Ake mate auto?
Ale len uplne cirou nahodoukinjeril napísal:Cirou nahodou si ho nepredal do TT?
gratulujem, vyborny vyber ...killa_bee napísal:no nakoniec sa nekonalo ani jedno auto co som spominal v inej teme, ale od pondelka som si doprial novy Ford Fiesta
-
klm16
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
takze vozovy park.
auto c.1: Peugeot 306; 1,6; 65KW; 90k; 1200kg; 8l/100km
male pekne rychle sikovne, obratne, proste auto idealne pre mna, ked sa potrebujem odviest, do mesta, do skoly, pohodlne aj na dlhsie trasy. Max. spokojnost, myslim ze dalsie auto bude tiez peugeot.....
auto c.2: Mercedes VITO; 2,2CDI; 75KW; 102k, 1700kg; 10l/100km
vlastne nieje moje, je to auto feremne, ale sluzobne alebo ako chcete. Auto pre vsetko, idealne pre vacsie nakupy, lyzovacky, stahocavky a pod. Je to dovoz z nemecka dost poruchove, a na oj vkus velka spotreba, ale zase auto z prace, opravy nehradim naftu tiez nie....
Ale keby bolo na mne taku dodavku si nekupim....
auto c.1: Peugeot 306; 1,6; 65KW; 90k; 1200kg; 8l/100km
male pekne rychle sikovne, obratne, proste auto idealne pre mna, ked sa potrebujem odviest, do mesta, do skoly, pohodlne aj na dlhsie trasy. Max. spokojnost, myslim ze dalsie auto bude tiez peugeot.....
auto c.2: Mercedes VITO; 2,2CDI; 75KW; 102k, 1700kg; 10l/100km
vlastne nieje moje, je to auto feremne, ale sluzobne alebo ako chcete. Auto pre vsetko, idealne pre vacsie nakupy, lyzovacky, stahocavky a pod. Je to dovoz z nemecka dost poruchove, a na oj vkus velka spotreba, ale zase auto z prace, opravy nehradim naftu tiez nie....
Ale keby bolo na mne taku dodavku si nekupim....
-
Homer J Simpson
Medium Star
-
Fabo
Hardcore addict
ATM nic, este nie 18. Rodicia: Daewoo Nubira III 1.6 DOHC celkom fajne sa s nim jazdi (len parkoviska a tak, si nemyslite zase
)
do buducna planujem Favo alebo Feldu - podla fin. moznosti.
U Fava by som rad nieco taketo
do buducna planujem Favo alebo Feldu - podla fin. moznosti.
U Fava by som rad nieco taketo
-
Tomasko
Guru wannabe
http://www.audi.sk/modely/a4/avant/Audi ... t_euro.pdfden333 napísal:prekraaaaasne auticko....uplna supa uz len keby bolo combi, malo S-Line upravu a upravu an N1 tak by si ho brat kupil....on strasne ce take auto len nevie nikde take najst...
to je 07 model, combi, sline,
n1?
-
Tomasko
Guru wannabe
urcite sa na nove da, pretoze v predajni nam ponukala aj to.den333 napísal:N1 je uprava na uzitkove vozidlo aby bolo mozne odpocitat DPH(je to ta mriezka medzi zadnymi sedadlami a kufrom) brat totiz nechce tomu uzasnemu statu zaplatit 19% DPHked nahodou natrafis na nejake auto s odpoctom dph relativne malo jazdene a kombi daj vediet
Ale ojazdene? V tom sa neorientujem vobec.