2 zo spravania kvoli nenahlaseniu bitky?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
2Pacaveli
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

2 zo spravania kvoli nenahlaseniu bitky?

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

dnes v skole si spoluziaci riesili taky "mensi" problem. jeden na druheho vytiahol palicu a skoro sekol po mieche. len skoro. proste to je jedno ako sa to vyvijalo a prisla ucitelka a vsetci, ktory tam boli z nasej triedy (skolsky dvor - travnik), zevraj dostanu 2 zo spravania len preco, ze sme to neprisli povedat. co si otom myslite? podla mna je je*la na hlavu, bolo tam plno osob z inych tried.
kobalt
VIP
VIP

Re: 2 zo spravanie kvoli nenahlaseniu bitky?

Príspevok od používateľa kobalt »

Bu-bu-bu :) Predpokladam, ze to je ZS alebo sa mylim? Ja som dostal dvojku az ked sa mi vyhrazali trojkou :D Ale keby aj nahodou si dostal, coz si myslim ze nedostanes tak nic si z toho nerob aspon medzi tymi 3 a 4 budes mat daku lepsiu znamku :P
2Pacaveli
Addict
Addict

jj zakladka, ale ide aj o to kam pojdem na strednu. samozrejme si nejaq nevyberam, ale este mensi vyber bude ked bude dva zo spravania na papieri. teraz uz mam pokarhanie riaditelom skoly + navrh (ale to nie kvoli tomuto, kvoli inej veci).
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ktorý ročník na ktorej škole študuješ? :) To sa Ti ešte nikdy nikto nevyhrážal dvojkou zo správania? Ako bolo písané vyššie.. väčšinou to býva iba bu-bu-bu na žiakov, ale skutek utek. Keby to tak bolo, tak by som celé svoje štúdium na ZŠ/SŠ mával samé dvojky zo správania. :)
juraj-w
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa juraj-w »

vysinuta uplne... je*nuta....
nahlas to riaditelovi... :D

(inac... my si nechvame v skole prezuvky....a preto z sme ich nemali pekne ulozene... tak nam ich upratovacka skyrila....
a chce vyberat po 10 sk... :D :D :D
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Nic vam za to neda.Uz ju chcem videt tu ucitelku ako da celej triede dvojky zo spravania. By sa nedozila zajtrajsieho rana...jak by ju rodicia ukamenovali.Taketo veci su aku tu spomenul Kobaltl na zastrasenie.
2Pacaveli
Addict
Addict

zastrasenie, ale my sme najhorsia trieda na skole (podpalene hajzle, najdene cigy u ziakov, etc. to proste by som dlho pisal)... preto sa bojim. nebolo by to sice po prvi krat, co by som mal 2, ale uz nechcem.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Všetci sme (boli sme) v tej najhoršej, najlenivejšej, najhoršie sa učiacej triede.. to je ďalší slovný zvrat učiteľov na zastrašenie.. ;)
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

No tak to pravda ze nie je asi nejak pozitivne ale za toto Vam skratka nemoze dat 2ku.To by ju ako som uz spomenul vsetci rodicia ukamenovali.
Musi mat vazne nejaky dovod.
kobalt
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kobalt »

sirmisoturbo napísal:jj zakladka, ale ide aj o to kam pojdem na strednu. samozrejme si nejaq nevyberam, ale este mensi vyber bude ked bude dva zo spravania na papieri. teraz uz mam pokarhanie riaditelom skoly + navrh (ale to nie kvoli tomuto, kvoli inej veci).
To je blbost, mal som 2 a normalne som siel na gympel ani mi ziadne body nestrhavali, skor ide o prospech
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

hej aj unas vsetkym triedam hovoria ze ste najhorsi...
btw:sirmisoturbo mal si ostat unas tu je nam fajne...
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

ta co ci praskaaa? neda vam dvojky ani keby cigani peceni padali.. hovadina jak delo
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

skenner napísal:ta co ci praskaaa? neda vam dvojky ani keby cigani peceni padali.. hovadina jak delo
sry za OT ale toto ma fakt rozosmialo :-D K+

k teme: no tak za hento nema dovod...mne tiez ucitelia tarali a taraju kraviny do hlavy o znizenej znamke zo spravania ale zatial nic z toho
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

Zaujímavé že tu riešite to vyhrážanie sa dvojkou zo správania a zatiaľ ste sa nepozastavili nad tým "takmer seknutím po mieche". (Nechcem zbytočne moralizovať, ale fakt, to ste v tej triede na hlavu alebo čo?!) :roll:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

U nas bolo podobne bu-bu za to že sme sa ohadzovali* s robošmi, čo stavali gymnazium. Nakoniec to skončilo pokarhaniami triednym a par riaditelskych a to riaditelka gymnazia nastojila na dvojkach zo spravania! Inak by sa nam to prepieklo (a to cirkevna škola :lol:).
-Takže hlavu hore, maximalne sa to popretriasa na rodičku, triedna sa fotrov bude snažiť šokovať, že miecha, ochrnutie, voziček a pravdepodobne sa to cele prenesie na nasilie v PC hrach.

*ohadzovali = hadzali všetko, čo prišlo pod ruku, liali vodu, jeden spolužiak kemril na nich, oni nam to opätovali ->bola to haluz :lol:
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

Frikso napísal:U nas bolo podobne bu-bu za to že sme sa ohadzovali* s robošmi, čo stavali gymnazium.
*ohadzovali = hadzali všetko, čo prišlo pod ruku, liali vodu, jeden spolužiak kemril na nich, oni nam to opätovali ->bola to haluz :lol:
OMG my sme tiež niečo podobné spravili - robotníci stavali oproti škole nejakú budovu tak sme ich obhadzovali mrňavými kriedami (tými úlomkami ktorými už nikto nechce písať a hromadia sa v krabici). Ibaže to bolo v piatej triede na ZŠ :oops: :lol:
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

sirmisoturbo napísal:zastrasenie, ale my sme najhorsia trieda na skole (podpalene hajzle, najdene cigy u ziakov, etc. to proste by som dlho pisal)... preto sa bojim. nebolo by to sice po prvi krat, co by som mal 2, ale uz nechcem.
Neboj ja som aj teraz v najhoršej triede (Združená Stredná Škola Elektrotechnická) kde sa trebárs zistilo predávanie zbraní, tráva atď ... proste žiadna trieda nie je svätá.Ale aby osm nebol mimo : na základnej som podpálil zošit a hodil ho z 3tieho poschodia na chodník.Zamoril som 4 triedy dymom a nedalo sa v nich učiť.A dostal som iba dvojku.Ešte myslíš že dostaneš dvojku ? ;-)
2Pacaveli
Addict
Addict

ale ja chapem, ze mohlo dojst k vaznim zraneniam, ale preco ja kur*a stale musim vsetko bonzovat? nechapm, ved tam bolo aj dalsich 50 osob, ktore sa pozerali.

LLucia - ucky si myslia, ze normalny niesme :lol: ja to mam u pi*i. ja som tam musel prestupit z inej skoly (ovela lepsej) kvoli znamkam a spravaniu...
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

sirmisoturbo napísal:zastrasenie, ale my sme najhorsia trieda na skole (podpalene hajzle, najdene cigy u ziakov, etc. to proste by som dlho pisal)... preto sa bojim. nebolo by to sice po prvi krat, co by som mal 2, ale uz nechcem.
jj aj my sme boli najhoršia trieda aj sme(na strednej). To sú stále také učiteľské keci že najhoršia trieda priemerom, správaním a dochádzkou. Najdene cigy..? Naša triedna nam aj hrabala do tašiek či mame cigy (stavim sa že to je proti-zákonné) a zachody? stale na nich dakto fajčil a nikdy sa neprišlo na to že kto. Akože tu 2-jku vam neda ale je to pi*a to sa musi nechať. Bo nás vychovavali k súdržnosťi ktorú sa im aj tak nepodarilo nastoliť. Ale žeby dakto šiel bonzovať bitku alebo ine hlúposťi to sa ešte nestalo.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Aj mne sa tolkokrat vyhrazali a vzdy to skoncilo len pri pokarhani riaditelom. Ak sa nemylim, tak je to posledne varovanie pred dvojkou, ze? :)
Napísať odpoveď