minisystem

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
pepan90
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

minisystem

Príspevok od používateľa pepan90 »

zdravim, chcel by som kupit nejaku hifi vezu a moc sa v tom nevyznam
cena okolo 10 000-12 000sk
zatial som vybral ako tak http://www.panasonic.sk/pdetail.php?ite ... C-AK750E-K
co na nu hovorite? :)
Martinekk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martinekk »

jeeej vyrobili perpetuum mobile! prikon 126W a "vykon :lol: " 660W. takze vtip storocia sa im podaril. subwoofer na 60Hz, FUJ! piezo vysokotonovy repro je najlacnejsi aky sa da vyrobit, parametre nic moc, subovy repro 16cm, to je 6,5"... za toto by som nedal ani 4000. vyber nieco ine. kludne od panasonicu, udavaju pomerne vela udajov. takze verdikt nebrat. pokukaj sa po niecom s trojpasmovymi repro, jeden "subwoofer :lol: " s 6,5" jednoducho ezahra tak dobre ako dva 8" na basoch. takze tak. ozvem sa az za nejaky cas(do niekolkych dni), idem mimo dosah netu :?
Pedro109
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Pedro109 »

No ja by som poradil radsej trosku nasetrit a kupit zvlast reciever (aj nejaky lacny, napr. v NAY mali zakladnu Yamahu za 6000) a zvlast repro. Za nejakych 8000-10 000 zozenies nejake repro Jamo, Yamaha...Myslim ze to bude hrat urcite lepsie, ved na hudbu pokial nechces aby susedom lietal nabytok subwoofer nepotrebujes. No ale uvidime co povie Martinekk ten sa vyzna lepsie.
pepan90
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pepan90 »

Martinekk napísal:jeeej vyrobili perpetuum mobile! prikon 126W a "vykon :lol: " 660W. takze vtip storocia sa im podaril. subwoofer na 60Hz, FUJ! piezo vysokotonovy repro je najlacnejsi aky sa da vyrobit, parametre nic moc, subovy repro 16cm, to je 6,5"... za toto by som nedal ani 4000. vyber nieco ine. kludne od panasonicu, udavaju pomerne vela udajov. takze verdikt nebrat. pokukaj sa po niecom s trojpasmovymi repro, jeden "subwoofer :lol: " s 6,5" jednoducho ezahra tak dobre ako dva 8" na basoch. takze tak. ozvem sa az za nejaky cas(do niekolkych dni), idem mimo dosah netu :?
ok ved to neponahla... potom mi sem teda napis co by si odporucal za "prijatelnu" cenu :)
Martinekk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martinekk »

Pedro: ano, lepsie je to s receiverom a reprobednami. v NAY by som osobne nic nekupil, predrazene. a nie, nevyznam sa az tak ako by som chcel, v obchodoch malokedy zabludim do oddelenia s vezami, reprami a podobne. to preto, ze mi tam vzdy pridezle z tych klamstiev. vies, aj som uz nejake reprobedne postavil a viem ako ma vyzerat reprak, ake ma mat parametre a hlavne ake moze mat parametre. viem co sa da ocakavat z 16,5cm repro, jednosucho ten na subwoofer nieje, vhodny tak ako stredobas do dvojpasma(trebars teslacke vyborne bednicky ARS1014). takze tak.
Napísať odpoveď