa tucnych najdeme aj tu, sprostych tiez, cernochov tiez, hispancov a zidov mozno mensie percento, ale tiez ich najdeme. Takze aj Slovensko mozeme nazvat zbierkou odpadu, ze???
-
hojko
Site Admin
Dnes ma pobavila sprava v televiznych novinach, ze pravnik zaluje cistiaren v Amerike za to, ze mu stratili jeho nohavice od obleku a ziada odskodne okolo 50 milionov dolarov. To je mozne asi len v USA. Druhe pobavenie prislo, ked hodinku Busha, ktore zmizli mu udajne len odlozil bodyguard, pripada mi to, ze sa nechce priznat, ze mi ich ucorovali.
-
dair
Guru wannabe
LOL, fakt hanba toho sudcu a este vecsia bude toho kto tych ryzakov fakt na zaplatenie tej "UJMY" (sorry za sedlacinu ale to je fakt qoqot) 52melonov fakt odsudi...hojko napísal:Dnes ma pobavila sprava v televiznych novinach, ze pravnik zaluje cistiaren v Amerike za to, ze mu stratili jeho nohavice od obleku a ziada odskodne okolo 50 milionov dolarov. To je mozne asi len v USA. Druhe pobavenie prislo, ked hodinku Busha, ktore zmizli mu udajne len odlozil bodyguard, pripada mi to, ze sa nechce priznat, ze mi ich ucorovali.
btw JIMINO, si este zabudol dodat ze tu ma tiez kazdy druhy kreten zbran len ich tak nie je vela a kazdu chvilu tu niekomu preskoci kolecko a zacne strielat po skolach, samozrejme nie az tak vela
Ver mi ze v statoch som si prezil svoje a so Slovenskom by som to v ziadnom smere neporovnaval
Bullshit, statistiky sa vzdy percentualne prepocitavaju na pocet obyvatelov. Uz sa tu riesila statistika poctu vrazd strelnou zbranou, pricom sa porovnavali populacne velmi podobne krajiny- USA a Kanada. Pamatas si este, kto s prehladom vyhral?p4ra napísal:... ide o to, ze tym, ze je tam vacsia populacia, je to viditelnejsie.
Preco je potom tento problem v Kanade daleko menej "viditelnejsi" ako v USA? Ide predsa o populacne a rozhlohovo podobne krajiny. Uz sa tu riesilo aj to, ze Kanada ma podstatne viac strelnych zbrani na domacnost ako USA, no USA daleko viac vrazd strelnymi zbranami. Povod tohto problemu bude teda inde, ako "v pocte obyvatelstva a velkosti krajiny, ako takej", nemyslis?p4ra napísal:Je mi to jasne, ale zase je to viditelnejsie, lebo ide o pocet obyvatelstva a velkost krajiny, ako takej.
-
dair
Guru wannabe
sveta pravdaTomasito napísal:Preco je potom tento problem v Kanade daleko menej "viditelnejsi" ako v USA? Ide predsa o populacne a rozhlohovo podobne krajiny. Uz sa tu riesilo aj to, ze Kanada ma podstatne viac strelnych zbrani na domacnost ako USA, no USA daleko viac vrazd strelnymi zbranami. Povod tohto problemu bude teda inde, ako "v pocte obyvatelstva a velkosti krajiny, ako takej", nemyslis?
??? o com to tu tocis?p4ra napísal:Myslim. Rozumom, spolocnostou, prostredim, v kt. vyrastaju atd.. A teraz este zacnime vinit filmy, hry a to, aki su Americania blbi a my sme vsetci mudri.
ako bolo povedane, pomer stupidity je v USA ovela hustejsi ako kdekolvek inde a ked uz porovnavas tak ako bola spomenuta USA a KANADA co je ako nebo a peklo....
a je jedno co za to moze... to su fakty ktore porovnavas..
Vsade su ludia ale co sa deje v statoch je absurdne...
a nemyslim ze kdekolvek inde na svete su pomery hocilen podobne....
prezil som si tam svoje takze viem o com hovorim...