neviem co kces ale vylepsovat na tom 1.13.31 branjo ved taky cas da mozno Su-Do
TOCA RACE DRIVER 3 PLAY ONLINE
-
Branjo
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
jj ja ak niesom prvy alebo je predomnou pomalsi zvacsa to do padne zle XD ale nie uz som sa polepsil v narazani inac gg
tomase a sudo bol krasny zapas za mnou...som f poslednom kole sice rozflakal auto ale aj tak som vyhral heh...zajtra to bude haluz tyx 33kol
edit: tomase napis oficialne ten pretek zajtra....
edit: tomase napis oficialne ten pretek zajtra....
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Zajtra by som to teda dal na tych 16.00 alebo 17.00 nech moze aj gwixt ak sa nemylim. Takze 16.00 vsetci na hamachi, prip. na irc kanale #hojko.com Dohodneme podrobnosti. Inak taky maly osobnby plan na dalsich par dni
Piatok - volno
Sobota - od 15.00 volno
Nedela - od 15.00 volno
Pondelok - iba doobeda cize nic
Utorok- iba doobeda cize nic
Streda - volno
Stvrtok - poobede
Piatok - poobede
Sobota - volno
Nedela - volno
Pondelok - volno
Utorok - volno
takze pre mna ako organizatora asi najidealnejsi cas na turnaj, navyse holka ide na dovolenku, takze ziadne drzkovanie
Stando > vies sam, ze Branjo je spolu so Sudom ina kategoria, takze je lepsie ho nechat od zaciatku jazdit vpredu a ty vklude vzadu, ako sa nechat nim sundat a trapit sa cele preteky, nie?
Piatok - volno
Sobota - od 15.00 volno
Nedela - od 15.00 volno
Pondelok - iba doobeda cize nic
Utorok- iba doobeda cize nic
Streda - volno
Stvrtok - poobede
Piatok - poobede
Sobota - volno
Nedela - volno
Pondelok - volno
Utorok - volno
takze pre mna ako organizatora asi najidealnejsi cas na turnaj, navyse holka ide na dovolenku, takze ziadne drzkovanie
Stando > vies sam, ze Branjo je spolu so Sudom ina kategoria, takze je lepsie ho nechat od zaciatku jazdit vpredu a ty vklude vzadu, ako sa nechat nim sundat a trapit sa cele preteky, nie?