chrono napísal:Neviem, čo presne si pod tým otvoriť predstavuješ.
Určite by stačil skript, ktorý tie stránky načíta (prípadne sa tam predtým prihlási).
Kam sa prihlásim
Ja práve potrebujem ten script na otvorenie dašej stránky v novom okne
pri návšteve mojej stránky
povedal by som ze mysli tkz. pop up...je tak? proste dam si www.lalala.com a sup mi vyskoci tri miliardy okien...ale ovsem dnes to uz prehliadace blokuju
Mrk napísal:povedal by som ze mysli tkz. pop up...je tak? proste dam si www.lalala.com a sup mi vyskoci tri miliardy okien...ale ovsem dnes to uz prehliadace blokuju
Stále nechápem, aký to má zmysel. Ako už napísal Mrk, v normálnom prehliadači sa dajú pop-up okná zablokovať.
Návodov, ako sa robia popup okná, sú na internete obrovské množstvá. Skús Google a "javascript popup". http://www.javascript-coder.com/window- ... ndow.phtml
djroco napísal:a nejaký slovenský jednoduchý návod?
ked napises do googlu "javascript pop up" a das si vyhladat stranky pisane po slovensky tak ti to tam urcite nieco najde...skusal som to ale ja sa do tychto veci nevyznam tak neviem posudit ktory z tych scriptov co mi vyhladalo bol spravny
djroco muzu se zeptat na co ti to vlastne bude?? Teda tomu dotycnemu kdyz se mu na obrazovce objevi 200 oken....ikdyz jak uz sme se mohli docist nahore prohlizece uz to blokujou...takze se na to vyser
asi tam chce nadrbat tonu reklamneho odpadu... taketo stranky nenormalne nenavidim a ked sa mi co i len jeden pop-up chce otvorit, tak stranku zatvaram a idem prec. keby mi hodi 200 okien, tak stranka by u mna skoncila. takyto sajrat na nete neterba. jedine popup okna co pripustam su RP na pokeci (ked nejde icq) a tiez na phpbb forach, ked pride sukromna sprava. inak to neznesiem.