mirak2: Podla IMDB mal mat film premieru uz vcera: http://imdb.com/title/tt0462538/releaseinfo - USA 21 July 2007 (Springfield, Vermont) (premiere), u nas je to az 26., cize o par dni
Sovietovic napísal:Nevidel niekto náhodou film: The Number 23 ?? Je to s Jim Carrym a neviem či to mám ťahať Odporúča to niekto?
no.. tak som to kukol teraz... je to taky napinavy film.. pacil sa mi..
stale cakate co bude dalej a same prekvapenia.. hlavne to na konci.. alebo pred koncom... hehe to som necakal... myslel som si ze to bude uplne inak...
film je dobry.. takze mozes tahat
aj ten hot fuzz som si stiahol a je to v podstate ako keby nejaka parodia.. na uplny styl filmu "Soumrak Mrtvých / Shaun of the Dead" a aj ti isty herci su tam... len som to tak pretukaval.. uvidim ake to bude
Šu-Do napísal:
aj ten hot fuzz som si stiahol a je to v podstate ako keby nejaka parodia.. na uplny styl filmu "Soumrak Mrtvých / Shaun of the Dead" a aj ti isty herci su tam... len som to tak pretukaval.. uvidim ake to bude
Pecka pecka , reziroval to wright , ten co soumrak ... Ibaj to porad kukat
Vcera som videl Transformers a asi 10 minut som sa spamataval... Skvely herci, Skvele efekty, zaujimavy dej, pekne ozvucene... naozaj perfektny film, odporucam ist skor do kina ako doma
Prave som to dopozeral, neda sa povedat, ze to bolo az take zle ako je hodnotenie na IMDB ale ani dobre, aby si to zasluzilo vela vychvalovania. Je pravda, ze to malo zaujimavy dej a este lepsi zaver, ale to je asi tak vsetko. Dal som tomu 7 bodov v hodnoteni.
disturbia. och skvely film. kedze som encital ziadnu recenziu nic som myslel ze to bude len o pozorovani a nejaka ta laska od vedla a sex s velmi sexi dievcatom ale potom sa to pekne rozbehlo. fajn film 9/10. prijemne prekvapil...
evilenko - videl niekto tento film? tiez sa nan chystam ... co som cital na nete, tak zatial mam z toho taky pocit, ze to bude nieco na styl mlcanie jahnat
aj mne sa velmi pacil... a to dievca, to bola taka krasavica naozaj krasne dievca to bolo, film napinavy, odporucam pozriet (len sa mi zda divne, aky mal v podzemi obrovsky priestor pre viete co - kto videl ten videl, kto nevidel, nech sa necha prekvapit )
smejo napísal:evilenko - videl niekto tento film? tiez sa nan chystam ... co som cital na nete, tak zatial mam z toho taky pocit, ze to bude nieco na styl mlcanie jahnat
Uf, Evilenko bol riadne narocny filmik...Pozret sa to da, ma to dobry dej, herci to genialne zahrali. Avsak pozriet raz a dost, ten Evilenkov face uz nemusim Na hlbsie rozoberanie diela to chce viac znalosti z psychologie...
Ti Simpsni boli fakt vyborni, velmi sa od serialu kvalitou nevzdialili. Dlzkou filmu sa vytvoril priestor na to aby si Homer vyzral vsetko, co sposobil 9/10
Mne sa zatial najviac pacil The Hulk. Dobre zobrazene veci ako zly vztah medzi otcom a synom, pochybnosti o vlastnej identite, sklamanie zivotom, tuzba po spravedlnosti a pomste, z toho vychadzajuca zlost, cim vacsia zlost, tym silnejsi organizmus a nanovok zly clovek je vo vnutri dobry, tuziaci po dobre a schopny lasky. Tesim sa na pokracovanie ak bude...