Mejzik napísal:nevete preco normal sa to nainstaluje ale zapnem a ked ide uz dat do menu de je nova hra a toto ma vyhodi na plchu a tota blbost neodesilat ci co
Problém od poškodenej inštalácie až po zlé ovládače.
sak my to pred dnom normalne ficalo a teraz som 2 krat opravil windows a normalne to nainstaluje ale nejde a chyba sak toto pride ze chyba taka tabulka co tam je neodesilat a odeslat spreavu o chybach urcite poznate
Mejzik napísal:sak my to pred dnom normalne ficalo a teraz som 2 krat opravil windows a normalne to nainstaluje ale nejde a chyba sak toto pride ze chyba taka tabulka co tam je neodesilat a odeslat spreavu o chybach urcite poznate
No ak si spomínam,tak GTA San Andreas je bez mutliplayeru,takže musel nainštalovať ten multi..a mohol to nainštalovať aj zle,takže mu to môže robiť problémy..tak reinštaluj celú hru a uvidíme
Baxxter99 napísal:No ak si spomínam,tak GTA San Andreas je bez mutliplayeru,takže musel nainštalovať ten multi..a mohol to nainštalovať aj zle,takže mu to môže robiť problémy..tak reinštaluj celú hru a uvidíme
paneboze! sa multiplayer som hral normal uz 2 meiace asi anormal vsetko islo hru som renstaloval asi 20 krat a multi 30 krat a nejde
mne podobnu vec...robilo to ked som si nahodil cheaty na ten multiplayer...asi tyzden mi to slapalo aj s cheatmi (pouzival som len na private kamosovom serveri ako pomocku pri natacani videa) a zrazu raz pustal a sup error odoslat nodoslat...a bolo tak som ich zmazol a ficalo