Pre vsetkych, ktori potrebuju pomoc s logom al. bannerom
logo
prosim vas kto by ste boli taky zlaty a spravili mi logo na meno viA [ak chcete mohlo by to mat aj nejaky cs 1.6 motiv budem to pouzivat hlavne v tejto branzi ] please aj v .jpg formate ....
-
Explo!D
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: logo
a rozmery?jaqlac napísal:prosim vas kto by ste boli taky zlaty a spravili mi logo na meno viA [ak chcete mohlo by to mat aj nejaky cs 1.6 motiv budem to pouzivat hlavne v tejto branzi ] please aj v .jpg formate ....
-
geoge046
Star
vyhladenie & zmensenie & spestrenie obrazka
Cawes, tu mam prescanovane z papieru "logo" (tag) a ja by som to potreboval zmensit o 80%, vyhladit, a pismenam dat peknu ciernu farbu pripadne male graficke vylepsenia ... Dakujem velmo pekne
Za skoru odpoved dakujem
Za skoru odpoved dakujem
...
rozmery to je jedno ale 100x100 a 1024x768 dva rozmery pre man najvhodnejsie dakujem ...
-
Lord PROXI
King
Cawte. Spravil by prosim vas niekto banner, ikonku a userbar ktory sa bude tykat hry Football Manager 2007??KONKRETNE TOHOTO WEBU??
BANNER ABY BOL MALY, TAKY KLASICKY AKO BYVAJU REKLAMY A JEDEN VACSI. DIIIIKY MOC
BANNER ABY BOL MALY, TAKY KLASICKY AKO BYVAJU REKLAMY A JEDEN VACSI. DIIIIKY MOC
-
D34Dlife
Star
toto som len tak narychlo ale ak chces daco zmenit tak napis coradek21 napísal:Cawte. Spravil by prosim vas niekto banner, ikonku a userbar ktory sa bude tykat hry Football Manager 2007??KONKRETNE TOHOTO WEBU??
-
D34Dlife
Star
radek21 tu mas banner 88x31 a 468x60
- Prílohy
-
- big banner2.gif
- (25.84 KiB) 288 stiahnutí
-
- banner.gif
- newim preco je taky velky ale po kliknuti je normalny
- (9.64 KiB) 321 stiahnutí
www.lots.czechian.net
Zdravim. Mal by som taku jednu prosbu.Chcel by som, aby mi niekto vytvoril na ten web jedno 1000x231 a jedno 531x67 logo. Nieco take aby to tam pekne pasovalo.Nápis by tam mal byt : Lord´s of the Shoot MultiGaming Clan
Na tom vacsom logu by mal byt tento nápis a prechod medzi Call of Duty 2 a Counter Strike ( nieco ako www.hazard-unit.com - take prechody medzi obrazkami ). Skuste nieco
dakujem
Na tom mensom tiez nejaky prechod medzi CoD2 a CS a ten napis taky mensi. Vdaka
Odmenou bude aspon karma.
Nebudem tu asi tri dni takze ozvem sa neskor.bye
Zdravim. Mal by som taku jednu prosbu.Chcel by som, aby mi niekto vytvoril na ten web jedno 1000x231 a jedno 531x67 logo. Nieco take aby to tam pekne pasovalo.Nápis by tam mal byt : Lord´s of the Shoot MultiGaming Clan
Na tom vacsom logu by mal byt tento nápis a prechod medzi Call of Duty 2 a Counter Strike ( nieco ako www.hazard-unit.com - take prechody medzi obrazkami ). Skuste nieco
-
GIGABYTE
King
Cawte chalani,potreboval by som neakeho sikovneho grafika ktory by si dal namahu a vytvoril logo pre moje forum rozmer by myl byt 970x120, mal by sa tam nachadzat napis "www.rc-modely.phorum.cz" a neake obrezky r/c aut lode, a lietedla... to necham uz na vas.
Díki moc zatial.
Díki moc zatial.
-
GIGABYTE
King
Prosimťa kto ti robil to logo? alebo kde si písal ? lebo to logo je velmi cool, a ja tiez potrebujem spravit jedno logoSajmon napísal:www.lots.czechian.net
Na tom vacsom logu by mal byt tento nápis a prechod medzi Call of Duty 2 a Counter Strike ( nieco ako www.hazard-unit.com - take prechody medzi obrazkami ). Skuste niecodakujem
-
chronix
VIP
Prosím Vás nemal by niekdo čas mi spravit niejake bannery na webstránku www.chronix-hosting.info jeden vo velkosti 88*31 a 468*60 a 125*125
Niečo aby tam bolo "Hladáte lacny game hosting? Tak skúste Chronix-hosting! CS 1.6 & CoD2 & FTP hosting niečo také neh to trocha bliká
diki
Niečo aby tam bolo "Hladáte lacny game hosting? Tak skúste Chronix-hosting! CS 1.6 & CoD2 & FTP hosting niečo také neh to trocha bliká