Preto sa oplati preberat vseobecne témy ako je pocasie skola...volný cas(nie rozoberat dodetailu ) a tak pretoze malokedy mame rovnake zaujmi ako dievcata
No keď chcete mať úsoech u baby, tak s ňou preberajte to čo zaujíma ju, takže najskôr zistite čo má rada, čo rada robí, čomu sa rada venuje a otom sa o to viacej zaujímavte...
Te-wei napísal:No keď chcete mať úsoech u baby, tak s ňou preberajte to čo zaujíma ju, takže najskôr zistite čo má rada, čo rada robí, čomu sa rada venuje a otom sa o to viacej zaujímavte...
no ja to tak nevidim,mozno u 99% zien to funguje,ale ja mam taku skusenost,ze ked sa tema toci okolo nej tak dostavam odpoved "neviem" abo nieco take uzasne podobne
ikeacik napísal:no ja to tak nevidim,mozno u 99% zien to funguje,ale ja mam taku skusenost,ze ked sa tema toci okolo nej tak dostavam odpoved "neviem" abo nieco take uzasne podobne
Osobne som sa stretol pri babách, s ktorými sa dostávam do styku s nepochopením a nezáujmem čo sa týka technických termínov. Naučil som sa ich potláčať v diskusii s babami na najnižšiu možnú mieru, ale nie zasa tak, aby sa cítili, akoby osm sa s nimi rozprával ako s deťmi.
uuhm ....ako politku a pod .. co s ami uz par krat stalo:/ .. a este moj byvaly ked som s nim bola mi stale doniesor vypiz z registra trestou ze je cisty a ze je PAN PODNIKATEL .. tak sa to aj tak skoncilo..nepotrebujem aby mi chlap dokazal ze je podnikatel a ja studentka a pod.
Te-wei napísal:No keď chcete mať úsoech u baby, tak s ňou preberajte to čo zaujíma ju, takže najskôr zistite čo má rada, čo rada robí, čomu sa rada venuje a otom sa o to viacej zaujímavte...
heh...a preco to nemoze byt naopak? preco sa furt prisposobovat holkam?
fakt by ste chceli aby ste sa s nami mohli rozpravat o tom o com aj s chalanmi? myslim ze nie. preto sme rozdielny aby nebola nuda. ale aj tak si myslim ze je lepsie ked maju dvaja viac spolocnych tem ako by mal byt uplne rozdielny
trochu neskora odpoved tak sry ale povedz mi co dnesnu babu zaujima? najskor asi sex, pokec, randenie a drbanie do ksichtu pred zrkadlom co otom jako ako chlap s nou mam ropzravat?
Sheep napísal:trochu neskora odpoved tak sry ale povedz mi co dnesnu babu zaujima? najskor asi sex, pokec, randenie a drbanie do ksichtu pred zrkadlom co otom jako ako chlap s nou mam ropzravat?
Ale zase nie vsetky...su aj take,co nie su povrchne...
bocian napísal:presne poculi ste niekedy zenu povedat "musim si kupit novy zdroj ten stary mi umrel " ?
presne to nie,ale mama kamosku a velakrat rozprava veci podbne"minule som zavarila piest na mototkare",musim vymenit klukovku a podobne ,btw,jazdi motokari
Nemam rada nekonecne rozhovory o nicom a o tom, do co ho sa max nerozmumiem, cize ked mi chce niekto porozprvatm ake auto si chce kupit, ked bude zarabat 200 000 mesacne a aku PC najrasej hra, kludne. Ale ked to trva aj take dve hodiny a z rozhovoru je monolog, tak optimizmus prechadza aj mna