Kofola vs Šofocola
-
Martin44
Professional
- Kontaktovať používateľa:
To je ako porovnavat Pilzner a Topvar.
Pilzner je znacka svetova a je najlepsi.Topvar je dobry ale vybrat si medzi tymi dvoma tak volim Pilzner.
Tak je to s kofolou a Sofocolou.
Kofola ma prirodzenu chut skratka no ved to snad opisovat netreba aku ale sofocola mi prijde pomerne dost umela.Citit tam znacne tie jablka z coho to je.
Pilzner je znacka svetova a je najlepsi.Topvar je dobry ale vybrat si medzi tymi dvoma tak volim Pilzner.
Tak je to s kofolou a Sofocolou.
Kofola ma prirodzenu chut skratka no ved to snad opisovat netreba aku ale sofocola mi prijde pomerne dost umela.Citit tam znacne tie jablka z coho to je.
-
pinacolada
Guru wannabe
-
p4ra
Redeemer
Jo, presne toto sa mi stalo asi pred mesiacom, v Banskej Bystrici. Bol som na sluzobke. Hladny a smadny, ako pes, ze si idem niekam sadnut, dam si nejaky obed a poriadnu studenu kofolu. Odparkujem auto, vybehnem do takej zahradnej restauracie. Idem si objednat a hovorim jej, ze chcem syr, hranolky a pol litra studenej kofoly. A pytam sa jej jasne: "Prosim Vas, je to Kofola Original?" a ona samozrejme a uplne presvedcivo, ze: "Ano.". Tak si hovorim, ze super. Priniesla to, odpil som si - fuj. Riedena nejaka sracka s vodou, bleh. Ja byt majitelom Kofoly, tak si dam zalezat, ze by som cas od casu posielal nejake kontroly a by som usiloval o pokuty za vykradanie dobreho mena.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
kofolu nemam rad, nema dobru chut(ukrizujte ma teraz) najradsej mam staru dobru vychladenu citrokolu ale to uz capuju len v 5 cenovej bez podlahy ale raz za cas to dobre padne, omnoho menej bubliniek, nenafukuje to tak, je to fasa.
akurat ze neviem nic vygooglit ani obrazok ale predsalen sa este vyraba.
-
zvonenie33
Light Professional
Toto je blbost. Vsade kde prides ti sice povedia ze ti davaju kofolu pit, ale skus si pozriet ci maju na dverach nalepku : Tu maju tu pravu hnedu. Ak to tam bude mat aspon polka krciem tak klobuk dole. Vatcsinou dostanes svinstvo ako sofocola,kofona, topvarkofa,milion dalsych nazvov. Problem je v tom ze nazov kofola zludovel a berie sa ako oznacenie napoja, nie znacky...pinacolada napísal:rozdiel citi,ale obe napoje mi chutia.kofolu pijem castejsie lebo ju samozrejme capuju skoro vsade.u nas sofocolu ani necapuju,skor este tie lacnejsie nahrady ako cola-loca a podobe svinstva.
-
den333
Professional
no tu prinas nedaleko je taky pajzel a tam maju citrocolu vo sklenenej flaske 0.33 za 10 sk a mne to celkom chuti...zelovoc napísal:kofolu nemam rad, nema dobru chut(ukrizujte ma teraz) najradsej mam staru dobru vychladenu citrokolu ale to uz capuju len v 5 cenovej bez podlahy ale raz za cas to dobre padne, omnoho menej bubliniek, nenafukuje to tak, je to fasa.
-
uNreal_saTch^
Professional