Stando > ty si tam niekde pocul rucnu?
G.T.R. 2
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
U tocy to pocut nebolo, pretoze tam nebol ziadny zvuk
Ale pri GTR je snad jasne pocut kedy brzdi a kedy nie.
Pre porovnanie databaza casov
http://gtr2-timetrials.com/
http://gtr2.gplrank.info/
GTR jazdim na Saleen S7-R
Pre porovnanie databaza casov
http://gtr2-timetrials.com/
http://gtr2.gplrank.info/
GTR jazdim na Saleen S7-R
rozhodujuce je kto ako dokaze s tym autom jazdit ... ani v F1 nie su auta rovnake a kazdu chvilu vyhra niekto iny ...Stando napísal:lebo sudo jazdil na maserati... tomase napisal ze casi na monze su 1.44 ale predsa je rozhodujuce na akom aute nie? sak kazde nejde rovnako rychlo
maserati je sice najrychlejsie ale tazsie ovladatelne ... (aj lambo je rychlejsie ako F550)
si pozri tie rekordy na tej strane co pisal tomase .. 90% je F550
ale ako vravim .. kazdy jazdi na tom co mu vyhovuje
v gtr2 rucna nieje aspon o tom neviem... hladal som aj na nete ale nic som nenasiel. Dalej by som vam chcel povedat, ze sa mozno este pridaju dvaja ludia, co je celkom slusna ucast. CO ma tesi asi najviac je to ze gtku nebude rozhodovat len druh auta a jazdecke schopnosti ale jeho setup na tu ktoru trat
-
Šu-Do
Redeemer
Takze...
auto Masserati MC12
nastavovania ziadne (myslim tuning) nikdy to nepouzivam
nastavenia simulation (v prilohe)
video som natocil ked som vysiel z boxov som si dal jedno kolo a hned na to som zacal tocit... bolo to prvy krat v noci a asi 4 kolo v monze vobec...
ani som nevedel ze mam taky cool cas
no i ked lepsie su o 2sekundy.. ale na to ze GTR 2 hram len 3 dni a odjazdil som dokopy 4 kola a to len v MONZE je to v pohode...
video bolo natacane pre Standa ktory chcel vidiet ci je rozdiel na 1.1 verzii ako svietia svetla.. zevraj na 1.0 svietia slabo.. newiem ci tam je rozdiel... nikdy som totiz v noci nejazdil
aha a ece ta rucna... ani newiem kde ju mam nastavenu.. a keby som chodil na rucnu tak sa asi mozem zakazdym otacat o 180° na trat
to Stando & Tomase
ten zvuk rucnej pri toce...
v tych dvoch videach som rucnu pouzil v kazdom videu 1X
je to pocut.. gumy piskaju.. ale piskaju aj vtedy ked idem orstro do zakruty ale bez smyku... ale je vidiet ked si vsimnete alebo aj zacujete na otackach motora.. ked zatiahnem rucnu tak brutalne to trhne otackami do maxima
auto Masserati MC12
nastavovania ziadne (myslim tuning) nikdy to nepouzivam
nastavenia simulation (v prilohe)
video som natocil ked som vysiel z boxov som si dal jedno kolo a hned na to som zacal tocit... bolo to prvy krat v noci a asi 4 kolo v monze vobec...
ani som nevedel ze mam taky cool cas
video bolo natacane pre Standa ktory chcel vidiet ci je rozdiel na 1.1 verzii ako svietia svetla.. zevraj na 1.0 svietia slabo.. newiem ci tam je rozdiel... nikdy som totiz v noci nejazdil
aha a ece ta rucna... ani newiem kde ju mam nastavenu.. a keby som chodil na rucnu tak sa asi mozem zakazdym otacat o 180° na trat
to Stando & Tomase
ten zvuk rucnej pri toce...
je to pocut.. gumy piskaju.. ale piskaju aj vtedy ked idem orstro do zakruty ale bez smyku... ale je vidiet ked si vsimnete alebo aj zacujete na otackach motora.. ked zatiahnem rucnu tak brutalne to trhne otackami do maxima
ja som nevedel kolkokrat, ked som sa ta raz pytal si povedal ze pouzivas rucnu, tak som predpokladal ze viac krat a myslel som si ze je to tak aj v tom videu a ja som to nepoculŠu-Do napísal: ten zvuk rucnej pri toce...
a to som prave nerozlisilŠu-Do napísal:je to pocut.. gumy piskaju.. ale piskaju aj vtedy ked idem orstro do zakruty ale bez smyku...
to nemyslis vazne... prilohaMystique napísal:v gtr2 rucna nieje aspon o tom neviem...
niekto iny akorat tak mozno ferrari alebo mclaren ostatne zriedka, a take srandy jak "str ferrari" a pod. tie vobec... ved medzi mclaren a ferrari su minimalne rozdieligwixt napísal:ani v F1 nie su auta rovnake a kazdu chvilu vyhra niekto iny ...
-
Šu-Do
Redeemer
no vies.. ono je to vidno ked som v smyku... to si musis vsimnut 
EDIT:
a tusim mystique pisal ze ani v hre nie je
a bola by tam aj zbytocne 
// ok ted som si vsimol tvoj screen... odvraciam to co som pisal co pisal mystique

EDIT:
nepouzil ani newiem kde ju mam nastavenuStando napísal:pozri ja som povodne kcel iba odpoved na otazku ci si v tom videu z gtr2 pouzil rucnu alebo nie... ano/nie... to mi stacilo, ja som to tu rozpytvavat nezacal...
a tusim mystique pisal ze ani v hre nie je
// ok ted som si vsimol tvoj screen... odvraciam to co som pisal co pisal mystique
jj hej... bud ferrari alebo mclaren.. no aj renault (alonso) ale ten je uz inde... a ostatny vyhraju pokial sa stane nieco zle tym predoslym co som pisalgwixt napísal:ani v F1 nie su auta rovnake a kazdu chvilu vyhra niekto iny ...
To je subjektivne, ja som skusal 550, Murcielago a MC12 a s MC12 som robil najlepsie casy, je to len o tom ako ti ktore auto vyhovuje. Inak su vykonovo skoro rovnake a je dolezite ako si ho vyladis, tym vyrazne ovplyvnis ako sa bude spravatgwixt napísal:preco maserati?? naj auto v GTR2 je predsa ferrari 550