No ale kazda by to nespravila, len sa cudzieho chalana opytat, ze co mu je, ved jej moze byt ukradnuty.fizz napísal:vazne diky, ale vsak to je normalne:)
edit// a nemas za co
V tomto mas uplnu pravdu, bohuzial. Nemozem ale stale pochopit ako mohla zahodit 3 roky. Jej je fajn, ma niekoho koho lubi, ale ja som sam. 3 roky sme spolu boli den co den, a zrazu neviem co mam doma robit. Dakujem vam setkym za rady, naozaj mi to pomaha ked viem ze somnou niekto suciti. A jest by som chcel, ale to proste nejde, nedokazem nic prehltnut. Nechcem sa nicit, chcem nato vsetko zabudnut, zabavat sa, uzit si este mladost. Ale je to velmi tazke zabudnut, pre mna boli tie 3 roky krasne. Ale vcera sa vomne nieco zlomilo. Bol som s kamaratom vonku a videl som ju snim, ako sa lucili. Bol to ten najhorsi pohlad v mojom zivote, pretoze som videl ako je stastna, ako moju lasku bozkava niekto iny. Prislo mi z toho tak zle, ze keby som nieco jedol tak sa v momente pogrciam. Ked sa rozlucili, prechadzal okolo mna v jednej tmavej ulicke. V tej chvili som mal pulz asi 300, adrenalin mi tiekol az usami. Ale som rad ze ma kamarat presvedcil aby som ho nechal tak, aj ked by si zasluzil, co ma co chodit za zadanou babou. Ale v konecnom dosledku mu to aj ona dovolila, tak som sa nato vykaslal.zuzkazuzka napísal:Fúúú.... no, nič príjemné teda...![]()
No, ale podľa môjho názoru sa ona takto nerozhodla zo dňa na deň. Možno mala vo vašom vzťahu pocit, že jej niečo chýba a potom to našla u toho druhého. Možno sa váš vzťah stal pre ňu stereotypom a podvedome hľadala nejaké spestrenie. Možno jej stretávanie s tým druhým dalo niečo viac, možno to začalo celkom nevinne a postupne sa však do toho dostala až príliš a už nebola cesta spať.
Mas pravdu, lepsie casto pride, ale to prechodne obdobie je hrozne, ked ho prezijes tak je to ok, ale bohuzialniektori to prechodne obdobie nezvladaju, skacu pod vlaky a tak... no ja som si povedal, ze sa k tomu neznizim, ze ziadna zena mi za to nestojifizz napísal:GothaR: Ale je pravda, ze to lepsie vacsinou aj pride, ze?:) Podla mna tri roky je sice dost dlha doba, ale nie taka dlha aby si myslel, ze uz inu nenajde. keby to bolo 30 rokov tak mozno... A ja nepoznam dievca, ktore by sa chalana ktory sedi sam a ocividne sa trapi neopytala aspon to ci je v pohode. Teda pokial by ten chlap nebol opity na srot alebo nieco podobne mile.
Sovietovic: Preco si skoro kazdy chlap mysli, ze ten co sa rozide je na vine? Ona mi o tom vztahu rozpravala a ver mi, ze ona na vine nebola.
A keby chcel niekto spachat kvoli babe samovrazdu, tak dam jednu radu, ked uz nema iny dovod na to aby to nespravil, tak nech to nerobi kvoli nej, ked ju lubi...lebo tym moze urobit problemy aj jej ---> ziadna zena nebude rada, ked kvoli nej niekto spacha samovrazdu...GothaR napísal:Mas pravdu, lepsie casto pride, ale to prechodne obdobie je hrozne, ked ho prezijes tak je to ok, ale bohuzialniektori to prechodne obdobie nezvladaju, skacu pod vlaky a tak... no ja som si povedal, ze sa k tomu neznizim, ze ziadna zena mi za to nestoji
A oplati sa vydzrat, potom pridu krajsie chvile a clovek ma ponaucenie do buducna.
ja by som to zas nespravil koli rodine, uz sme si dost vytrpeli, nerad by som niekomu ublizil za to ze som ja slaboch...Sagittarius
O to viac to boli ked si pomyslim ze jej je s niekym lepsie ako somnoubraino.swk napísal:![]()
![]()
uf bracho tak to mi je strasne smutno a je mi ta luto..
mne sa to stalo po roku aj ked sice nenehala ma koli inemu..
ja viem ake to je 3 dni nejesť len plakat a zožierat sa.. no nejak to musis zvladnut a to ze sa znicis ti nepomoze... ja viem ako ti je, a poviem ti ze len tak lahko ta to neprejde.. no buď si isty ze raz budu krajsie dni aj pre takych ako sme ja alebo ty.. drzim palce... a K+
//edit kokos ja som tu moju s inym nevidel, kedze asi nastastie nokoho nehlada.. no uz teraz mi je do placu pri pomysleni na to ako by som ju videl smiat sa s inym uf![]()
![]()
good luck
Keď človek pije tak mu jesť ani netreba.Je to tak že keď piješ a piješ tak ani chuť nemáš na jedlo ale žiješ z alkooluDiestro napísal:O to viac to boli ked si pomyslim ze jej je s niekym lepsie ako somnouDufam ze bude stastna, ked uz somnou nebola. A stym jedlom nevim co mam spravit. Som sa nenajedol od piatka. Nechapem ako mozem stale fungovat
Musíš jesť, dostaneš sa do problémov. Ak už nie, tak skús piť aspoň výživné nápoje. Jogurtové mlieko, acidko - napr. klasické, alebo vanilkové, multivitamínové nápoje a pod. Aspoň zatiaľ.Diestro napísal:O to viac to boli ked si pomyslim ze jej je s niekym lepsie ako somnouDufam ze bude stastna, ked uz somnou nebola. A stym jedlom nevim co mam spravit. Som sa nenajedol od piatka. Nechapem ako mozem stale fungovat
tak chalanko to v hlave nema asi v poriadkufizz napísal:Kamaratka chodila s jednym chlapom 15 mesiacov. Asi pred troma mesiacmi sa definitivne rozisli a ten chlap berie antidepresiva, nechal tazke tisice u psychologov a psychiatrov, schudol 20 kilo a pred nedavnom bol v nemocnici kvoli tomu, ze mohol krvacat do mozgu. Ja by som kazdopadne rozchod po troch rokoch neriesila sebaznicenim, ale dala by som sa dokopy a cakala kedy pride nieco nove. Okrem toho neverim, ze jej je to uplne jedno. Cas vylieci vsetky rany a po troch rokoch vo vztahu by ti asi pomohlo uvedmit si, ze uz nemas zavazky a mierne to vyuzit
To sa ti lahko hovori. Asi si este niekoho tak moc nelubila. Ja som bol taky isty, hovoril som si ze ked niekto nemiluje mna, automaticky umna skonci a nebudem ho milovat ani ja, ale ver mi, vobec to neni take lahkefizz napísal:Ako by som mohla milovat nikoho kto ma opustil? Odmietol moju lasku? Odmietol vsetko co som mu dala? Odmietol mna? Taku osobu predsa nemozem milovat. A po troch rokoch bez zurov, chvilkoveho napatia, nahodnom bozku...samozrejme, ze by som isla niekam do klubu, tri roky nie su cely zivot.
Ty si akoze 3 roky z niekim ... obaja sa milujete ... resp on to predstiera ... potom zrazu zdrhne a ty cvak zo sekundy na sekundu ... aaaale je*at na nehofizz napísal:Ako by som mohla milovat nikoho kto ma opustil? Odmietol moju lasku? Odmietol vsetko co som mu dala? Odmietol mna? Taku osobu predsa nemozem milovat. A po troch rokoch bez zurov, chvilkoveho napatia, nahodnom bozku...samozrejme, ze by som isla niekam do klubu, tri roky nie su cely zivot.
Zlatá moja, ak s niekym prežiješ tri roky, potom sa ti stane to, čo tomuto chlapcovi, potom to hodnoť. Zatiaľ o tom nemáš ani páru, okolo toho, čomu sa vraví totálne sklamanie, rozvrat života si ešte ani neprešla, tak radšej buď ticho a takýmto téma sa na kilometer vyhni. Ok?fizz napísal:Ako by som mohla milovat nikoho kto ma opustil? Odmietol moju lasku? Odmietol vsetko co som mu dala? Odmietol mna? Taku osobu predsa nemozem milovat. A po troch rokoch bez zurov, chvilkoveho napatia, nahodnom bozku...samozrejme, ze by som isla niekam do klubu, tri roky nie su cely zivot.