Travian

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Indigo
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

kupo napísal:myslis resource++, bookmarks++, market++, navigator++ atd? alebo nejake ine? tieto poznam a zas taka velka pomoc to nieje
Ja som mal jeden, kym som nezistil, ze je zakazany. All in one pack.

Ukazoval kedy su potrebne suroviny na vsetko mozne, kolko dedin mozes zalozit s tvojimi KB, o kolko surovin si prisiel pri roznych bojoch a ako moc boli tvoje jednotky naplnene surovinami.

Rovnako ako rychlejsie preklikavanie v dedinach, lahsie obchodovanie, atd, atd ...
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

Indigo napísal:Ja som mal jeden, kym som nezistil, ze je zakazany. All in one pack.

Ukazoval kedy su potrebne suroviny na vsetko mozne, kolko dedin mozes zalozit s tvojimi KB, o kolko surovin si prisiel pri roznych bojoch a ako moc boli tvoje jednotky naplnene surovinami.

Rovnako ako rychlejsie preklikavanie v dedinach, lahsie obchodovanie, atd, atd ...
jj viem o com hovoris, ale toto vsetko je len o statistikach cize pri hrani ti to moc nepomoze (si myslim) .... ale napr. taky :censored: ten je o niecom uplne inom, natukas co vsetko chces postavit a ono to bude samo podla toho hrat, alebo natukas suradnice fariem a ono to bude automaciky utocit na tieto farmy, atd.... jedina nevyhoda: funguje iba na .com serveroch (mam taky pocit ze uz nefunguje ani tam)
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

kupo napísal:jj viem o com hovoris, ale toto vsetko je len o statistikach cize pri hrani ti to moc nepomoze (si myslim) .... ale napr. taky :censored: ten je o niecom uplne inom, natukas co vsetko chces postavit a ono to bude samo podla toho hrat, alebo natukas suradnice fariem a ono to bude automaciky utocit na tieto farmy, atd.... jedina nevyhoda: funguje iba na .com serveroch (mam taky pocit ze uz nefunguje ani tam)
No toto nieje problem spravit, ale je to uz trochu dost riskantne.

Jasne, predosly skript co som spominal je o statistikach, ale zjednodusuje tu hru strasnym sposobom a je tam skutocna kopa usefull veci. Niektore som dlho potreboval a niektore som ani nevedel ako mi ulahcia hranie, bohuzial je zakazany a nepouzivam :)

Automatizovane skripty su jasne, za to by som vrazdil, ked idem utocit z x dedin a musim pri tom presediet x hodin aby to doslo presne na jeden cas :)
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

tu najdete jeden taky skriptik (v podstate len statistiky .. ale pomoze)... funguje v Opere aj FF

http://www.denibol.com/proyectos/travian_beyond/

ak mate cesky FF tak je to cesky .. inak to ma ako default jazyk nastavene spanielcinu :D
ale da sa s tym pohrat a nastavit ako potrebujete ... staci trocha ovladat JS :wink:
diaboliq
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa diaboliq »

gwixt napísal:
ak mate cesky FF tak je to cesky .. inak to ma ako default jazyk nastavene spanielcinu :D
mily skript ;) ako si nastavim v tom skripte slovencinu ? (mam operu)
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Rozmyslam o druhej dedine. Mam v okoli klasicke policka, ale jedno je s 15 obilnymi poliami. Mam zobrat to?Ktoru dedinu potom ako hlavnu?
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

diaboliq napísal:mily skript ;) ako si nastavim v tom skripte slovencinu ? (mam operu)
slovencina tam neni, to by si si musel prelozit.... ale mozes tam dat cestinu (na SK server) takto:
skopiruj cesky preklad a v tom preklade zmen vsetky "lang_cz" na "lang_sk"
gwixt
Addict
Addict

Holubar napísal:Rozmyslam o druhej dedine. Mam v okoli klasicke policka, ale jedno je s 15 obilnymi poliami. Mam zobrat to?Ktoru dedinu potom ako hlavnu?
zvycajne sa MultiCrop spravi ako hlavna dedina .. lebo iba v hlavnej dedine mozes stavat policka nad lvl10 a tym padom budes moct mat mnohotisicove armady neskor ..
gwixt
Addict
Addict

tu mate ten skript v slovencine a pridal som tam nejake uzitocne Quick Linky

*nuked*
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

:) Nechcel som tu verejne reklamovat Travian Beyond ale ked uz tu je. Je zakazany. Povoleny je tak mozno Travissimo.

No a ad Holubar: Ak mas vela fariem v okoli, oplati sa tak tretia dedina obsadit 15 mc, z ktorej budes vyberat svoje okolie ... v tejto ist cisto utocne jednotky ... ak nie, tak az neskor a ist normalnu dedinu ako hlavnu, spravit vsetky polia tak na lvl 14-15 aby si mohol generovat vela surovin. Tato dokaze potom nielen zasobovat ine dediny, ale aj mc, ktoru nasledne spravis ako hlavnu.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

No farmy sa minaju. Chodim stale dalej a dalej. Takze ked chcem spravit dedinu, mam obsadit nieco normalne a multicrop az niekedy potom?
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Holubar napísal:No farmy sa minaju. Chodim stale dalej a dalej. Takze ked chcem spravit dedinu, mam obsadit nieco normalne a multicrop az niekedy potom?
O kolkatej dedine sa bavime ? Multcrop sa vzdy opalti, ide len o to, ako moc do neho budes moct investovat.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

No ja mam len jednu zatial. Produkcia okolo 350/hod,obilie drzim na 50/hod.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Aby si to nepresvihol ako ja, multicrop mi vyfukli a siroko daleko ziadny dalsi nie je. Momentalne problem s produkciou nemam, ale boli chvile, ked som obilie pomaly nestihal kupovat
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:Aby si to nepresvihol ako ja, multicrop mi vyfukli a siroko daleko ziadny dalsi nie je. Momentalne problem s produkciou nemam, ale boli chvile, ked som obilie pomaly nestihal kupovat
No hej je to otazne, ale zas ako druhu dedinu sa az tak neoplati zabrat. Skor az ako tretiu alebo tak ... Ja som to zabral ako stvrtu a mal som dost problemy, lebo som si setril hlavnu dedinu na tu mc. Lepsie keby som vtedy isiel v tej prvej polia nad lvl 10 a neskor obetoval utratene suroviny.
BlaDey
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

traviania

Príspevok od používateľa BlaDey »

fajn webgame,netreba nad tím sediet iba sem tam lognut...NEZNESAM CHLAPIKOU CO SI DOVOLUJU DO SLABSICH... :twisted: ...kto tu ma viac ako 5000 obyv.??
gwixt
Addict
Addict

Indigo napísal::) Nechcel som tu verejne reklamovat Travian Beyond ale ked uz tu je. Je zakazany. Povoleny je tak mozno Travissimo.

No a ad Holubar: Ak mas vela fariem v okoli, oplati sa tak tretia dedina obsadit 15 mc, z ktorej budes vyberat svoje okolie ... v tejto ist cisto utocne jednotky ... ak nie, tak az neskor a ist normalnu dedinu ako hlavnu, spravit vsetky polia tak na lvl 14-15 aby si mohol generovat vela surovin. Tato dokaze potom nielen zasobovat ine dediny, ale aj mc, ktoru nasledne spravis ako hlavnu.
sak pouzivat to nemusis .. ^_^

inak ist s polickami nad 10 v prvej dedine a potom inu spravit hlavnou je imho zbytocne mrhanie surovinami kedze potom ako inu dedinu spravis hlavnou tak policka v povodnej ti klesnu na lvl10 ...

ja mam ako druhu dedinu 3-3-3-9 MC ... a idem ju spravit hlavnou ...
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

gwixt napísal:sak pouzivat to nemusis .. ^_^

inak ist s polickami nad 10 v prvej dedine a potom inu spravit hlavnou je imho zbytocne mrhanie surovinami kedze potom ako inu dedinu spravis hlavnou tak policka v povodnej ti klesnu na lvl10 ...

ja mam ako druhu dedinu 3-3-3-9 MC ... a idem ju spravit hlavnou ...
Ak nefarmis tak je to vyhoda. Tie suroviny z tej hlavnej dediny zacnes velmi rychlo posielat do okolia, lebo sa ti zacnu kopit a spravi ti to rychly vyvojovy boost.
BlaDey
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BlaDey »

koniec travianu!!!! :lol:
hero86
Novice
Novice

Príspevok od používateľa hero86 »

pekne video, ale to uz kazdy videl...nie su aj nejake ina?
ak niekto chcete ist na sk1 abo sk2 tak mozete aj tadeto:
http://www.travian.sk/
Napísať odpoveď