Poradte s vyberom co najefektivnejsieho pausalu z ORANGE

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
nejakymarko
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Poradte s vyberom co najefektivnejsieho pausalu z ORANGE

Príspevok od používateľa nejakymarko »

Zdravim všetkych!

Uz skoro 2 roky (22.09. budu presne 2) mam skvely pausal kde mam volania na orange vzdy zadarmo (nemusim nic prevolat ani nic podobne) + nejake tie sluzby aktivovane. Vsetko ostatne mi ide nad ramec. Tento pausal mi dost vyhovoval ale oco sa rozhodol mi ho zrusit, lebo jednak bol dost drahy mesacny poplatok, ale o to by az taq neslo, ale bol to firemny pausal a ta firma sa nejakym skratom v mozgu rozhodla ze zamestnanci si nemozu po dvoch rokoch ako je to klasickym zvykom zobrat novy telefon.
Tym padom oco powedal ze ked si nemoze zobrat novy telefon tak nebude im platit takze prachy a ze si mam vybrat nejaky orange pausal (TM asi nie lebo telefon ide ocovi a TM telefony blokuje a oco chce Orange za kazdu cenu)

Tak preto sa na vyas obraciam ze aky by sme mi tak najviac doporucili. Mesacne faktury na tom predoslom pausale som mal v rozmedzi od 800-900 sk ale chcel by som ich znizit..predsa len je to zataz ked ja z bratom tych 800-900 a oco s mamou skoro raz tolko.

Tak tkory z nich? Plus nejake vyhody nevyhody a taq.

ĎAKUJEM
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

napisal si nam kolko platis

ale nie kolko minut prevolas? a kolko sms posles?

ja som mal v pomaranci Paušál 60 a nebol problem.
nejakymarko
Addict
Addict

:D taq s tym volanim je to horsie lebo kedze mam na orange total neobmedzene taq sa vykecavam o hlupostiach a dost dlho ale viem sa ukočirovať a aj na 60 to stiahnut...len pre porovnanie:
mobil mam od februara a k dnesnemu dnu mam celkovy cas odchadzajucich hovorov: 11dni 18hod 54min a 29sec :oops:

ale fakt hodina na mesiac to by som zvladal...
a sms skoda ze len do orange su volne v orange pausaloch ale 20-30 mesacny asi :?
majlo01
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majlo01 »

keby si neposielal tolko SMS tak sa oplati novy pausal 70.jedna z najvacsich vyhod je to,ze predplatene minuty su do vsetkych sieti a oddychove minuty(140min) mozes minat uz pred prevolanim pausalu teda kazdy vikend a pracovne dni od 22.00-7.00. a co sa tyka cien tie su taketo:
mes.poplatok-476sk
sms(orange)-2.40sk
sms(ine siete)-3sk
kedze je novy zakon o uvadzani cien platny tak vsetky ceny su uz s DPH!
http://www.orange.sk/private/programs/super_pausaly.dwp
nejakymarko
Addict
Addict

tiez som rozmyslal nad tym P70 sms sa nejak asi budem musiet obmedzit lebo aj taq vacsinou pisem na TM.
dikes zatial, ale cakam vase dalsie postrehy
Napísať odpoveď