Instalshield

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Sippo
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Instalshield

Príspevok od používateľa Sippo »

mam problem s touto vecou...
ani neviem ako sa mi to dostalo do ovladacich panelov, no teraz mi to robi problemy, jedna sa tusim o Instalshield program updates, ktory ale mi ziadne updaty netaha, ale po spusteni napise ze sa stranka neda zobrazit... uz som to zablokoval pri spustani win-u, ale cas od casu mi to aj tak same od seba otvara a trosku ma to irituje. Takze ak viete niekto ako sa toho zbavim (ci uz oprava alebo odstranenie) dajte pls vediet

Tu je screen:
Obrázok
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Je to sucast programu, mam to aj ja, skusim zistit na co to odkazuje, pozriem aj v registroch, ak to tam najdem. Neviem, či to nie je sucastou corelu alebo photoshopu, to je len tip.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

pravdepodobne sa ti to nainstalovalo spolu s nejakou hrou, viem ze napr. Gothic 3 toto mal. Je mozne ze program sa sice spusti, ale firewall mu blokne pripojenie (preto sa stranka neda zobrazit). Ale myslim, ze sa to dalo nastavit tak, aby nezistovalo aktualizacie automaticky.
pato83
Addict
Addict

U mna to odkazuje na produkt od Macrovision, prikladam aj screen. Ak chces zistit info o tvojom, tak daj start, hladat a vyber vsetky subory a zlozky, do nazvu hladaných suborov zapis *.cpl . Predtym si este nastav na liste pod polozkou zobrazit--zvolit podrobnosti...--a tam zaskrtni názov, v zlozke, spolocnost, popis, nazov produktu, verze produktu. A daj hladat. Ja si to skusim odstranit zo system32 a uvidim čo to spravi. :)
edit: Ak odstranis subor ISUSPM zo system32, tak z ovladacich panelov ti zmizne hned Program updates. No ci to absolutne odstrani :?: Ani cez reg. tuneup mi nenaslo ziaden kluc, ktorý by odkazoval zmazany subor alebo na odkaz v ovladacich paneloch.
Prílohy
Program updates.JPG
Sippo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sippo »

no hej, aj ja to mam od macrovision, len nerozumiem preco to nejde... s ty blokovanim FW co niekto pisal hore, to som si aj ja myslel..ale dal som ho tam medzi vynimky, no nepomohlo...
pato83
Addict
Addict

Mne ani nespusti ie ten program updates, nereaguje. Som to odtial vyhodil. Je to niektorý program, ktorý pouziva installshield od macrovision, ale ktorý neviem. Mozno by pomohlo, keby si sem hodil zoznam installnuteho softu u teba a porovname, vylucime a odskusame :)
Napísať odpoveď