Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Diablo
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Diablo »

on to myslel tak ze addon ktory by zobral veci lepsie prenho ako ma,to co je samozrejme totalna hlupost :lol:
Loyal
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Loyal »

Dobry free server, bezne je tam od 150 do 300 ludi nepada nelaguje jedinou vicitku mam na dost vela nefunkcnych spellov atd. .... Ale to je asi na kazdom free servery. www.mystiq.cz
host5
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa host5 »

omg najlepsi CZ/SK server je tento http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/ vrele odporucam hraci 300-500+ nepada nelaguje no pada ale iba zriedka a je tam lepsie ako na inych bugy sa stale opravuju GM stale aktivni na IRC :p
RainbowSix
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa RainbowSix »

no ja som to myslel ze pojdeme 15 na dung a nechem abi mi zobrali veci tak bi mi to zobralo hned ked nato kliknem :oops:
Diablo
Light Star
Light Star

tak to asi taky neni ale ja sa spytam takto neda sa vypnut to opytovanie sa na bind when picked up?lebo kliknem na nejaku fialovu vec a kym prejdem na yes niekto mi ju vezme neda sa to vypnut? :oops:
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

Diablo napísal:tak to asi taky neni ale ja sa spytam takto neda sa vypnut to opytovanie sa na bind when picked up?lebo kliknem na nejaku fialovu vec a kym prejdem na yes niekto mi ju vezme neda sa to vypnut? :oops:
tak toto sa mi este nikdy nestalo, neviem ci som ta dobre pochopil... :?
chces si equipnut daku vec a ked ides kliknut na Yes tak ti ju niekto vezme...? cudne
Diablo
Light Star
Light Star

ee myslel som to tak ze ked vezmem nejaku vec co ked ju LOOTNEM tak sa da SB,a to ked je vec SB tak sa ma vzdy spyta ci ju chcem zobrat lebo je SB ,a ja neviem ci sa to da vypnut to opytovanie,lebo kym prejdem na YES niekto rychjelsi moze dat YES skorsie tak som zvedavy ci sa to da niekte vypnut aby sa ma to nepytalo
tomek00
Light Professional
Light Professional

Diablo napísal:ee myslel som to tak ze ked vezmem nejaku vec co ked ju LOOTNEM tak sa da SB,a to ked je vec SB tak sa ma vzdy spyta ci ju chcem zobrat lebo je SB ,a ja neviem ci sa to da vypnut to opytovanie,lebo kym prejdem na YES niekto rychjelsi moze dat YES skorsie tak som zvedavy ci sa to da niekte vypnut aby sa ma to nepytalo
mozno to bude v tom ze ked ste v groupe a mate nastaveny urcity typ lootovania tak ta niekto moze predbehnut... ale o tom ze sa to da vypnut som nepocul, rad sa necham poucit :)
Diablo
Light Star
Light Star

mavame FFA takze by to nemalo ale to bude tym blbym Bind When picked Up,no co uz,musim byt rychjelsi :D ale i tak dik za help :)
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

Diablo napísal:mavame FFA takze by to nemalo ale to bude tym blbym Bind When picked Up,no co uz,musim byt rychjelsi :D ale i tak dik za help :)
sak si dajte group loot a potom rollujte o tie veci
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

idem si kupit WOW ale zisitil som ze je nejaky datadisk
takze moja otazka ked si kupim datadisk a pojdem na server bude tam vela ludi ? hracov ( co budu hrat ) alebo tam bude menej ako je na WOW lebo este nemaju kupeny datadisk ..

jednoducho povedane chcem hrat ale chcem aby tam bolo vela ludi nie ako v lineage na free serveri ze raz za 20 min stretnem okoloiduceho :?

btw : ano aj lineage je orginal game , ale ludia co to hraju sa mi *nepacia :)
tak chcem zisit ci sa mi budu pacit na WOW ( nie na neoriginale nehcem xy patchov instalovat )
* vysvetlivka :
* nepacia nie ako vyzorovo ale ako povahovo su arogantny
:)
thx

BTW 2 : je wow aj v CZ ? :)
btw 3 : ked mate iny nazor a viete co presne hladam a viete ze mne WOW vyhovovat nebude .... tak mi supnite link co ano :) zaplatim za org. game :)
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

Mrk napísal:sak si dajte group loot a potom rollujte o tie veci
jj group loot 4tw :D radsej si greednem/neednem ako sa na FFA hadat o vec ktoru niekto zobral skor
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

juj riki.. ale ze si to ty laska.. :D
Ak si chces wow kupit, tak len rpeto ze chces hravat na origos serveroch..a zane musis este platit 400 mesacne.. cca 10K ludi je online stale, cize mrte. ale tie prachy..
Ak nechces platit, wowko stiahnes, stiahnes patche (kt. si musis stiahnut aj ked hras na origose) najdes server tam budu navov ako nastavit ich IP a tak.. a hras.. ludi je na najvacsom servery asi 500..dost veci aj nejde..
Datadisk ti je po lvl 60 cize asi 1-3 mesiace hrania vlastne na rit..

a neni v CZ..
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

takze vidim ze sa mi moc hrat neoplati ani tak ani tak..
400sk za mesiac..... co ja vim Pan podnikatel zas niesom ...
a zas za mesiac sa asi moc nenalevelujem

a na neorigos serveroch ach jaj same patchovanie odpatchovanie navody a yx vecii...

:?
a to mam taku chut nieco hrat....
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

no pan podnikatel nemusis byt...tie peniaze sa daju zvladnut :-) jeden den nepojdes na pivo a je to ;-) a na origo nic robit nemusis nainstalujes vytvoris acc...pustis hru a vsetko sa ti same stiahne napatchuje, obcas stlacis OK a ty uz len vyberes server vytvaras char a je to
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

njn tych patchov je dost vela.. ale tak stiahnes a potom uz len to budes instalovat.. to iste by si musel robit aj na ofiku.. radsej by som nic nekupoval, skusil free a ak ta to bude bavit ist na ofik.. aj free su dobre niektore..je tam taka rodinna atmosfera :D, nie ako na ofiku kde je tych ludi jak ciganov v gete zas..
tomek00
Light Professional
Light Professional

kukiak napísal:njn tych patchov je dost vela.. ale tak stiahnes a potom uz len to budes instalovat.. to iste by si musel robit aj na ofiku.. radsej by som nic nekupoval, skusil free a ak ta to bude bavit ist na ofik.. aj free su dobre niektore..je tam taka rodinna atmosfera :D, nie ako na ofiku kde je tych ludi jak ciganov v gete zas..
hej ofik musi byt nuda, ziadne nahodne pady, nefungujuce spelly alebo talenty, chod riki na free, zazijes srandu aj vzruso :)
Ambroid
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Ambroid »

Pre R1k1nko:
K prvej: Ludi je tam VELA, datadisk proste zvacsi svet, vacsi maximalny level je tam, nove veci, blablabla to co vsade.
K druhej: Urcite najdes arogantneho cloveka. Takych najdes vsade. A kedze je tam ludi vela, najdes aj viac arogantnych blbcov. Lenze je to stale ten isty pomer ako kdekolvek inde. WoWko hraju ludia vsetkych ras, vekov [5 rocne deti i 90 rocni dochodcovia... mozno...] a pohlavi. Uvidis kdekoho...
K tretej: Ako uz bolo, WoW [asi ziadna MassiveMultiplayerOnline hra nie je v Cz/Sk jazyku] nie je v cestine.
K peniazom: Zaklad hra teraz stoji okolo 1000-1200Sk, datadisk 2000, co mi vobec nepride lacne, prirataj mesacne poplatky... Ale podla niektorych je to ULTIMATNY zazitok :P.
K patchom: Na neoficialnych, je proste jeden patch na ktorom sa hra a ide to. Ten si stiahnes a ficis. Az kym sa server neupdatne, vtedy proste stiahnes naraz 200 patchov a zase ficis pol roka.
Na oficialnych, neviem ako casto, ale casto stahujes neaky patch novy. Male kludne tyzdenne [niekolko kB], VELKE [500MB] raz mesacne.
Ono je tam to rozhodnutie: Oficialne WoWko [PENIAZE] VS. neoficialne WoWko [mensi zazitok, ziadne peniaze] VS. Ine MMO [menej penazi] VS. Guild Wars [zaplatis za hru a ficis. Napriklad ako za halfika... kupis, mozes drtit :P]
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

Ambroid napísal:Pre R1k1nko:
K prvej: Ludi je tam VELA, datadisk proste zvacsi svet, vacsi maximalny level je tam, nove veci, blablabla to co vsade.
K druhej: Urcite najdes arogantneho cloveka. Takych najdes vsade. A kedze je tam ludi vela, najdes aj viac arogantnych blbcov. Lenze je to stale ten isty pomer ako kdekolvek inde. WoWko hraju ludia vsetkych ras, vekov [5 rocne deti i 90 rocni dochodcovia... mozno...] a pohlavi. Uvidis kdekoho...
K tretej: Ako uz bolo, WoW [asi ziadna MassiveMultiplayerOnline hra nie je v Cz/Sk jazyku] nie je v cestine.
K peniazom: Zaklad hra teraz stoji okolo 1000-1200Sk, datadisk 2000, co mi vobec nepride lacne, prirataj mesacne poplatky... Ale podla niektorych je to ULTIMATNY zazitok :P.
K patchom: Na neoficialnych, je proste jeden patch na ktorom sa hra a ide to. Ten si stiahnes a ficis. Az kym sa server neupdatne, vtedy proste stiahnes naraz 200 patchov a zase ficis pol roka.
Na oficialnych, neviem ako casto, ale casto stahujes neaky patch novy. Male kludne tyzdenne [niekolko kB], VELKE [500MB] raz mesacne.
Ono je tam to rozhodnutie: Oficialne WoWko [PENIAZE] VS. neoficialne WoWko [mensi zazitok, ziadne peniaze] VS. Ine MMO [menej penazi] VS. Guild Wars [zaplatis za hru a ficis. Napriklad ako za halfika... kupis, mozes drtit :P]
len taky dotaz...kde byvas pretoze u nas stoji BC 1500 a nie 2000
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

v brlohu ide po 1290 tusim aj progaming shop , ow stoji do 990 sk
Napísať odpoveď