Diablo napísal:s tymto by som aj ja potreboval helpnut,mam premium ale vraj flashget zisti heslo?
ako to myslis ???
ze si das link a nebudes musiet stale zadavat Login + heslo ?
das si login a heslo... a das ulozit ako vychodzie a potom si len budes hadzat linky
A ked nemam premium a pouzijem FlashGet, tak ono to pocka ten limit medzi stahovaniami a bude stahovat dalej? Stiahne, pocka limit a zase stiahne? Samozrejme ze tam nahadzem linky...
junior3 napísal:A ked nemam premium a pouzijem FlashGet, tak ono to pocka ten limit medzi stahovaniami a bude stahovat dalej? Stiahne, pocka limit a zase stiahne? Samozrejme ze tam nahadzem linky...
Šu-Do napísal:ako to myslis ???
ze si das link a nebudes musiet stale zadavat Login + heslo ?
das si login a heslo... a das ulozit ako vychodzie a potom si len budes hadzat linky
nn to mam automatic login ale ked chcem nahadzat linky aby ked sa dostahovali nemusel tam furt hadzat nove ale aby sa tahali same,napr. po troch,videl som to ze to tak mal kamos ale nechce povedat hajzlik
to si mozes nastavit
ze kolko suborov ma naraz tahat...
nastavis si na 5 napr.. dotaha jeden a taha dalsi..
stiahne hned dva napr. a taha hned dalsie dva
KED si tam nahadzes 20 linkov tak ti ich postupne stiahne.. mozes si dat nech taha aj 20 naraz... ale max odporucam 5...
BTW mas kktskeho kamosa ked ti to nexcel povedat.. dajaky sockar omg
diky,a te linky mam nahadzat tam kde sa dava po jednom ci to len skopirujem a tam ich hodim?lebo ked som to tak skusal nejak sa mi premenili na 5KB a hned sa stiahli tak nvm cim to bude mam to tam zadat niekde?
Diablo napísal:diky,a te linky mam nahadzat tam kde sa dava po jednom ci to len skopirujem a tam ich hodim?lebo ked som to tak skusal nejak sa mi premenili na 5KB a hned sa stiahli tak nvm cim to bude mam to tam zadat niekde?
nvm,skopiroval som linky na dark messiah hodil ich tam a hned sa stiahli tak hadam nebude zly link,bo ked som to tahal po jedno cez firefox,tak isli linky normal ale tu to asi zle robim to bude asi tym, nj diky za pomoc
Diablo napísal:nvm,skopiroval som linky na dark messiah hodil ich tam a hned sa stiahli tak hadam nebude zly link,bo ked som to tahal po jedno cez firefox,tak isli linky normal ale tu to asi zle robim to bude asi tym, nj diky za pomoc
myslel som to tak ze je zle skopirovany.. ono to robi ked davas linky ktore nepozna...