sluchatka

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
marcus-16
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa marcus-16 »

co tak tieto..
http://www.alza.sk/creative-earphones-e ... d61759.htm
mam ich aj ja, podla mna super..v recenziach naj cena/vykon..
Lukkas
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lukkas »

Dieg0 napísal:Tomase : nad sebou mas konecne rozumny prispevok ;-).Poviem ti taky priklad : rozoznas na PC 32 a 16 bitov farieb?Odpoviem za teba : NIE.A teraz druha otazka : Rozoznas 16 a 10 Hz ktore mimochodom ani nepocujes? Odpoved : Nie.Nechcem provokovat lebo moderator ked si zmysli tak mi moze dat kludne basu ale kto si myslis ze je teraz blby?
sorry ze sa pletiem sem ... ale cim su drahsie a maju spodnu hranicu nizsie su lepsie podla mna :oops:
a tym ze 16 a 32 bitov nerozoznas ? kamarade mylis sa ... a riadne ... nastav si 16bitov farieb na WINE ... resetni ho a pri spustani Winu uvidis pri "Vitajte" trosku skaredsiu grafiku co pri 32 bitoch farieb neni skoro sance taku vidiet... ja len tak alebo sa mi to zda ? :roll:
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

tomase : marcus-16 dal link na tie creativy co su podla mna dobre sluchatka v kategorii stuple.Ale podla mna su nie najlepsie na svete len preto ze maju : Frekvenční rozsah: 6 Hz – 23 kHz či sa mýlim?

LuKKas : povedla by som že sa mýliš ;-).Tak ako si na telefóne nevšimneš rozdiel 65k a 262k pri bežných operáciach (samozrejme okrem fotaku) tak si nevsimnes na PC 16 a 32 bit rozdiel
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Najlepsie v kategorii stuple? Mozno do ceny 1000,- SKK
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Tomase prosim ta precitaj si moj prispevok este raz ... :?
A pytal som sa ta ze ked maju velky frekvencny rozsah dokonca este vacsi ako Kossy tak to su potom este lepsie kao kossy nie?Podla tvojho rozpravania to tak vypada
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

farby mozte vyskusat tu: http://www.cambridgeincolour.com/tutori ... -depth.htm test sa nachadza pod BIT DEPTH VISUALIZATION. postupne prechadzajte mysou po 24 bpp 16 bpp 8 bpp.
btw. Dieg0, nie je daleko od pravdy. :wink:
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

S frekvencnym rozsahom pri posluchu neviem, nemam ako odskusat, ale zase, je to len nazor, no kedze je spodna hranica nizsia ako pocutelna, tak je tam rezerva urcita a tak nemusi zo seba vydavat to maximum, kde uz nemusi mat take skvele charakteristiky.

To krija: Bud som jastrab a vidim, to co ostatný nie, no ja medzi 16 a 24 bit hlbkou farieb vidim rozdiel a podla mojho nazoru nie maly. Pri tych 24 bit su krajsie prechody na tej stranke, viac odtienov, nevidis skoky medzi jednotlivymi odtienmi. :) Inak ked som mal CRT tak tam bol rozdiel fakt dost vyrazný medzi 16 a32 bit hlbkou, teraz na LCD to uz nie je take dramaticke.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Rozdiel je ked sa zamerias na konkretnu oblast.Ale ked sa zamerias na obrazok ako na celok tka je rozdiel prakticky neviditelny
jurino88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jurino88 »

tiez som to pozeral a videl som rozdiel mam crt a je to vydno ale musel som sa nahnut viac k monitore lebo zmeny boli minimalne
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Ľudia ste ale riadne OT :x . Jedine marcus-16 sem zatiaľ hodil celkom dobrý typ. Prestante tu riešiť frekvencie okolo 16, nakoľko chalanov iPod podporuje frekvencie od 20Hz.
mp3.sk napísal:- Frekvenčný rozsah: 20Hz až 20 000 Hz
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Teraz tu zacnite pisat aky je iPod dobry aby som vma to mohol vyvratit ;-).Ale myslim si ze ak chce pecky tak Creative EP630 su v cenovej kategorii do 1000 jednoznacna volba.Odporucam !
El Bastardo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa El Bastardo »

KOSS Sporta Pro byla pro mne jasna volba :D:D...........vaazne bomby
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Dieg0: Ak apeluješ na mňa, tak neobhajujem iPod, iba hovorím o jeho podporovaných frekvenciách.
El Bastardo: To už radšej Porty nie? :roll:
Inak tiež sa prikláňam k tým creativom.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Nie jin to bolo pre tomaseho a jemu pdoobnych co sa radi hadaju o nepravdach ;-)
Napísať odpoveď