Komunizmus: židovské sprisahanie?

Diskusie na politické témy...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

p4ra napísal:kali520, mam byt uprimny? Nie. Bol som vychovavany a vyrastal som v rodine, kt. s peniazmi nikdy nemala problem nastastie. Cize je to pre mna absolutne v poriadku a nic zvlastne byt trosku vyssie postaveny.

Co sa tyka moci. Nejavim o to nejako zaujem.
No p4ra budem aj ja uprimny neckal som ze to povies, aspon ze si stojis za tym co hovoris

A k tej karma ja som ti ju neznizil vlastne ja som ti ju este nikdy ani neznizil, nemam potrebu rozdavat minusky ked niekto so mnou nesuhlasi
axxis napísal:Videl si uz nejake masove genocidy sposobene zidmi v sucasnej dobe? Masove popravy a kradnutie penazi? Ak ano tak mi to ukaz, lebo ja som to este nevidel.
http://www.prop.sk/agresia_voci_libanonu_obr.html a to je len v skratke je toho este ovela viac, staci si pozret temy ktore uviedol tomasito.
axxis napísal:A ver tomu, ze keby to spravili tak skoncia ako Saddam
No tak to vlemi silno pochybuje ked cela Americka administrativa je tvorena sionistami vid Cheyny, Wolfowitz, Pearl atd.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

P3Bo napísal:Len tak otázka pre všetkých koľko židov ste už v živote stretli a čo vam spravili ?

//fakt mi to pripadá také ako z b-čkového komiksu zlí židia sa pokúšajú ovládnuť svet a preto ich pobime veď nie su na nič dobrý . Ako som už spomínal tomasito , za to si môžu kresťania samy že žiadia začali obchodovať .
P3Bo, skusme neprehanat pls. Nikto sa tu nikoho pobit nechysta a za to, ako sa ista skupina "vyvolenych" sprava uz vobec nemozu krestania. To, ako sa "vyvoleni" spravaju, o.i. aj vo vztahu k nezidom vyplyva uz z ich nabozenstva, ktore je starsie ako krestanstvo samotne. Totiz, najvacsi rasisti su prave zidia (vid. Talmud). Uz som sa v inej teme davnejsie pytal, ktore z ostatnych nabozenstiev ma vo svojom svatom pisme zakotveny vyvoleny narod? Vychadzajuc z Talmudu, zidia ostatne narody povazuju za gojov (gój = hovado, otrok). Podla zidovskych tradicii sa nikto nemoze stat zidom, musi sa narodit ako zid, mat zidovske geny, dokonca sa mozu sobasit len medzi sebou, nehovoriac o sionizme ako rasistickej ideologii, ktora o.i. hlasa nadradenost zidov nad ostatnymi narodmi. Uz tato skutocnost je logicky povodom mnohych svarov, ktore sa o.i. prejavuju aj v globalnej politike, ktoru sa snazia ovladat (Komunizmus, Kapitalizmus, NWO). Tiez som sa uz inde vyjadril, ze toto ucelove ovplyvnovanie globalnej politiky- vratane rozputavania vojenskych konfliktov- v prospech uzkej skupiny ludi sveta, ktore moze vyustit do dalsieho globalneho konfliktu- by sa malo tykat nas vsetkych. Samozrejme, je kazdeho osobna vec, do akej miery citi potrebu sa o tuto problematiku zaujimat- mna to zaujima, teba mozno nie (nic sa nedeje). Pripada mi vsak smiesne, ked sa niekto snazi odputavat pozornost od podstaty vagnymi obvineniami, ze ludia s opacnym nazorom zidom len zavidia a pod.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

kali520 napísal:No tak to vlemi silno pochybuje ked cela Americka administrativa je tvorena sionistami vid Cheyny, Wolfowitz, Pearl atd.
A samozrejme robia verejne popravy gojov.
Tomasito
VIP
VIP

axXis napísal:A samozrejme robia verejne popravy gojov.
Piko, herak, lysohlavky?
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Tomasito napísal:Piko, herak, lysohlavky?
Ja nie. To kali520 sa tu ohana tym, ze v talmude je napisane, ze zidia mozu vrazdit gojov a podla neho to aj beztresten robia. V mojom pripade to bola ironia.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

je zaujimave sledovat, ze v kazdej teme, kde sa spomenie zid, je automaticky spomenuti aj adolf hitler. ale co ak mu spociatku o zidov ani tak neslo :idea:
22. augusta 1939 adolf hitler povedal:
I have given orders to my Death Units to exterminate without mercy or pity, men, women, and children belonging to the Polish speaking race. It is only in this manner we can acquire the vital territory which we need. After all, who remembers the extermination of the Armenians?
aj ja som v inej teme upozornoval na fakt vysokeho prilevu zidov do ruska v roku 1917. je nepravdepodobne, ze by k tejto udalosti doslo, ak by sa v čele revolucie neobjavili osoby so zidovskym pozadim.
ale tu to takpovediac pre mna konci. v inej teme som sa taktiez vyjadril, ze vsetku vinu hadzat na zidov je nezmysel. a je tomu tak aj v tomto pripade. teda aspon nie na vsetkych. spomenuli sa tu mena ako trockij (zid), lenin (zid)... a doplnim este jedno meno sergej mironovic kirov. pre lenina, trockeho bola politika stalina neprijatelna. pokusali sa ho odsunut na vedlajsiu kolaj, co sa zial nepodarilo. na to doplatil trockij 21.8. 1940 zivotom. pri utoku zo dna 20.8. dostal cakanom do hlavy od Ramana Ríoa Mercadera, ktoreho najal samotny stalin. podla niektorych pramenov ma aj stalin zidovskych predkov. takze ako vidite zidia nemaju problem sa vrazdit ani sami medzi sebou. hlavne ak sa jedna o moc a peniaze.
podobny osud mal aj kirov (nemam info, ze by mal zidovskych predkov). tento muz viedol nutene prace na vodnom kanale, ktory prepojil baltske more s bielym morom (zomrelo tam pocas 19-tich mesiacov viac ako 150 000 ludi). ale uz v rokoch 1932-33 bol za umiernenie rezimu, ktory nastolil stalin. jeho popularita rastla, ze dostal dokonca privlastok "posledna nadej ruskeho naroda". bol taktiez zavrazdeni (zastreleni 1.12.1934) najatym vrahom (Leonid Nikolajev). v pozadi akcie stal kto iny, stalin. pricom to cele hodil na trockeho a jeho odbojove hnutie.
vyjadrim sa aj ku gojom. mam pocit, ze som to taktiez uz ucinil v inej teme.
sloboda kazdeho cloveka zacina v bode, ked ho prestane zaujimat, co si o nom myslia a co o nom tvrdia iní. (este si tak pamatat, kto to povedal :oops: ) ja som slobodny, a vy?
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

axXis napísal:A samozrejme robia verejne popravy gojov.
Vytvorili komunizmus a ten ma na svedomi 25 milionov zivotov.
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

kali520 napísal:Vytvorili komunizmus a ten ma na svedomi 25 milionov zivotov.
Komunizmus nema na svedomi ani jeden zivot. Stalin a ostatny vladcovia co zneuzivali ideu komunizmu ich maju na svedomi
Tomasito
VIP
VIP

axXis napísal:Ja nie. To kali520 sa tu ohana tym, ze v talmude je napisane, ze zidia mozu vrazdit gojov a podla neho to aj beztresten robia. V mojom pripade to bola ironia.
To, ze sa v Talmude odporuca zotrocit ostatny svet a ze zid moze beztrestne zabit nezida- gojima- je zialbohu skutocnost. V tejto suvislosti tiez odporucam prebehnut Protokoly sionskych mudrcov (plan zidov na ovladnutie sveta), ktore byvaju ucelovo oznacovane za podvrh zinscenovany carskou tajnou sluzbou, no ak ich zacnes citat, zistujes, ze nejde o ziadnu fantasmagoriu- to, co sa v nich pise sa dobodky plni, t.j. niekto na plneni tohto programu realne pracuje a v takom pripade strategia musela byt dopredu planovana. Ak by sme teda prijali teoriu o podvrhu, v tom pripade musel byt autor josetsakramentsky vizionar...
krija napísal:sloboda kazdeho cloveka zacina v bode, ked ho prestane zaujimat, co si o nom myslia a co o nom tvrdia iní. (este si tak pamatat, kto to povedal :oops: ) ja som slobodny, a vy?
Pokial ide o myslenie a tvrdenie, nemam najmensi problem sa s tym citatom do bodky stotoznit. Po myslienkach a slovach vsak zvykne prichadzat konanie... S ohladom na Talmud ale islo o poukazanie na prvky rasizmu tohto svateho pisma, co suvisi aj s predmetom temy- sposob ovladnutia sveta, samozrejme vyvolenym narodom (ci uz ide o Komunizmus, Kapitalizmus, ci NWO).
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

zvonenie33 napísal:Komunizmus nema na svedomi ani jeden zivot. Stalin a ostatny vladcovia co zneuzivali ideu komunizmu ich maju na svedomi
alebo "Narodny Socializmus nema na svedomi ani jeden zivot. Hitler a ostatny vladcovia co zneuzivali ideu narodneho socializmu ich maju na svedomi" :?:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Dalo by sa to zhrnuť do jeden vety :" Zbraň nezabíja zabíja je to iba prostriedok k zabíjaniu . Zabíja iba ten kto ju použije"
Každý systém má svoje chyby a dá sa zneužiť k demagogií
Tomasito
VIP
VIP

P3Bo napísal:Dalo by sa to zhrnuť do jeden vety :" Zbraň nezabíja zabíja je to iba prostriedok k zabíjaniu . Zabíja iba ten kto ju použije"
Každý systém má svoje chyby a dá sa zneužiť k demagogií
Kto vsak dnes moze zodpovedne prehlasit, ze tenktory system- ideologia- nebol vytvoreny za ucelom zotrocovania a zabijania, samozrejme popri ovladani? Keby sme prijali tuto teoriu, ako sa postavit k zakazaniu nacizmu a fasizmu? Podla logiky ktora tu bola prezentovana predsa tieto rezimy nemaju na svedomi nic, zodpovedni su ludia ktori tieto systemy- ideologie- zneuzili. Ono vzdy len clovek je vykonavatelom nejakej ideologie, nie ideologia sama- ta bez konkr. vykonavatelov predstavuje nic. Dilema?
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Tomasito napísal:To, ze sa v Talmude odporuca zotrocit ostatny svet a ze zid moze beztrestne zabit nezida- gojima- je zialbohu skutocnost.
Ja beriem, ze je to tam napisane. Ale talmud nieje ustava jednotlivych krajin. To mi chces akoze povedat, ze keby som bol zid a teraz som odkragloval polovicu nejakej dediny tak sa z toho vyvleciem len preto, ze je to napisane v talmude? Aj ja si mozem zalozit nejaku sektu, ktora ma povolene popravy zidov a myslis, ze pred sudom sa s tym obhajim? Oni mozno takuto vrazdu nevnimaju ako hriech, ale pre tu, ktoru krajinu je to stale povazovane za trestny cin tak to robit nemozu.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Tomasito napísal:Kto vsak dnes moze zodpovedne prehlasit, ze tenktory system- ideologia- nebol vytvoreny za ucelom zotrocovania a zabijania, samozrejme popri ovladani? Keby sme prijali tuto teoriu, ako sa postavit k zakazaniu nacizmu a fasizmu? Podla logiky ktora tu bola prezentovana predsa tieto rezimy nemaju na svedomi nic, zodpovedni su ludia ktori tieto systemy- ideologie- zneuzili. Ono vzdy len clovek je vykonavatelom nejakej ideologie, nie ideologia sama- ta bez konkr. vykonavatelov predstavuje nic. Dilema?
Demokracia mala nasledok zvrhnutie tyranie v grecku , komunizmus zvrhnutie carstva atd. pri prineseni noveho systemu boli vzdy obete . To by si potom nemohol chváliť ani náš systém. Kto vie ako by vyzeral fašizmus po vojne ? Nemôžeš predpokladať jeho vývoj . Sám si si odpovedal . Ideológia sa dá (zne)užiť v závislosti od vodcu ktorý ju vedie. Sama o sebe však nemusí byť zlá . Áno maš v niečom pravdu necizmus bol najviac ....diskriminačná /nespravodlivá ideológia ktoré existovali neviem povedať ani kladnú stránku , pre mňa ako slovana nepredstavuje nič dobré pre nemcov by to predstavovalo národnú hrdosť na to že sú vyvolený ( rovnako ako pre židov : P ) a pre ostatné germánske národy na to že sú pýchou sveta.
Tomasito
VIP
VIP

axXis napísal:Ja beriem, ze je to tam napisane. Ale talmud nieje ustava jednotlivych krajin. To mi chces akoze povedat, ze keby som bol zid a teraz som odkragloval polovicu nejakej dediny tak sa z toho vyvleciem len preto, ze je to napisane v talmude? Aj ja si mozem zalozit nejaku sektu, ktora ma povolene popravy zidov a myslis, ze pred sudom sa s tym obhajim? Oni mozno takuto vrazdu nevnimaju ako hriech, ale pre tu, ktoru krajinu je to stale povazovane za trestny cin tak to robit nemozu.
Nic take povedat nechcem. Pomenoval som holu skutocnost (nic viac, nic menej). Maloktore nabozenstvo je tak ortodoxne ako to zidovske- pokial poznas vo svojom okoli nejakych zidov a ich rodinne pomery, nepochybne vies o com hovorim, pokial poznas politiku zidovskeho statu Izrael, detto. "Kazdy" zid je vychovavany v duchu zidovskeho svateho pisma. That´s it
P3Bo napísal:Demokracia mala nasledok zvrhnutie tyranie v grecku , komunizmus zvrhnutie carstva atd. pri prineseni noveho systemu boli vzdy obete . To by si potom nemohol chváliť ani náš systém. Kto vie ako by vyzeral fašizmus po vojne ? Nemôžeš predpokladať jeho vývoj . Sám si si odpovedal . Ideológia sa dá (zne)užiť v závislosti od vodcu ktorý ju vedie. Sama o sebe však nemusí byť zlá . Áno maš v niečom pravdu necizmus bol najviac ....diskriminačná /nespravodlivá ideológia ktoré existovali neviem povedať ani kladnú stránku , pre mňa ako slovana nepredstavuje nič dobré pre nemcov by to predstavovalo národnú hrdosť na to že sú vyvolený ( rovnako ako pre židov : P ) a pre ostatné germánske národy na to že sú pýchou sveta.
Pozor, nestaval som sa ani za tebou prezentovanu teoriu, ani proti nej. Poukazal som na paradox tejto teorie s ohladom na realitu sucasnosti- zakazane ideologie (su zakazane napriek tomu, ze podla prezentovanej teorie ideologia za nic nemoze). Preto bola v zavere spomenuta otazka: Dilema? Odpoved si mal dat kazdy sam. BTW. obaja dobre vieme, ze Komunizmus (aj ked realny komunizmus nikdy nebol) nepriniesol najviac obeti pri zvrhnuti cara- bolsevickej revolucii- ale najma za Stalina.
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:alebo "Narodny Socializmus nema na svedomi ani jeden zivot. Hitler a ostatny vladcovia co zneuzivali ideu narodneho socializmu ich maju na svedomi" :?:
To je rozdiel nacizmus kazal to, ze odsatne rasy su podradene, treba ich zlikvidovat alebo zotrocit. Komunizmus nekazal masovo vrazdit ludi ktory sa zdaju malicko neskpojni so systemom.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Dik za ten prispevok.

Aspon viem ze si uplne mimo..
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:Dik za ten prispevok.

Aspon viem ze si uplne mimo..
kvoli comu?
Ze kritizujem tvoj vysnivany system?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Nie.

A v prvom rade nemas vedomosti aby si mohol nieco kritizovat.

Ale mozes sa pokusit ukazat na zaklade coho tvrdis ze NS rezim toto "kazal" a na druhej strane, ze komunizmus nie je vlastne aj o "triednom boji" ... :roll:
HardiKrishna
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa HardiKrishna »

Tak ci onak , co sa tyka ovladania sveta zidmi nikto , nezaprie nevyvrati .

PS: zidia ako som uz v inych temach deklaroval si vacsmi extermisti ako vsetci moslimovia dohromady, snazia sa o uplnu globalizaciu nasho sveta a spolu s USA ktore je nas big brother sucasnosti vam tak rychlo ukradli slobodnu volu , a tak rychlo ako vam tu demokraciu darovali tak vam ju i vzali ..cisty matrix a este ho aj chranite
Napísať odpoveď