martin M napísal:mam problem s volantom ked hram hru tak sam od seba toci na lavu stranu...da sa to niekde nastavit ale vycentrovat alebo co?prosim pomozte
skus control panel-game controllers, mal by si tam mat nejaku ikonku tak na to klikni a bude tam controller a pod tym nazov toho volantu, zase na to klikni a mal by si sa dostat do kalibracie...
Mne robilo nieco podobne ked som mal v GTR2 nastavene invertovanie osy, vtedy sa to snazilo "centrovat" volant na strany, po prehodeni nastavenia to uz islo ako ma.
v Ovladacich paneloch mas herne zariadenia... ak nepozmoze tak by si mal mat aj drivere k tomu, ja mam take ze pri instalacii automaticky hned aj vykalibruje volant
inak robi ti to v kazdej hre ?
Šu-Do napísal:v Ovladacich paneloch mas herne zariadenia... ak nepozmoze tak by si mal mat aj drivere k tomu, ja mam take ze pri instalacii automaticky hned aj vykalibruje volant
inak robi ti to v kazdej hre ?
martin M napísal:praveze len v 18 Wheels Of Steel:Haulin
sakra.. nemam instalacku, by som to pozrel.. ale mozem ti len povedat ze mne tam siel normalne... akurat jedna chyba ze ked som zatocil volantom uplne tak v hre ece dotacal dalej, ale inak centrovanie v pohode