3 roky zivota

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
erytrocyt
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

fizz napísal:Ako by som mohla milovat niekoho kto ma opustil? Odmietol moju lasku? Odmietol vsetko co som mu dala? Odmietol mna? Taku osobu predsa nemozem milovat. A po troch rokoch bez zurov, chvilkoveho napatia, nahodnom bozku...samozrejme, ze by som isla niekam do klubu, tri roky nie su cely zivot.
Inak celkom zaujímavý postoj. Budem nad tým uvažovať.
sharki
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sharki »

fizz napísal:To, ze ma niekto opusti a ja ho nedokazem mat rada tak ako predtym (mozno vobec) este neznamena, ze ma vobec nemrzi to, ze uz nebudem s nim, resp. s tou osobou za aku som ho pokladala. Len na upresnenie.
No ked niekoho zacnes milovat,nepoznas ho este tak dobre,to az casom zacnes spoznavat co je zac..
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

A je tu zas ten povestný "Trojuholnik" ako ja z duse nenavidim tieto trojuholniky :( Diestro: je mi luto co sa ti stalo fakt :( Viem co to obnasa....tvoj zivot dostane poriadne zabrat...Pripada mi to maximalne nefer od tvojej uz teraz byvalej priatelky..co spravila..podla mna je to svinstvo! Mno jedine co tebe teraz ostalo je bolest v srdci a strasny smutok..Mno hlavu hore kamarat! Uvedom si jednu vec ma cenu toto vsetko ked ona spravila toto tebe? ma cenu sa prenu trapit?(je mi jasne ze pre teba je odpoved ANO..ale casom prijdes na to ze to tak nie je ver mi ;) Teraz je pre teba iba ona jedina...no casom zistis ze na svete su aj ine."lepsie" uvidis sam ....Teraz bez dade s kamaratmi vonka..zabavaj sa.....uzivaj si (i ked aj troska nasilu ;) ) a hlavnie v ziadnom pripade jej nepis..nestretavaj sa s nou alebo podobne zalezitosti !
Diestro
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Diestro »

Dneska som asi spravil blbost, pretoze som sa snou stretol. Ale uz mam nato trochu iny pohlad. Aj ked to boli, snazim sa uvedomit si, ze ma zrejme az tak moc nemilovla ked mi to dokazala spravit. Vcera som si povedal DOST! Tym ze sam seba trapim nic nevyriesim, musim sa cez to nejak preniest. Tak som sa isiel najest. Nebol som ani v ziadnom bare, nic.
Mam na vas este jednu otazku, myslim ze hlavne erytrocit by mohol vediet odpovedat. Ide o to, ze mal by som sa jej vyhybat aby som nanu zabudol. Ale co ked mi napise ako sa mam, alebo ci si nepojdem pokecat. Mam ju odmietnut, alebo uplne ignorovat?
midnight_man
Guru
Guru

Predbehnem Era ;) ak stihnem....Co ked ti napise? Sam musis vediet ci si s tym uz natolko zmiereny ze sa s nou normalne dokazes porozpravat..pripadne osobne sa stretnut a pokecat..bez toho aby si citil ze ju stale mijules ze ti chyba...ze by si ju tam najradsej objal a podobne....ak toto uz necitis a je tzv "zatebou" tak v pohode...ale ak si si nie isty tak by som radsej sa vyhol tomu stretnutiu pretoze vies v tvojej pozici ti to viac uskodi ako pomoze (sorac ze na to idem tak technicky...ale snazim sa aby si sa do toho nezamotal viac ako si ;) )
johny141
Star
Star

Príspevok od používateľa johny141 »

A to bude hlavne sranda, ked ta pani dotycna zist ze ten koho ma, pre koho obetovala 3rocny krasny vztah kde mala vsetko, kde sa lubily a vsetko a zisti ze ho vlastne knemu nic necity a ako bolo napisane, ze pride nato ze to bolo len chvilkove pobluznenie, a bude chciet naspet toho koho mala, lebo zistila co vsetko stratila a bude chciet vsetko naspet..no ale bude neskoro!lebo kebyze jej das sancu, (co dufajme ze nedas alebo osoba ktora dokazala to co ona si ju uricte nezasluzi)tak budes zit v tom ze co bude ked odides, alebo aj ked bude snou ci ta nebude podvadzat alebo pod.
Diestro
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Diestro »

midnight_man napísal:Predbehnem Era ;) ak stihnem....Co ked ti napise? Sam musis vediet ci si s tym uz natolko zmiereny ze sa s nou normalne dokazes porozpravat..pripadne osobne sa stretnut a pokecat..bez toho aby si citil ze ju stale mijules ze ti chyba...ze by si ju tam najradsej objal a podobne....ak toto uz necitis a je tzv "zatebou" tak v pohode...ale ak si si nie isty tak by som radsej sa vyhol tomu stretnutiu pretoze vies v tvojej pozici ti to viac uskodi ako pomoze (sorac ze na to idem tak technicky...ale snazim sa aby si sa do toho nezamotal viac ako si ;) )
Chapem co mi chces povedat. Lenze ani sam neviem co citim. Viem ze ju lubim, ale uz asi nie tak ako predtym, pretoze viem ze ani ona uz neciti to co kedysi citila. Neviem, cas asi fakt najlepsie ukaze co a jako...

Johny141 napísal:A to bude hlavne sranda, ked ta pani dotycna zist ze ten koho ma, pre koho obetovala 3rocny krasny vztah kde mala vsetko, kde sa lubily a vsetko a zisti ze ho vlastne knemu nic necity a ako bolo napisane, ze pride nato ze to bolo len chvilkove pobluznenie, a bude chciet naspet toho koho mala, lebo zistila co vsetko stratila a bude chciet vsetko naspet..no ale bude neskoro!lebo kebyze jej das sancu, (co dufajme ze nedas alebo osoba ktora dokazala to co ona si ju uricte nezasluzi)tak budes zit v tom ze co bude ked odides, alebo aj ked bude snou ci ta nebude podvadzat alebo pod.
To mas pravdu, ona je taka ze aj keby zisti ze sa zmylila, ze chce byt racej somnou, uz zamnou nepride
johny141
Star
Star

Príspevok od používateľa johny141 »

Diestro napísal:Chapem co mi chces povedat. Lenze ani sam neviem co citim. Viem ze ju lubim, ale uz asi nie tak ako predtym, pretoze viem ze ani ona uz neciti to co kedysi citila. Neviem, cas asi fakt najlepsie ukaze co a jako...
Ano presne tak, postupuj podla seba a ako citis a hlavne daj tomu cas..to je to hlavne
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

tak sa pridam aj ja
ako mozno niektori viete mal som dost vazny rocny vztah kt. pre mna znamemal vsetko po com som tuzil, naplnoval ma a bol som stastny. moja laska ma podrzala aj ked mi zomrela mamina, vtedy som sa vdaka nej z toho ako tak dobre dostal, a vtedy som sa na nu moc naviazal... lenze ako to uz byva vsetko pekne sa skonci, a aj moja laska ma opustila.. 3 dni som nejedol, plakal a tryznil sa.. potom som sa ako tak z toho dostal. hoci aj tak kazdy vecer za nou placem, no aj tak nasiel som si inu babu, starsiu, a myslel som si ze pri nej na nu zabudnem. tato holka ma mala naozaj rada a ja jej za to moc dakujem, no po mesiaci mozno trosku viac som si uvedomil ze to holku mam rad . ale len ako super kamaratku a stalle lubim svoju ex.
tak som sa s nou nakoniec rozisiel.. velmi zle som sa koli tomu citil.. tiez sa mi stala taka haluz ze dievca kt. som spoznal a bolo nam fajn, bolo citit ze medzi nami by nieco mohlo byt., ale nic sme neriesili povedalo kamaratke (aj mojej) ze som pre nu moc "cukrikovsky" hoci ma skoro vobec nepozna.. ale budis. to som este celkom prezil aj ked ma to sralo... no uplne ma porazilo ked mi dnes moja byvala, milovana povedala ze ma ineho.. ako mam ist dalej? zas som sa vratil spet o 4 mesiace do obdobia ked ma opustila moja laska.. zas som v koncoch, a neviem co bude so mnou... uz beztak som na tom zle :((
midnight_man
Guru
Guru

braino.swk napísal:tak sa pridam aj ja
ako mozno niektori viete mal som dost vazny rocny vztah kt. pre mna znamemal vsetko po com som tuzil, naplnoval ma a bol som stastny. moja laska ma podrzala aj ked mi zomrela mamina, vtedy som sa vdaka nej z toho ako tak dobre dostal, a vtedy som sa na nu moc naviazal... lenze ako to uz byva vsetko pekne sa skonci, a aj moja laska ma opustila.. 3 dni som nejedol, plakal a tryznil sa.. potom som sa ako tak z toho dostal. hoci aj tak kazdy vecer za nou placem, no aj tak nasiel som si inu babu, starsiu, a myslel som si ze pri nej na nu zabudnem. tato holka ma mala naozaj rada a ja jej za to moc dakujem, no po mesiaci mozno trosku viac som si uvedomil ze to holku mam rad . ale len ako super kamaratku a stalle lubim svoju ex.
tak som sa s nou nakoniec rozisiel.. velmi zle som sa koli tomu citil.. tiez sa mi stala taka haluz ze dievca kt. som spoznal a bolo nam fajn, bolo citit ze medzi nami by nieco mohlo byt., ale nic sme neriesili povedalo kamaratke (aj mojej) ze som pre nu moc "cukrikovsky" hoci ma skoro vobec nepozna.. ale budis. to som este celkom prezil aj ked ma to sralo... no uplne ma porazilo ked mi dnes moja byvala, milovana povedala ze ma ineho.. ako mam ist dalej? zas som sa vratil spet o 4 mesiace do obdobia ked ma opustila moja laska.. zas som v koncoch, a neviem co bude so mnou... uz beztak som na tom zle :((
Ako citam...kolega z RK... Uf ja myslim ze ta "osudova" chyba bola ta ze si sa s tou druhou holkou rozisiel vtedy si si podpisal dalsie trapenie :? A to ze tvoja Ex ma ineho..je to tazke viem....je mi jasne ze nic z tohoto ti nepomoze ....bude to boliet..a boli to..strasne...viem o com rozpravam..tiez som to zazil..je to krute.ked niekdo koho strasne milujes..a spravil by si pre toho cloveka aj nemozne! si najde niekoho ineho...no jedine co ti ostava..je zatnut zuby a ist dalej...sice s velkym skrabancom v srdci ale vies....musis sa zmierit s tym ze je to tak ako to je...a tvoje trapenie ti nepomoze...chce to cas a novu holku....nepadaj tam odkial si sa dlho splhal...dole sa ide lahko viem...tazsie je to ked mas vyjst hore....ale ked tam vyjdes tak to naraz bude vsetko v poriadku :) ver mi...kazdemu to trva rozdielne dlho..niekomu mesiac...inemu 5...a napr mne vyse polroka...no neodporucam ti kontakt s ex priatelkou ..mozno si to ani neuvedomujes ale nepomaha ti to....a cas to vylieci.mozno sa ti zda ze je to len fraza...ale je to velky kus pravdy
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

erytrocyt napísal:Diestro: 2. Ak sa ti chce plakať, nepotlačuj to. Poplač si koľko potrebuješ. Uľaví sa ti.
Svätá pravda... vieš koľko nocí som ja presedel sám v parku na lavičke s pivom v ruke, slúchatká v ušiach (spoločné songy čo mi ju pripomínali) a tvár v dlaniach so slzami v rukách?
pomáha to strašne dokonca pár krát som šiel von s tým že sa idem do parku vyplakať -- urobil som presne to isté ako naposledy kupil som si pifko teraz som si zobral aj deku lebo bolo chladnejšie - a zrazu nič slzy neprichádzali - vtedy som si uvedomil že sa to pomaličky stráca....
Diestro napísal:Dakujem, skusim sa podla toho riadit. Ale mam na teba este jednu otazku. Dokazal si byt potom s inou babou a nemysliet na tu tvoju? Napriklad aj pri milovani
Odpoved je NIE?
Bol som teraz s jednou babou .. všetko prebiehalo úplne v poriadku a ked sme sa už išli mylovať spomenul som si na svoju lásočku a bolo po sexe.. ..
Napísať odpoveď