raz som jej už ublýžil - nechcem znova

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Frikso
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: raz som jej už ublýžil - nechcem znova

Príspevok od používateľa Frikso »

triple napísal:keby mi na nej nezáležalo tak to spravím hned a potom ju pomylujem a zistím že ju nemám rad a odkopnem.. ale toto jej nechcem spraviť.. a neviem či k nej neičo cítim alebo nie ... ale chcelby som to snou skúsiť.. nie preto že ona ešte stále asi niečo ku mne cíti lebo to na nej vidno..
Presne tohto sa obávaš a sám si si to napísal. Všetko má svoj čas. Začnite si spolu normálny vzťah - netreba hneď skočiť "na vec". Uvidíš, že to bude krajšie a zároveň budeš mať dostatok času aby si si to uležal v hlave a presvedčil sa, čo je naozaj správne.
-A uži si to! :wink: Takéto chvilky sa neopakujú.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Myslím, že páni nadomnou to tu už celkom slušne rozobrali a ja by som sa pripojil ku Frikso-vmu názoru (Frikso super avatar :smt023 ). Prebrali sa u teba city, výčitky a svedomie a podvedome by si si niečo s ňou rád začal, no rozum Ťa drží nakrátko zo strachu z chýb minulých. Rozdiel je však teraz v tom, že máš o tú bolestnú, no predsa cennú skúsenosť viac. Podľa toho ,ako ju tu opisuješ si do nej zamilovaný, no ten rozum Ti stále pripomína minulosť a bojíš sa opakovania chýb.
Čiže začal by som rozvíjať normálny vzťah (veľmi individuálny a relatívny pojem) a na fyz kontakt počkal do času kým uzná tvoj rozum za vhodné. Ale šiel by som fo toho...Podľa tých opisov by to mohlo dopadnúť veľmi sľubne. Good luck :wink:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

thx.. all
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

sám vravíš že niečo medi vami je čo vás stále tahá k sebe...
Jednoducho musíš sa chovať dospelo (viem, znie to divne keď ti to hovorí niekto o dosť mladší ale pointa inde..)- kontrolovať sa. Snažiť sa byť s ňou ale nie veľa- aby jej to neprišlo otravné. Snažiť sa jej povedať aká je ale niec veľa- aby nepočúvala stále samé lichôtky apod. Trošku sa zabaviť- ale nie veľlmi lebo... (veď vieš)
Napísať odpoveď