Moje portfolio
Moje portfolio
Chcem si spravit portfolio. Ohodnodte ho plz, a poradte co dorobit, alebo zmenit.
Bude to vo Flashi. V strede jak je DayDream bude text. DayDream bude ako uvod.
Bude to vo Flashi. V strede jak je DayDream bude text. DayDream bude ako uvod.
-
.::Dallas::.
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Keby som pomenil farby na nieco svetlejsie tak by bolo ok?.::Dallas::. napísal:Sorry, no mne sa to ani tak moc nepáči a to kvoli tym farbam , to tam ani skoro nesedi. tka by som dal z 2/5
Keby som dal tie spoje pismen takou sivou, ako je aj ta tycka co "drzy" tie slova tak by to bolo ok?hojko napísal:IMHO moc kontrastne a zle citatelne pismena, pretoze su pospajane.
Problem je, ze neon na ciernej uz nie su absolutne IN a vo mne to evokuje web z roku 1998, aj ked to tak samozrejme nie je a je to na lepsej urovni. Ale prve pocity su take ake su.
Doporucujem spravit nieco svetlejsie. Ale ak si len chcel zhodnotit a neplanujes podstupit taky markantny krok, tak to ignoruj.
Doporucujem spravit nieco svetlejsie. Ale ak si len chcel zhodnotit a neplanujes podstupit taky markantny krok, tak to ignoruj.
Som ochotny spravit hocico, aby to vyzeralo dobre.
Takze nesedia farby, lebo je tam velky kontrast a taha to oci. To logo tam bude len na uvod, inak text je biely a knofliky budu svietit iba ked sa na nich ukaze, alebo tukne.
Neon na ciernej nie je IN? A co keby som dal nejake svetlejsie pozadie, napr. nejake sikme pasiky alebo nejaky iny vzor?
Takze nesedia farby, lebo je tam velky kontrast a taha to oci. To logo tam bude len na uvod, inak text je biely a knofliky budu svietit iba ked sa na nich ukaze, alebo tukne.
Neon na ciernej nie je IN? A co keby som dal nejake svetlejsie pozadie, napr. nejake sikme pasiky alebo nejaky iny vzor?
Tak som to trochu poupravil a spravil vo flashi
link:
ohodnotte to plz.
link:
Kód: Vybrať všetko
http://ddstudio.tym.sk/no uz je to lepsia kombinacia, myslim farebna, zaujimave ze kazdy zacina s flashovymi strankami, co velmi neuznavam...no nevadi...jedna vec co ma na tom vytocila su tie animacky medzi kliknutiami...este keby to bolo o sekundu dlhsie tak sa na to vyserem a idem na druhu sajtu...davidman napísal:Tak som to trochu poupravil a spravil vo flashi
link:ohodnotte to plz.Kód: Vybrať všetko
http://ddstudio.tym.sk/
hej a este mi daco chyba. bud hore alebo po bokoch...neviem co ale zeby to nebolo take monotonne by to chelo nieco
hej a naco si dal opdkaz na icq ked tam nema svyplnene ziadne info...zbytocne to zavadza
ok. dik za comentZAP napísal:no uz je to lepsia kombinacia, myslim farebna, zaujimave ze kazdy zacina s flashovymi strankami, co velmi neuznavam...no nevadi...jedna vec co ma na tom vytocila su tie animacky medzi kliknutiami...este keby to bolo o sekundu dlhsie tak sa na to vyserem a idem na druhu sajtu...
hej a este mi daco chyba. bud hore alebo po bokoch...neviem co ale zeby to nebolo take monotonne by to chelo nieco
hej a naco si dal opdkaz na icq ked tam nema svyplnene ziadne info...zbytocne to zavadza
Mensia zmena tam nastala a je to na inom hostingu,
ohodnote
Kód: Vybrať všetko
http://daydream.programujeme.net