ee, proste som mu povedal ze konci bo ja som chcel ist na komp a potom bol prekvapeny ked mu napisalo ze je odpojeny zo serveruEnduro3333 napísal:Hej mysel dala povel ruke ta pohla prstom a prst stlačil tlačítko power na počítači
Telepatia
Specialne elektricke pole? To si odkial vzal? A okrem toho, ked som sa rozpraval s ludmi ktorym sa to uz podarilo, nikto z nich na to nepotreboval nejake velke mnozstvo energie, komunikacia isla skor spontanne. Ale na druhej strane s tym tvrdenim ze sme rovnake povahy musim suhlasit, ved ja som ani netvrdil ze sa mi telepaticke spojenie podarilo, ja som len podotkol na moju zaujimavu skusenost.Sheep napísal:to je podla mna nahoda, na telepaticku komunikaciu by si musel vediet vytvorit specialne elektricke pole a to by ta stalo vela energie, myslim ze telepatia to nebude...skor ste nejake rovnake povahy ze vas napadaju rovnake veci
ano jedine tak moze telepatia fungovat, inak si nedokazem predstavit ako by si vedel svoju myslienku preniest ku niekomu inemu, po nervoch putuju elektrony, az do mozgu a tak vlastne funguje tvoje vedomie, to znamena ze ak by si mal niekto uvedomit to co ty chces musel by si to do neho preniest na elektrickej urovni a to realne nie je mozne, pretoze skratka ty by sa musel stat vysielacom a ten druhy clovek prijimacomvojtk napísal:Specialne elektricke pole? To si odkial vzal? A okrem toho, ked som sa rozpraval s ludmi ktorym sa to uz podarilo, nikto z nich na to nepotreboval nejake velke mnozstvo energie, komunikacia isla skor spontanne. Ale na druhej strane s tym tvrdenim ze sme rovnake povahy musim suhlasit, ved ja som ani netvrdil ze sa mi telepaticke spojenie podarilo, ja som len podotkol na moju zaujimavu skusenost.
preto si myslim ze akasi spontanna komunikacia je ciste nahodna nie realna
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
A podla mna je telepatia, aury a vsetko uplna blbost. Mozog nedokaze ziadne nadprirodzene veci a urcite nijako nepoprie fyzikalne zakony.
Ked uuz citas niekoho myslienky ako ich vnimas? Nejakymi EM vlnami, ktore vyzaruje jeho mozog? Salanim? A aky receptor mas v tom mozgu, ze ich mozes citat? Elektro magneticky oscilator s integrovanym zosilovacom? Je to cele capina a neverim tomu.
Ked uuz citas niekoho myslienky ako ich vnimas? Nejakymi EM vlnami, ktore vyzaruje jeho mozog? Salanim? A aky receptor mas v tom mozgu, ze ich mozes citat? Elektro magneticky oscilator s integrovanym zosilovacom? Je to cele capina a neverim tomu.
To je pohlad cisto materialisticky. Zabudas ze popieras dokazane skutocnosti. O com je potom psychotronika? Ja svoj nazor nikomu nevnucujem, ale take chapanie ze nic z toho neexistuje mi pripada zuzene.axXis napísal:A podla mna je telepatia, aury a vsetko uplna blbost. Mozog nedokaze ziadne nadprirodzene veci a urcite nijako nepoprie fyzikalne zakony.
verit nemusis, ale dost veci, ktorym by som ani ja neveril su dokazaneaxXis napísal:A podla mna je telepatia, aury a vsetko uplna blbost. Mozog nedokaze ziadne nadprirodzene veci a urcite nijako nepoprie fyzikalne zakony.
urcite sa ti stalo, ze si stal tak par sekund pred budikom uplne vyspaty a oddychnuty. a nestalo sa to raz. je tak? stalo sa to uz velakrat kazdemu. toto sa da dokonca aj nejako naucit a simulovat to a vyspat sa tak kazdy den. ach jaj, jak by mi bolo dobre keby som tak vstaval stale
-
axxis
Addict
vnimanie bez podnetov a receptorov popiera fyzikalne zakonyturtlak69 napísal: nic nepopiera fyzikalne zakony
A? vies akou rychlostou kmita kolibrik kridlami?turtlak69 napísal: veril by si tomu, ze datel urobi hlavou okolo (neviem presne) 30 uderov za sekundu?
turtlak69 napísal: ale vela je dokazaneho
Laboratórium francúzskej univerzity v Nice Sophia-Antipolis, zaoberajúce sa výskumom ESP, ponúka odmenu 200 000 euro tomu, kto spoľahlivo dokáže existenciu tohoto fenoménu.
-
zuzkazuzka
VIP
ehm...axXis napísal:Tak to dokaz aj im a mas zarobene
nevravim cisto o telepatii, ale o takych podobnych vecickach
-
axxis
Addict
No a ja zas pisem o ESPturtlak69 napísal:ehm...![]()
nevravim cisto o telepatii, ale o takych podobnych vecickach![]()
Aby bolo jasne co to obnasa:Mimozmyslové vnímanie alebo ESP (z angl. Extra-sensory Perception = mimozmyslové vnímanie) je schopnosť človeka získavať informáciu o udalostiach okolitého sveta, prostriedkami mimo rámca známych zmyslov a fyzikálnych javov. Táto schopnosť podľa experimentov prekračuje hranice času (schopnosť vnímať udalosti z minulosti, prípadne predpovedať deje v budúcnosti) a ako sa zdá, je nezávislá i od známeho priestoru (experimenty na vzdialenosť stoviek kilometrov).
Telepatia sa prejavuje prenosom myšlienok medzi dvoma alebo viac osobami. Spôsob prenosu nie je známy. Vysvetlenia pomocou elektromagnetických, alebo magnetických polí sú síce pre mnohých príťažlivé, pretože ponúkajú rýchle uspokojenie zvedavej mysle informáciou, ktorá sa dá naviazať na niečo známe, avšak pokusy s osobami v elektromagneticky oddelených miestnostiach ukazujú, že na prenose informácie sa podieľa iný proces. Okrem toho, nie je problém spočítať si nutný výkon takého vysielača (v našom prípade mozgu), ktorý by bol schopný vyslať čitateľný impulz na vzdialenosť 4 000 km - čo je nepravdepodobné.
Pri čítaní myšlienok sa prejavujú spontánne ESP prejavy, alebo cielené prenosy myšlienok. Hoci princíp prenosu nie je známy, vyvolanie prenosu je vo všetkých literatúrach opisované zhodne: koncentrovaná predstava (prípadne sústredená na nejakú konkrétnu osobu) na jednej strane - vysielač - a uvoľnená myseľ (čím vyprázdnenejšia a pokojnejšia, tým lepšie vie spracovať informáciu) na strane prijímača. Pojem spracovať informáciu som použil zámerne, pretože je silný predpoklad, že informácia bola prijatá, avšak vďaka rušeniu čulých myšlienok vyvolala iba podprahový podnet, ktorý ostal vedomím nepovšimnutý.
A ide to aj dalej...Jasnovidectvo a retrokognícia
Pod pojmom jasnovidectvo rozumieme vnímanie informácií o dejoch v okolitom prostredí bez toho aby ich vnímajúca osoba získavala známymi fyzikálnymi procesmi. Ide napríklad o predpovedanie budúcnosti, či odhaľovanie dejov z minulosti. Predstava, že čas a priestor je relatívny a iba my ho vnímame v našich známych podmienkach, kdežto v pomyselnom absolútne ide iba o rôzne parametre toho istého systému a je predpoklad, poukazuje na možnosť, že schopnosť jasnovidectva a retrokognície je tá istá vlastnosť mysle a vyberá informácie tým istým spôsobom z pomyselného absolútneho priestoru.
Takze si tam kludne zarad aj "pdpbne vecicky"A.D.Neale vo svojich zápiskoch z pobytu v tibetských kláštoroch píše o potrebe každodenného tréningu počas cca 3 rokov, po ktorej je človek schopný prvýkrát spoľahlivo používať jednu zo schopností ESP. Pre porovnanie: o schopnostiach !!!psychokinézy!!!! sa vyjadruje, že najusilovnejší žiaci ich zvládli po cca 10 rokoch každodenného tréningu.
Ucho vnima tych 200-16000/20000Hz (v roznych literaturach sa tieto hodnoty lisia) Vyssiu tvoje telo nevnima.(co ja viem) Ultrazvuk nema ziadny inpakt na ludske telo.turtlak69 napísal: btw ako vies, ze nieco vnimas a nieco nevnimas? vnimas vysoku frekvenciu?
Toto by som chcel niecim podporit. Rad sa priucim novemu a nevylucujem to.turtlak69 napísal: ale tvoje telo ju vnima az velmi dobre. vid rakovina a tak.
A co si myslel tymto? To ma byt nejaka ironia?turtlak69 napísal:ale nechcem ta o nicom presviedcat, bo ma zase zotres hned
-
axxis
Addict
turtlak69 napísal:snad nechces tvrdit, ze napriklad vysielac radiovych vln (jedno ci kratke, dlhe) s obrovskym vykonom neskodi zdraviu. btw radar asi skodit nebude
Oi!Tajná služba Azerbajdžánu odmítla poskytnout informace ohledně možných
zdravotních rizik při provozu dvou radarů US v oblasti Astara a Khizy.
Studie šéfa Nezávislého centra pro výzkum životního prostředí uvádí,
že 9x vzrostl výskyt rakoviny, 13x onemocnění jater a 19x vzrostl počet dětí narozených s těžkými a neodstranitelnými vrozenými vadami. Nepodařilo se nám bohužel zjistit, jaký radar tam je.
Specifikace radaru FSP=117 je 20-24 MW zářivého výkonu podle toho, jestli systém je mobilní nebo ne.
Radar určený pro americkou základnu v ČR je kolos o pulzním
výkonu 1000 MW. To je 20x více, než výkon radarů, o kterých zatím byla řeč. Negativní dopady se projeví řádově v okruhu mnoha desítek km. Navíc i při bezchybném provozu může dojít k odrazu vln o ionosféru. Pro zajištění provozu je nutný zdroj energie okolo 5 MW. Na základně má být 200 lidí. Zdroj energie musí být nezávislý na okolí. Vezmeme-li
v potaz ještě požadavky na bezpečnost a utajení objektu - je téměř jisté, že půjde možná o podzemní atomový reaktor.
Základní technické specifikace musí mít česká strana již dávno k dispozici, avšak přesto o nich naše "svobodná nezávislá privátní média" pořádně nikoho neinformují – proč asi ?
EM vlny prechadzaju nevodicmi a vodice ich pohltia. Tvoje telo je taky biedny vodic takze vacsina prejde a ten zvysok no...diskutabilny. Keby to tak nebolo asi by boli televizie a radia obmedzovane.
Edit: sme RIADNE OT
podla to ide len na elektromagnetickej baze
a pokial namna zacnete vyskakovat s tvrdeniami ze preco potom ludskemu mozgu nevadia vysielace a dalsie zariadenia tak je to asi tym ze elektromagneticke pole toho daneho zariadenia nie je pre nas dostatocne zrozumitelne preto v mozgu nevzbudi vnem a nereagujeme na neho
niektore zvierata vedia na toto reagovat a preto sa nezdrzuju tam kde su kable, pocitace, vysielace a dalsie zdroje a nopak su aj take ktore tieto veci pritahuju
a pokial namna zacnete vyskakovat s tvrdeniami ze preco potom ludskemu mozgu nevadia vysielace a dalsie zariadenia tak je to asi tym ze elektromagneticke pole toho daneho zariadenia nie je pre nas dostatocne zrozumitelne preto v mozgu nevzbudi vnem a nereagujeme na neho
niektore zvierata vedia na toto reagovat a preto sa nezdrzuju tam kde su kable, pocitace, vysielace a dalsie zdroje a nopak su aj take ktore tieto veci pritahuju
-
axxis
Addict
Zvierata to dokazu - tie co maju radioreceptory, ale clovek nic podobne nema.
Edit: vies ako vznika EM vlnenie? Potrebujes vysokofrekvencny zdroj a dipol. Do dipolu zavedies ten striedavy prud a vznikaju elektricke a nasledne magneticke vlny kolme na ne. (vodic v elek. poli)
Tak mi povedz ako toto dosiahne ludsky mozog?
Edit: vies ako vznika EM vlnenie? Potrebujes vysokofrekvencny zdroj a dipol. Do dipolu zavedies ten striedavy prud a vznikaju elektricke a nasledne magneticke vlny kolme na ne. (vodic v elek. poli)
no ja si myslim ze prave ak by toto clovek vedel tak by mohol telepaticky komunikovat, vyssie som to popisoval aj tym zeby ho to stalo vela energie vyrobit taketo pole a preniest ho na dialku. a prave preto ze to ludia nevedia/nemaju tak nemozu komunikovat telepaticky, len ak sa dakomu zda trafil tomu druhemu myslienku tak si mysli ze je telepat...axXis napísal:Zvierata to dokazu - tie co maju radioreceptory, ale clovek nic podobne nema.
Telepatia
Telepatia je prenos informácií, nie však celkom abstraktných myšlienok, ale skôr predstáv a pocitov, ako to viem z vlastnej skromnej skúsenosti.
A vôbec pri tomto prenose nie je dôležitá vzdialenosť, takže úvahy o vytvorení elektrického poľa a prenose elektrónov z mozgu do mozgu nie sú na mieste. Ale aspoň som sa dobre zasmiala, vďaka
Telepatia môže byť buď spontánna, to je keď človek napríklad tuší, že sa jeho priateľovi prihodilo niečo zlé alebo keď vieme "na čo ten druhý myslí," alebo cielená a dá sa získať cvikom.
Všeobecne platí, že dvaja ľudia by sa mali poznať a mali by si byť aspoň sympatickí, aby mohlo dôjsť k telepatii. O dlhoročných priateľoch ani nehovorím, určite sa vám napr. stáva, že keď s niekym chodíte, tak často myslíte na to isté alebo viete, ako sa ten druhý cíti, je to úplne normálne.
A vôbec pri tomto prenose nie je dôležitá vzdialenosť, takže úvahy o vytvorení elektrického poľa a prenose elektrónov z mozgu do mozgu nie sú na mieste. Ale aspoň som sa dobre zasmiala, vďaka
Telepatia môže byť buď spontánna, to je keď človek napríklad tuší, že sa jeho priateľovi prihodilo niečo zlé alebo keď vieme "na čo ten druhý myslí," alebo cielená a dá sa získať cvikom.
Všeobecne platí, že dvaja ľudia by sa mali poznať a mali by si byť aspoň sympatickí, aby mohlo dôjsť k telepatii. O dlhoročných priateľoch ani nehovorím, určite sa vám napr. stáva, že keď s niekym chodíte, tak často myslíte na to isté alebo viete, ako sa ten druhý cíti, je to úplne normálne.