webhosting

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Frikso
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Frikso »

Neviem, akú majú na elbiahosting podporu, ale čo sa týka cien, tak tie majú bezkonkurenčné. Ak to zobereš, daj vedieť, ako sa ti to pozdava.
lucas03
Darca
Darca

Príspevok od používateľa lucas03 »

Frikso napísal:Neviem, akú majú na elbiahosting podporu, ale čo sa týka cien, tak tie majú bezkonkurenčné. Ak to zobereš, daj vedieť, ako sa ti to pozdava.
zoberiem asi ten najlacnejsi kde nieje ani ICQ ani phone, len mail, ale ked som pisal ci tam mozem mat warezblog tak odpoved mi prisla do 5 minut.

mozte mi poradit webhosting kde mozem mat warez stranku, kde by boli aj pecka(tie pecka nie su az take dolezite, nemusia byt). myslim warez blog. a abyto stalo dokopy tak 1000 SK na rok, cize ak domena .com stoji 290 sk/rok, tak hosting moze byt maximalne za 55Sk/mesiac. diky

Obrázok nauc sa pisat do jedneho prispevku, ak za Tvojim predoslim nenasleduje dalsi prispevok, alebo Ta bavi posthunt?
//no tie prispevky mali asi dvojmesacny rozdiel, tak preto som chcel aby sa tema obnovila.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

110mb.com 2GB free...
lucas03
Darca
Darca

Príspevok od používateľa lucas03 »

jackb napísal:110mb.com 2GB free...
ja sa bavim o vlastnej domene, a tam uz mam stranku(vid moj profil), celkom ok az na to ze neurobi vsetky obrazky na prvy krat :?
// ten elbiahosting som si uy objednal start, tak uvidim

takze na tejto stranke elbiahosting.sk som si objednal hosting, prislo mi co mam zaplatit a tak som zaplatil, poslal printscreen a potom som mal hned ucet, vsetko som to vybavil do dňa alebo 2, teraz v poho som si vytvoril mail, myysql a vsetko slape(mail osm este neskusal). FTP poho a ta podpora zatial som nic nepotreboval tak nefim, ale som spokojny.

je to super, dnes elbiahosting zvladol 1200 uzivatelov a 40 online, takze zatial maximalna spokojnost!! 8)

Obrázok ...v pripade ze Ta bavi posthunt, tak Tvoje prispevky zacnu proste len miznut. Ak si nerozumel do teraz: nepis viacero prispevkov za sebou, pis ich do jedneho [funkcia Obrázok] Have a nice day.
Nebavi ma posthunt, mne takmer jedno kolko mam peispevkov, ale tak som nedal upravit lebo som chcel aby ta tema bola zase ako nova, kedze som pisal odpoved aby som nepisal nadarmo a aby ludia vedeli o takom hostingu a aky je lacny!! a to by potom nik necital 4 strany dozadu,
inac dnes sa predpoklada ňnavstevnost 5000 a online je tak 50
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

no tak sa mi zda, že sa budem sťahovať na elbiahosting :hmm:
..o rok ..
Napísať odpoveď