Aký jazyk ovládate?
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Slovensky Cesky Polsky Anglicky a velmi mierne Rusky
Cesky berem ako dalsi jazyk pretoze som sa ho ucil rovnako ako Slovencinu ... kedze som dosiel na Slovensko jedine z Polstinou
//Sepiroth ... umiesz po polsku?? Mam nadzieje ze niejestes jeden z tych co pisza ze umieja ale jak go o cos spytasz to nic z tego
Cesky berem ako dalsi jazyk pretoze som sa ho ucil rovnako ako Slovencinu ... kedze som dosiel na Slovensko jedine z Polstinou
//Sepiroth ... umiesz po polsku?? Mam nadzieje ze niejestes jeden z tych co pisza ze umieja ale jak go o cos spytasz to nic z tego
nechapem, preco tam neni moznost Fj a Aj+Fj. Okrem toho samozrejme polsky.
/ale ociviscie ze umiem. povedz mi meno jedného Oraváka, ktorý nevie.
len písanie mi popravde moc nejde, iba ak fonetické. odkedy som prestal chodit do Jablonky na trh a pozerať na poliakoch Dragon Ball, trocha sa mi polstina zhoršila. este kym som drvil Wolfenstein:Et, tak ako tak, lebo tam bolo kvantum poliakov, ale teraz to uz stagnuje... ale by siem sie dogadal s polakom, niejestem huj. 
/ale ociviscie ze umiem. povedz mi meno jedného Oraváka, ktorý nevie.
-
bolek
Guru
Anglictinu mam od sekundy, nemcinu od zakladnej, dokonca sme robili aj Sprachdiplom - jazykovy certifikat, takze by asi kazdy predpokladal, ze s tou nemcinou som na tom lepsie, ale opak je pravdou, ide to so mnou dolu vodou
. Nejake frazy, pozdravy a par sloviek by som zvladla aj v bulharctine a chorvactine a na VS bude aj latina (ale to sa asi nerata
), cize som hlasovala za AJ a NJ 
-
Enduro3333
Medium Professional
Vylepsit anketu!
Tomasito, mohol si pridat aj francuzstinu [tu sa napriklad ucim ja... aaaa neviem ci tu uz taka pripomienka nahodou neni, nepamatam], a taktiez povedzme rustinu. Takto som chudacik v skupine Iny[e] 
K teme: ovladam anglictinu, franczustinu, trochu madarcinu.
K teme: ovladam anglictinu, franczustinu, trochu madarcinu.
-
myshichka
Light Expert
Okrem slovenčiny a češtiny ešte anglinu a neminu, latinu základy (tak 2 roky, 1 na gympli+1 na vysokej)....
Z iných sa učím fínštinu a popritom trochu aj švédštinu, ktorá je veľmi podobná nemčine, takže ak sa chcete naučiť nejaký ľahký jazyk, odporúčam
pre takých čo ich učenie jazykov baví
No okrem toho ešte samozrejme čo-to po poľsky a rusky
Z iných sa učím fínštinu a popritom trochu aj švédštinu, ktorá je veľmi podobná nemčine, takže ak sa chcete naučiť nejaký ľahký jazyk, odporúčam
No okrem toho ešte samozrejme čo-to po poľsky a rusky